|
Právě je 06 úno 2025, 22:49
|
Autor |
Zpráva |
Ejay
Warrant
|
Re: Hra Podle vašich snů
Já bych rád viděl jako hru Dextra, přesně podle seriálu s pěknou grafikou a perfektní hratelností z pohledu 1st person možná i 3rd preson. Neříkám, že je to moje hra snů, ale moc by se mi to líbilo vžít se do role sériového zabijáka a zároveň být forenzní analytik u policie, a to i s možností volného pohybu po městě Miami a s možností vyjet na moře.
|
03 led 2013, 17:01 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
srcmaly
Private
|
Neco jako Dark Messiah of Might and Magic jsem ji hral snad 7 proste super pribech.
|
03 led 2013, 18:57 |
|
Lynx12
Private 1 st class
|
No, něco mezi CoD, FarCry, Mafia a Crysis, Ghost Warrior stříknuté AC, Dead Space a GTA
_________________ PC: case Corsair 550D, AMD FX-8300BE+CoolerMaster Hyper 212+EVO, Asus M5A99FX PRO R2.0, Crucial Ballistix Tactical 16 GB, Gigabyte R927XOC-2GD, SSD 120GB, HDD WD Red 2TB+Black 1TB, Zalman ZM600GLX, LED BenQ RL2455HM, Win10x64Pro mobil: HTC U11 128/6GB Brilliant Black/ oficial Pie 3.31.401.1
|
17 led 2013, 16:16 |
|
Viva07
Private
|
Stačilo by mi Far Cry 3 s možností přidat se k Vaasovi místo toho abych ho zabíjel
|
17 led 2013, 16:29 |
|
FreeeeeedX
Private
|
Další můj nápad : Svět postihl celosvětový virus z lidí a zvířat se staly krvelačné bestie.. Patříte mezi velmi malou skupinku která disponuje látkou v krvi díky které nedošlo k vašemu nakažení.. pokud by vás ale napadli a pokousali bestie došlo by k genetické mutaci a vaše obranná látka by byla fuč.. Vaším úkolem by bylo vytvořit protilátku všemi možnými způsoby a vrátit vše zpět do původních linií.. Opět by ste ve hře měli k dispozici SafeHouse který by ste si museli sami postavit ze získaných zdrojů.. obstarávat si jídlo,pití a vše nutné k přežití.. Hra by disponovala mapou celé naší planety a bylo by jen na vás kde by ste začali.. Grafika hry by nemusela být náročná stačila by grafika z WoW..
|
18 led 2013, 09:14 |
|
Planyspheres
Private
|
ehm to už je jako okopčenej film Já Legenda
|
26 led 2013, 12:26 |
|
gerrapa
Sergeant
|
Stargate + Mass Effect + Volný svět/y
|
27 úno 2013, 01:52 |
|
jOy!
Private 1 st class
|
Spokojil bych se s GTA kde by bylo mozno tunit jako v NFS: Underground 2 siroka mapa, volny pohyb grafika by stacila z GTA V ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) + treba datadisky ruzne ktere by rozsiryly hru na to ze by jste nastoupili do prace do te hory kde je NORAd (Hvezdna Brana) a mohli jste cestovat ruznymi svety poznavat rasy atd...
|
27 úno 2013, 20:58 |
|
hiuga
Master Sergant
|
keby som vedel po anglicky tak napisem do ubisoftu - assassins creed 3 ako je to uz v nazve,tak by som mal hrat za vraha ze - neviem kde presne slova assasin vzniklo ale sa my zda ze ze bud v azii alebo ho maly arabi.V 2 diely a 3 relevations bolo pekne ako sa zobrazovaly historicke casty a nakup roznich prkotiniek ale hlavne ze ako vrah som mohol pouzivat rozne bomby a jedy.Co my inak stracne chybalo v terajsej hre ano bol tam ten otraveny nozik no.Takze v buducich castiach by som skor uprednostoval rozne pasce kedze assasini boli na nich experty a hlavne jedy.Alebo proste nejaku hru bud v terajsej dobe a lebo minulej kde to bude.Dufam ze to v assassins creed 4 black flag bude a nie len nejake machanie mecikom.To mam aj v elder scrolls a to je panecku hra.
|
26 bře 2013, 19:10 |
|
vidrupa
Private 2 nd class
|
hiuga píše: keby som vedel po anglicky tak napisem do ubisoftu - assassins creed 3 ako je to uz v nazve,tak by som mal hrat za vraha ze - neviem kde presne slova assasin vzniklo ale sa my zda ze ze bud v azii alebo ho maly arabi.V 2 diely a 3 relevations bolo pekne ako sa zobrazovaly historicke casty a nakup roznich prkotiniek ale hlavne ze ako vrah som mohol pouzivat rozne bomby a jedy.Co my inak stracne chybalo v terajsej hre ano bol tam ten otraveny nozik no.Takze v buducich castiach by som skor uprednostoval rozne pasce kedze assasini boli na nich experty a hlavne jedy.Alebo proste nejaku hru bud v terajsej dobe a lebo minulej kde to bude.Dufam ze to v assassins creed 4 black flag bude a nie len nejake machanie mecikom.To mam aj v elder scrolls a to je panecku hra. Assassin je původně z arabštiny "kouřit hašiš" nebo "kuřák hašiše", takže, kdyby to bylo podle názvu, byla by to asi opravdu zajímavá hra
|
02 dub 2013, 00:05 |
|
hiuga
Master Sergant
|
AHA no ale bolo by to brutal ak by som bol zhuleny nejaka pekna hudba okolo toho a s peknim pocitom otravit nejakeho templara
|
03 dub 2013, 12:49 |
|
Steve89
Private
|
Jednoduchá otázka, jednoduchá odpověď. Něco ve stylu World of Warcraft, s tím, že bych neplatil prachy já, ale oni mě. Stačilo by mi 30k měsíčně ...
|
03 dub 2013, 14:24 |
|
José
Warman
|
Dal bych si pokračování Chameleona.
_________________ Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je automaticky nazýván rasistou, extremistou či komunistou.
|
17 kvě 2013, 07:23 |
|
Foss456
Private
|
Má hra snů? Svět. Hráč by nehrál za postavu ale za svět/vesmír. Vytvořil by si své vlastní světy nebo by to nechal na počítači. Vedl by lidi (či nějaké ufony) za ručičku nebo by jen sledoval vývoj civilizace (samozřejmě by tu muselo být nějaké to zrychlení protože čekat pár tisíc let herního času by nebyla moc velká zábava). Hra by byla víceméně simulace. Od jeskynních kmenů až po galaktické války. Hráč by zasahoval pomocí zázraků, vnuknutí a dalších podobných blbostí. Mohl by se někomu zjevit a nechal si udělat sochu... Prostě taková hra na boha (pokud by hráč chtěl ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
|
18 čer 2013, 22:46 |
|
Gala
Private 1 st class
|
Foss456:Spore+nějaká strategie ve které to jde? (black&white?....nehrál sem)
|
27 čer 2013, 22:53 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|