Tak hru jsem přeinstaloval.
Nejdříve jsem zkusil updatovat jen Launcher 1.13.0.0, social 1.0.9.5 a hru na 1.0.0.57.
S cracky od reloaded a Theta to hlásilo problém se social cluebem. S fixem od tebe hra po spuštění kampaně spadla a pak spadla vždy hned po spuštění hry.
Zkusil jsem tedy updatovat social club na v1.0.9.7.
Crack od Theta už jede v pohodě (tvůj fix a Reloaded jsem nezkoušel).
Zkusím teď po zálohování složky updatovat hru na 1.0.0.78, jak se to bude chovat.
Na tuhle verzi přímo crack ještě není...
Vše mám zatím bez češtiny,
ale mám podezření, že předchozí problémy byly způsobeny právě tvým starým FIXem...
EDIT: TAK BUGGY BYLY ZPUSOBENY UPDATEM 1.0.0.78!
NEINSTALOVAT NA NEORIGINALNI VERZI!!!
resp. alespoň do doby než na to bude crack...
EDIT2: Na torrentu jsem našel první crack na 1.0.0.78. Hra sice funguje, ale je v čínštině a nelze to změnit.
Stejný problém s tímto updatem jsem našel ale i na oficiálním foru s originální hrou...
EDIT3: Tak vyřešeno. Crack funguje, jenom je nutno udělat zástupce na PlayMaxPayne.exe a za cestu k souboru dopsat -language polish. Přes commandline.txt to nepomůže.
Samozřejmě je nutno mít zakázáno ve firewallu přístup na net pro tento soubor...
Je nutno mít social club na verzi 1.0.9.7 (verzi 1.1.0.0 jsem nezkoušel). Funguje pravděpodobně s jakoukoliv verzí launcheru (zkoušel jsem s verzí 1.13.0.0 a 1.27.0.0).
Odzkoušena čeština pro ostatní cracky, zatím funguje 
EDIT4: Crack updatován. Nyní lze hru spouštět přímo přes MaxPayne3.exe

Download: