fastshare
Zobrazit téma - Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 00:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Další
 Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem

Zdravím, po prvním nainstalování Far Cry 3 hra fungovala jak měla. Instalace byla bez problému, na uplay se dalo v pohodě přihlásit a hrát tak hru. Měl jsem ale nějaké trable s počítačem, proto jsem jej musel přeinstalovat. Po opětném nainstalování se mi nedaří hru již spustit. Uplay se nainstaluje, přihlásím se i na účet, který jsem si vytvořil, ale když chci spustit hru, ukáže se mi tabulka, že v počítačí chybí součást mfc100.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu.
Nemůže to být třeba tím, že když nechám aktualizovat Uplay, aktualizuje se mi to na verzi novější, než je crack přložený u hry? Díky za odpověď

17 pro 2012, 10:45
Private
Private

az mate problem s nastavenim zameriavacieho kriza v snajperke v nastaveni nvidia si nastavte volbu / nechat rozhodnuti na 3D aplikaci/

17 pro 2012, 14:26
Private
Private

Zdravím, už jsem zoufalý a zralý na Chocholouška. Nainstaloval jsem hru (obrazy co mají celkem 5,81 GB), kde jsou už české titulky automaticky nahrány během instalace. Zpočátku vše jede v pohodě: české menu, české titulky u úvodní animované scénky včetně anglického dabingu. Jakmile se ale obraz překlopí do klece a začne samotná hra, tak je najednou ticho. Nejde slyšet žádný dabing a ani se neukazují české titulky (i když jsou v menu zapnuty jako české). V počítači jsou Windows 8 64bit. Je to nový počítač, tak jsem tam nainstaloval i aktuální ovladače pro grafickou kartu. Prošel jsem různá fóra, ale stále nevím, co s tím.

Když jsem totéž zkoušel na jiném počítači, kde jsou Windows 7 64bit, tak vše jelo v pohodě.

Co tedy s tím? Prosím, poraďte :-)

17 pro 2012, 23:30
Private
Private

Zdravím, mám menší problém. Hra mi běží v pořádku s launcherem, české titulky, krása. Bohužel to má své ale... Když jdu přes ESC do menu a zpět do hry, tak se mi nezobrazí terén, zmizí některé objekty a obraz se sekne. Mohl bych to hrát bez skákání do menu, ale stane se mi to i při výrobě některých léků atd, které jsou hned v první misi, takže se nemůžu dostat dál.

Mám FC3 v 1.01 s launcherem od UPlay. Win8 Pro 86x (tedy 32)

VYŘEŠENO: Pomohl manuální update na v 1.02 odkaz na stažení: http://uloz.to/xo1F5GK/far-cry-3-update-1-02-zip

Jediné co mohu vytknout, že mi tento update hodil menu a interface texty do AJ, jinak mi titulky běží jak mají.

18 pro 2012, 05:02
Private
Private

jestli chcete pokracovat od toho kde jste zkoncili, nebo chcete savy pred druhym ostrovem (zabijeni toho monstra) nebo kousek dal (je tam tusim i po misi 1 lol) tak zkuste udelat to chcou tady bo to jde a savy uz nemizi http://fixpcgames.blogspot.cz/2012/12/far-cry-3-pc-save-games-how-to-load-and.html

20 pro 2012, 20:26
Private
Private

D4rQW4v3 píše:
jestli chcete pokracovat od toho kde jste zkoncili, nebo chcete savy pred druhym ostrovem (zabijeni toho monstra) nebo kousek dal (je tam tusim i po misi 1 lol) tak zkuste udelat to chcou tady bo to jde a savy uz nemizi http://fixpcgames.blogspot.cz/2012/12/far-cry-3-pc-save-games-how-to-load-and.html

to musím za to, když to chci stáhnout zaplatit?....formou poslaní SMS?

21 pro 2012, 12:59
Private
Private

Prosím vás, mě a kámošovi se strašně sekají ukázky ve hře. Zkončili jsme u loga FarCry 3, kde bylo fps tak -10. Jinak mě hra normálně na začátku funguje na ultra při 40+ FPS. Nesetkal se ještě někdo s tímto problémem?

21 pro 2012, 18:07
Private
Private

ahoj,
mohl bych nekoho pozadat, aby mi nekam nahral svou uloženou hru z dohrané hry? Já jsem to podruhé hrál... měl jsem to krásně rozehrané, ale najednou ta uplay verze presnala fungovat a ulozene pozice nesli dat zpet... Mam ted verzi, ktera uz je po instalaci cracknuta a je v cestine...

22 pro 2012, 02:31
Helper
Helper

chlapi už vyšel update v 1.04 a opravuje celkem dost chyb, mě i sekání v úvodním videu zmizelo

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

po aplikaci patche v 1.04, vložte do hry OPĚT crack co jste tam dávali předtím, bez něj by se vám spustila aktualizace Uplay a to jest špatné :)

HELPER- sekce SW & HW - Help a Software - Hledám

22 pro 2012, 09:10
Private
Private

sens854 píše:
Pridal jsem patch 1.02 a odinstaloval uplay, save se neobjevily i kdyz je ve slozce fyzicky. Jak bude cas tak pustim to uvodni video blby a uvidim zda se neco zmeni :-), pocitam ze savy zase zmizi po vypnuti hry.

