fastshare
Zobrazit téma - Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 05:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 491 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Další
 Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu 
Autor Zpráva
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Příspěvek Re: Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu

Blazzer píše:
Blazzer píše:
kde mohu stáhnout tu cestinu ? na strankach me to nikam neodkazuje, jako kdyby nefungovali nebo co

tak už jsem si to vše našel ale teď mám hru v polstine, cesky mam jen to jak se nacte pred hrou jako nejaky prava rocstaru atd, ale menu a hra je poslky, nevi nekdo co s tim ?

prosím poradí mi někdo ???

Processor: Intel i3 2,1 ghz sandy bridge
Harddisk:500GB

13 led 2013, 15:12
Corporal
Corporal

pomalu to tu umírá :(

14 led 2013, 21:55
Warman
Warman

Xander145: Nechci tě nějak urazit, ale jseš magor. Hru už máš 7 měsíců stáhnutou, nainstalovanou a připravenou na hraní a ty čekáš na češtinu jenom proto, abys tomu rozuměl. Navíc ta hra není nějaké nové GTA, kde je několik tisíc textů, ale FPS, které má trochu víc textů na FPS a do toho češtinu nepotřebuješ. Je tam tak jednoduchá angličtina, že pochopíš téměř všechno. Ale pokud ses angličtinu neučil nebo neučíš, tak tě potom chápu, že čekáš na češtinu, ale nehrát kvůli tomu tak dobrou hru. To je prostě moc už i na mě. :D

17 led 2013, 18:01
Corporal
Corporal

Já třeba taky anglicky umím(dokonce z něho mám i maturu :D) ale už jsem zvyklý z předchozích dílů,kde ta čeština byla :)
Ale zase na druhou stranu si tu nestěžuju :) Klidně si počkám,můžu zatím hrát i něco jiného :)

17 led 2013, 22:11
Warman
Warman

no je jasne ze az bude GTA 5 ihned hraju hned jak bude ENG verze, je jasne ze z cestinou si to zahraju take ale natu si dlouho pockame.

17 led 2013, 22:15
Private 2 nd class
Private 2 nd class

u té češtiny není diakritika, a někde jsou čísla neví někdo jak to opravit, jako nevadí mi to ale přeci jen bych byl rád kdyby to tam nebylo :D ;)

Processor: Intel i3 2,1 ghz sandy bridge
Harddisk:500GB

19 led 2013, 16:14
Corporal
Corporal

Už jsem tady dlouho nebyl a tak se dívám zda nyní na konci ledna nového roku není něco nového. Asi není a čeština se do finální fáze už nedostane. Hru už dávno na hardu nemám, protože mně po jednom update češtiny přestala fungovat. Moje představa je, že k dispozici bude instalační soubor, který mně hru počeští. Způsob současného stahování je trochu neštastný, protože vlastně ani nevím co se mi do PC stahuje. Přeji autorovi, aby svůj projekt zdárně dotáhl do konce. Nakonec byl asi jediný, který se do toho pustil.

20 led 2013, 11:38
Warman
Warman

PClow165 píše:
kvuli tomu programu se učím vlákna, takže to ještě pořád funguje, jen už odpovidam pouze na icq, mam dost malo času poslední dobou.

Všimli jste si tohoto příspěvku? On na tom pořád pracuje, ale nejspíš málo či vůbec, když má málo času.

20 led 2013, 13:46
Corporal
Corporal

jsem opravdu zvědavý jak ta čeština dopadne,jestli to bude další nedodělaná snaha nebo jestli bude celá :)

23 led 2013, 22:03
Private
Private

Nezlobte se na mě nikdo,ale myslím si že je to tak složitý že si to málo kdo umí nainstalovat.Nenavážím se tu do týmu překladatelů,nevím jak je složitý udělat obyč.instalační program,ale když už si dali tu práci s překladem tak si myslím že ta instalačka by nebyl až takový problém.
Sorry všichni který jsem urazil,vážím si všech co dělají pro nás neangličtináře češtiny. :( :shock:

A chci se ještě zeptat,toto je kecárna nebo sekce download????? :) :) :)

26 led 2013, 20:01
Lieutenant
Lieutenant

prave se pripravuje update pro patch 113 - Čísla v závorkách se brzy objeví u všech textů protože se pracuje na tom aby někdo mohl dohrat vždy některou z misí a nahrat ji aby jsme udělali korekce. A Ano, zmizel jsem na nějakou dobu, protože jsem toho už měl dost - navic dost často se mi ozyvali lid na ICQ nebo skype fb a podobne jestli jim nepomuzu s instalaci. Prekvalive instalace je tak složita protože - raději budete stahovat 500MB po každe aktualizaci, když potrebujete jeden soubor, který má 75MB? k patchi 113: zas je tam o nějakých 200textu více, proto se to obejví kdo vi kdy během dneška. Automaticky tam vygeneruji čísla a začínají se dělat ty korekce. (zatim je souvislosti textů). Pak dám nové info.

27 led 2013, 01:32
Lieutenant
Lieutenant

Jinak pro ty co si stežuji ze jim to nikdo nepomohl nainstalovat, kdyby jste četli první příspěvek, tak už vám to dávno fungovalo. Většině lidi jsem to hned na poprve zprvoznil. Některé Cracky nepovoluji jiný jazyk než angličtinu. Jinak tým překladatelů je asi takový (Pišta cca 15% překladu, ostatni 1%, PClow165 84% - aktualizace, web, instalace, free podpora,...)

27 led 2013, 01:37
Lieutenant
Lieutenant

Ještě že teď ráno to opakování re-play, stále ještě pracuju na aktualizaci, protože toho do menu docela dost přidali. cz: 0.58.0.5 pro ofiko hru s patch 1.0.0.113 samozřejmě hned po dkončení pro ofiko hru bude i modifikace pro verzi 29 která funguje s MP3FIXv3 (neznám jinej crack, který by fungoval na všech počítačích stejně)

přečtěte si moje příspěvky i na předešlé stránce

4:47 - překlad nových textů dokončen. Jdu psát program na označení všech textů ve hře čísly.
6:00 - odstraňování ručně psaných debugovacích čísel.
6:20 - upload patche 113 a příprava balíčku souboru pro verzi cracklou hru a originální hru
6:31 - aktualizace updateru hotova.
6:33 - vytvořen herní balíček
6:54 - problémy s uploadem na server
7:08 - aktualizace jsou na serveru (funguji i se starsim updaterem) - problem s uploadem updateru na web. nakonec mozna skonci na ulozto
7:16 - plně funkční
17:54 - upload offline verze na ulozto

27 led 2013, 03:55
Private 1 st class
Private 1 st class

Crack na verzi 113 od Reloaded s no launcher fixem. Netestoval jsem...
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

27 led 2013, 19:14
Lieutenant
Lieutenant

Hledám lidi ,kteří by zahráli hru a nahrávali pomocí fraps nebo čehokoliv jiného, mě to jaksi ve win8 nefunguje. No ozvete se na [email protected]

zatím mi stačí první epizoda.

Každý spolehlivý na opravu češtiny vítán.

28 led 2013, 04:21
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 491 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 33  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]