|
Právě je 13 úno 2025, 17:15
|
Hitman Absolution Zde můžete řešit všechny PROBLÉMY se hrou
|
Autor |
Zpráva |
zdrill
Private
|
Re: Hitman Absolution Zde můžete řešit všechny PROBLÉMY se h
Zdravím potřeboval bych pomoci s jednou věcičkou.Tenhle problém mám i u nového nfs.Zkrátka najede animace pak se zasekne obraz zvuk chrčí tam kde se to seklo.Sam tam to blíká jakoby jede vteřinu ještě video a pak celý komp vytuhne tak že ho musím resetnout.Většinou na obrazovce zůstane šedo bílá pozadí s miniaturními černými linkami.Jinak komp mám sice 2 roky starý ale např far cry 3 rozjedu na téměř nejvyšší nastavení s directem x11 takže tady problém není(v grafice).To samé se mi stává i u Hitmana.Dneska jsem to nějak rozchodil až do hry pak je tam animačka a udělalo to to samé.
_________________ INTEL Core 2 Quad Q8200 2,33GHz (4MB/1333) LGA775 Základní deska čipset P43, socket 775, podpora pamětí DDR2 až 8GB nVIDIA GEFORCE čip GTX260, 896MB paměti, 448bit DDR3,DVI,HDMI,HDTV Audio HD Audio (Realtek ALC888) 6 channel 2x DIMM DDR2 2048MB 800MHz Pevný disk 2TB Zdroj450W Vista
|
19 pro 2012, 00:13 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
KUBAJUBA
Private
|
sgt.Libor píše: sgt.Libor píše: foredako píše: Zdravím,hru jsem si stahl cracknul ale jakmile kliknu na zástupce hrá se chvíli načíta a pak nic.Prostě se nic nestane a hra se nenačte ,chyba neviskočí nic.Cracků jsem stahl asi 10 a updatoval jsem vše.Díky za rady.. Hej me to dela taky ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) . Vubec nikde nemuzu prijit jak to vyresit. Tak sem to vyresil. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jen sem ninstaloval Steam. mam steam, nainstaloval jsem si aj kvol tomu novy system s visty na Win7 ale stejně se mi po spuštění nic neszpustí ani když dám spustit jako správce
_________________ Jsme nezlomní Srdce v kámen zkuté Jsme plní tmy Černá je barva naše Neznáme bolest Ta náleží druhým Pomsta je čest Již jsme přísahali Z očí čiší chlad Strach je první zbraň Umíme se i smát Jako sama smrt
|
20 pro 2012, 22:07 |
|
svotue
Private
|
Tak konečně se mi podařilo spustit hru na Vistě. Pro ty, kterým ještě ne, zde je návod: Stáhněte si nový UPDATE 1.0.444.0 a použijte crack, který je přibalen, poté by Vám hra měla jít spustit. Pokud stále nepůjde, klikněte pravým na Tento počítač a vyberte vlastnosti, dále v levé liště klikněte na upřesnit nastavení systému, otevřou se Vám vlastnosti systému a dole budete mít tlačítko proměnné prostředí, na to opět klikněte a nyní v okně systémové proměnné najděte hodnotu "path", zvolte upravit a nakonec řádku přidejte pouze ;C:\Windows\SysWOW64 .. upozorňuji že předešlé hodnoty musejí zůstat na svém místě, pouze k nim tuto přidáte. Poté HMA.exe jde normálně spustit... No a teď se na Vás obracím já se svým dalším problémem... Když už se mi konečně podařilo Hitmana spustit, nemám žádný zvuk, už při úvodních logách společností, ani v menu, ani ve hře. Ovladače zvuku jsem aktualizoval. Nějaké návrhy ?
|
26 pro 2012, 15:10 |
|
urbij
Private
|
svotue píše: Tak konečně se mi podařilo spustit hru na Vistě. Pro ty, kterým ještě ne, zde je návod: Stáhněte si nový UPDATE 1.0.444.0 a použijte crack, který je přibalen, poté by Vám hra měla jít spustit. Pokud stále nepůjde, klikněte pravým na Tento počítač a vyberte vlastnosti, dále v levé liště klikněte na upřesnit nastavení systému, otevřou se Vám vlastnosti systému a dole budete mít tlačítko proměnné prostředí, na to opět klikněte a nyní v okně systémové proměnné najděte hodnotu "path", zvolte upravit a nakonec řádku přidejte pouze ;C:\Windows\SysWOW64 .. upozorňuji že předešlé hodnoty musejí zůstat na svém místě, pouze k nim tuto přidáte. Poté HMA.exe jde normálně spustit... No a teď se na Vás obracím já se svým dalším problémem... Když už se mi konečně podařilo Hitmana spustit, nemám žádný zvuk, už při úvodních logách společností, ani v menu, ani ve hře. Ovladače zvuku jsem aktualizoval. Nějaké návrhy ? Ten UPDATE 1.0.444.0 ti vyřešil chybovou hlášku správná inicializace aplikace (0xc0000005) se nezdařila nebo ti nejelo něco jinýho? A pokud ti vyřešil (0xc0000005), mohl bys sem hodit link? Dík.
|
30 pro 2012, 19:54 |
|
svotue
Private
|
Ano přesně tu hlášku mi vyřešil. Poté už jsem měl pouze hlášku s chybnou incializací directu x a tu vyřešilo přidání hodnoty do řádku "path" jak popisuji výše. Update jsem bral z torrentu
|
31 pro 2012, 21:57 |
|
lubolubo1
Corporal
|
s tou chybou dx som cital ze udajne pomohol subor hma_dx11.dll po nakopirovani do zlozky s hrou
|
09 led 2013, 17:04 |
|
AlkoHolliX
Private
|
svotue píše: Tak konečně se mi podařilo spustit hru na Vistě. Pro ty, kterým ještě ne, zde je návod: Stáhněte si nový UPDATE 1.0.444.0 a použijte crack, který je přibalen, poté by Vám hra měla jít spustit. Pokud stále nepůjde, klikněte pravým na Tento počítač a vyberte vlastnosti, dále v levé liště klikněte na upřesnit nastavení systému, otevřou se Vám vlastnosti systému a dole budete mít tlačítko proměnné prostředí, na to opět klikněte a nyní v okně systémové proměnné najděte hodnotu "path", zvolte upravit a nakonec řádku přidejte pouze ;C:\Windows\SysWOW64 .. upozorňuji že předešlé hodnoty musejí zůstat na svém místě, pouze k nim tuto přidáte. Poté HMA.exe jde normálně spustit... No a teď se na Vás obracím já se svým dalším problémem... Když už se mi konečně podařilo Hitmana spustit, nemám žádný zvuk, už při úvodních logách společností, ani v menu, ani ve hře. Ovladače zvuku jsem aktualizoval. Nějaké návrhy ? Vyresil nekdo tenhle problem se zvukem pro vistu???
|
09 kvě 2013, 21:18 |
|
cz3dch
Private
|
Koli.99 píše: Hmm ale už jim to trvá docela dlouho :-( Zatracaně dlouho
|
09 kvě 2013, 21:25 |
|
Duken
Private
|
Zdravim mam ten stejny problem a po nainstalovani steamu mi to stale nefunguje nevite kde dal by mohla byt chyba? dekuji
|
15 pro 2015, 19:37 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|