Save zase zmizel, uklada se to samo, ale pak tam nic nezustane.

a zkousel jsi ve hre hned po ukladani, zalohovat tu slozku "46" a hodit si ji treba na plochu a vzdy pred spustenim to tam zase nakopirovat? Me to pomohlo a dokonce uz se to pak ukladalo samo a i pri opetovnem spusteni mi to tam zustalo

22 pro 2012, 20:23
Private
Private

Stáhl sem RELOADED verzi a pak patch 1.03 od RELOADED a hra samotna funguje, ale ten patch mi nejde nainstalovat. Kdyz se o to pokusim, zvolim jazyk a instalace chce pokracovat, ale vyskoci mi hlaska: Nemohu získat info o čísle verze! Instalace bude přerušena.... neměl ste s tím někdo problém? nevíte co s tím ? díky

23 pro 2012, 17:54
Private
Private

Řešení problému s uloženými pozicemi při update na novější verzi 1.04 (pro RELOADED)

Reloaded verze Far Cry 3 načítá a ukládá uložené pozice šifrovaně, což způsobuje nemožnost načíst uloženou hru po update na vyšší verzi.
Řešením je ve funkční verzi uložit jak automatické uložení (Autosave), tak manuální uložení (Save) v dešifrované podobě.

Uvedu příklad pro přechod z verze 1.03 (ale také 1.02) na verzi 1.04 a opět připomínám, že se jedná o Reloaded verzi.

Co budete potřebovat:

* některý z HEX editorů, např. XVI32,
* v systému povolte zobrazení skrytých souborů,
* funkční verzi Far Cry 3, kde se načítají a ukládají pozice. Pokud jste už aktualizaci provedli, reinstalujte hru na verzi, ve které vám uložené pozice fungují. Jiný postup neznám.

Princip: před update uložit hru (autosave i save) v nešifrované podobě, následně provést update, načíst uložené pozice v nezašifrované podobě.

A teď k samotnému řešení:

1. zálohujte uložené pozice (např. na Plochu zkopírujte složku C:\ProgramData\Orbit\46)
2. z funkční verze hry editujte dll soubor pomocí hex editoru (XVI32). A který soubor?

a) pokud spouštíte verzi s DirectX 9: \FarCry 3\bin\FC3.dll [farcry3.exe]
b) pokud spouštíte verzi s DirectX 11: \FarCry 3\bin\FC3_d3d11.dll [farcry3_d3d11.exe]

v mém případě mám 1.03 a jedu přes Dx11, tedy budu editovat soubor FC3_d3d11.dll

Editace souboru spočívá ve změně dvou bajtů (jeden pro autosave, druhý pro save) z hodnoty 72 na EB

72 = Šifrováno
EB = Nešifrováno

Změníme tedy hodnotu 72 na EB

Ve verzi 1.02 se jedná o tyto adresy (skok na adresu v XVI32 pomocí CTRL+G):
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Ve verzi 1.03 se jedná o tyto adresy (skok na adresu v XVI32 pomocí CTRL+G):

Na obrázku ukázka editace prvního požadovaného bajtu na adrese 0x71B59E v souboru FC3_d3d11.dll ve verzi 1.03:
Příloha:
23-12-2012 19-37-21.png

3. Po editaci obou bajtů tento dll soubor uložíme a hru spustíme. Načteme uloženou pozici a počkáme si na Autosave (např. po některém nákupu/prodeji v obchodě) a hru ještě uložíme manuálně. Zda je vše v pořádku zjistíme tak, že v menu nebude možné provést načtení hry. To proto, že se načítají pouze šifrované pozice, jenže my je teď náme dešifrované, což je v pořádku.

4. Ukončíme hru a provedeme update na verzi 1.04 včetně léčby od Reloaded.

5. Nyní si někam zálohujeme čerstvě aktualizovaný soubor FC3.dll nebo FC3_d3d11.dll (opět záleží, který DirectX používáte) a upravím ho tak, aby bylo možné načíst nešifrovanou pozici:

I zde se jedná o změnu hodnoty z 72 na EB, tentokrát ale pro načtení hry.

pro verzi 1.04 se jedná o tyto adresy:

6. editovaný soubor uložíme a spustíme hru.

7. načteme uloženou pozici a opět si vynutíme autosave např. po nákupu/prodeji čehokoli v obchodě a ještě provedeme ruční uložení. Jestli oba savy byly úspěšné zjistíme tak, že z nabídky nepůjdou nyní již šifrované soubory načíst.

8. Ukončete hru a a ze zálohy zpět nakopírujte soubor FC3.dll nebo FC3_d3d11.dll do složky s hrou. Tento soubor bude načítat i ukládat pozice šifrovaně.

A to je celé

Zdroj: http://cs.rin.ru

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

23 pro 2012, 20:48
Private 1 st class
Private 1 st class

Ahoj mam problem se spuštěnim hry.Normálně ji nainstaluju,vše proběhne bez problémů,spustim hru proklikám se až ke spuštění,vyberu obtížnost ,chvíli se načítá a pak to spadne a hlásí program přestal pracovat,přitom ta samá instalace na jiným počítači běží bez problému,nevíte někdo co s tím?Díky

24 pro 2012, 12:04
Private 1 st class
Private 1 st class

monkeyskunk píše:
Stáhl sem RELOADED verzi a pak patch 1.03 od RELOADED a hra samotna funguje, ale ten patch mi nejde nainstalovat. Kdyz se o to pokusim, zvolim jazyk a instalace chce pokracovat, ale vyskoci mi hlaska: Nemohu získat info o čísle verze! Instalace bude přerušena.... neměl ste s tím někdo problém? nevíte co s tím ? díky

Stejny problem

25 pro 2012, 17:57
Helper
Helper

s tím jsem měl taky problém ..měl sem nainstalovanou verzi a nebyla zapsaná instalace v registrech a teda i číslo verze hry takže mi to při instalování napsalo stejnou chybu ..s tím se asi nic dělat nedá ..zkoušel sem toho hodně a pak jsem to hrál a dohrál bez updatů..

OSWin 11
MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

25 pro 2012, 18:14
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]