Myslím že celé fórum pracuje na 95 procent a tahle sekce na 99. Nebývají problémy administrátoři příspěvky kontrolují a popř doplňují. Samozřejmě nikdo není dokonalý a občas je něco zpomalenější nebo ne úplně ve skvělém stavu ale jsem rád že užívám vaše fórum a proti veškeré, alespoň české konkurenci jste rozhodně jednička.
Jediné co mi vadí jsou reklamy s erotickou tématikou, nic bych proti nim neměl kdyby byly v sekcích erotika atd... ale myslím že ve všech ostatních je to značně nevhodné. Jsem jenom student a pokud WC procházím někde na školním počítači nebo kdekoliv kde by mi na monitor někdo mohl vidět tak musím rychle scrolovat dolů protože by si o mě mohli kolemjdoucí mohli myslet spoustu špatných věcí.
Je mi jasné že je to váš jediný zdroj kapitálu, ale pokud je tam jiná možnost jak by jste vy přišli na své a nás to nic nestálo tak myslím že nejsem jediný kdo by to uvítal.
Taky bych měl nápad jestli by nebylo možné nějakým způsobem začít řadit příspěvky dle toho na kterém serveru je daná hra ( v jiných sekcích film, hudba ...) uložen.
např. v sekci hry budu mít název dalšího sub-fóra '' Grand Thef Auto V '' po kliknutí na něj budou už jen vlákna s názvy '' Uložto'', ''share-rapid'' atd.
Nemám představu jak by bylo pro vás, administátory a operátory warcenteru náročné ale něco podobného by bylo víc než víc příjemné a pohodlné, možná by vám to potencionálně přineslo i více uživatelů.
Myslím si že totiž že potřeba fór jako je tohle klesá když např. na Uložto je vyhledávání souborů které je celkem na úrovni a když nepoužiju fórum tak si tím ušetřím současně práci s tím, že nemusím přeskakovat příspěvky které jsou jen na nějaké zahraniční servery (FS, HF, FS, UT...) které free rychlost umožňují na max 50 kb/s. nebo jen jeden soubor za hodinu / den.
Nicméně kopírování odkazů přímo z vyhledávání ulozto značně znepříjemnili (pravděpodobně právě kvůli lidem jako jsem já) takže pro mě má pořád smysl chodit sem, taky uploadeři k jejich příspěvkům většinou napíšou postup cracknutí popř. řešení častých chyb a samozřejmě mám větší šanci že co si stáhnu, mi také bude fungovat.
add: Pokud by jste někdo měli fígl na to kopírování odkazů z uložto tak mi prosím pošlete SZ