|
Právě je 05 úno 2025, 23:59
|
Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!
|
Autor |
Zpráva |
macbeth
Private
|
Re: Assasin's Creed III - všechny problémy sem!!!
ked skusim zapnut tu hru, tak mi proste pocitac zasekne na ciernej obrazovke, chvilku pracuje a potom nic, hra neodpoveda.....neviete co s tym? updatnut grafiku?
|
16 pro 2012, 12:00 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
hiuga
Master Sergant
|
tiez som mal tento problem skusal som a vyslo to len neviem ktora z tychto moznosti -dat druhy crack ,dat localization.lang alebo posledna moznost ine savy ale to asi nie teda ak si to nemenil.A ako si spominal neviem aku mas grafiku.
|
18 pro 2012, 15:57 |
|
Trivett
Private 1 st class
|
Cau asasíni nevite pls jak poznam nejaky ty tiskare nebo vyvolavace,abych je mohl uplacet...vbc to nechapu:-D...diky moc
|
18 pro 2012, 22:25 |
|
Ronn
Private
|
Mám problém se zobrazováním mapky - nezobrazujou se mi barevné oblasti a když chci misi zopakovat od záchytného bodu tak se mi nezobrazí ani věže k synchronizování a pak bloudím :-( Nevíte co s tím? Mám verzi od THETA.
|
19 pro 2012, 20:24 |
|
Deph_dc
Private
|
Zdravim, chtěl bych se zeptat, zda by na tomto notebooku (Acer Aspire 5740DG - Intel core i5 2.26GHz 3MB L3 cache, Ati radeon 5650 HD, 8GB ram) měl jít assassin bez problému ?
|
23 pro 2012, 12:09 |
|
Ronn
Private
|
Lidi pomoc!!! V 6 sekvenci v misi usedlosti musíte rozdělit dva chlapy co se mláti. Problém mám v tom, že se mi nezobrazujou síly na kterou stranu mám tlačit. něvíte někdo co s tím?
|
23 pro 2012, 13:04 |
|
Coorvin
Private
|
Dobrý den mohl by jste mi někdo prosím poradit nastal mi takový problém u assassins creed 3 všechno mi šlo v pohodě hrál jsem v pohodě ale jakmile jsem nainstaloval call of duty black ops 2 tak se mi začal assassins creed 3 sekat a blbne zvuk graficke ovladače mám nejnovější.Můžete někdo poradit už jsem zoufalý.Zatím Děkuji
|
28 pro 2012, 16:57 |
|
kary2323
Private
|
zdravim..mam prbl s assasinem 3..zkoušel jsem cracklou hru,ale bezuspešně,pořád nakej prbl..takže jsem hru koupil pres net,,nainstaloval dal cd klíč.ale funguje mi jenom multiplayer..mazal jsem registr,,daval punkbuster a pořád nic,,naskočej mi uvodní titulky a nic..poradíš?
|
10 led 2013, 23:01 |
|
Roman6987
Warman
|
Trivett píše: Cau asasíni nevite pls jak poznam nejaky ty tiskare nebo vyvolavace,abych je mohl uplacet...vbc to nechapu:-D...diky moc na mape seti ukaze takovej krizek bez zanim, a uvidis chlapka jak otobe keca takze zmackni E a podpalis ho.
|
11 led 2013, 12:27 |
|
Ronn
Private
|
hrál jste už někdo misi:poklad kapitána kida? ...viděli jste při zapnutí orlího pohledu ty symboly, které musíte natočit na správné místo? já vidím jen obrysy krajiny, stromů a postav, ale symboly ne! nemá nekdo podobný problém? už nevím co s tím. zkoušel jsem přeinstalovat hru, ale žádná změna... prosím pomoc!
|
14 led 2013, 15:16 |
|
Kapr99
Sergeant
|
Ahoj chci se zeptat jestli uz se vyresil nejak problem s FPS?Mam AC3 s patchem(myslim 1.2.1..proste ten posledni) a stejne v Bostonu cca 20
|
16 led 2013, 23:56 |
|
Labus6
Private
|
Podařilo se ti to nějak vyřešit? Mám ten samý problém. Nezobrazují se mi ani oblasti pátrání Ronn píše: hrál jste už někdo misi:poklad kapitána kida? ...viděli jste při zapnutí orlího pohledu ty symboly, které musíte natočit na správné místo? já vidím jen obrysy krajiny, stromů a postav, ale symboly ne! nemá nekdo podobný problém? už nevím co s tím. zkoušel jsem přeinstalovat hru, ale žádná změna... prosím pomoc!
|
30 led 2013, 21:08 |
|
PetrRaul
Private
|
Poškozený savy AC3 skidrow verze neupdatovana
Ahoj, už ví někdo jak opravit poškozený savy mě se to stalo u skidrow verze neupdatovany se spouštěním lanucheru, potřeboval bych poradit, před přeinstalováním byli z ničeho nic poškozené měl jsem povolený uplay, jinak ubistoftlanucher zakázayný i hur zakázanou i autopatch zakázaný ve firewallu. Po týdnu si chci zahrát a nefungujou ani záložní savy který sem si zkopíroval do stažených souborů něco mi to i tam muselo změnit nejdou, přeinstaloval jsem hru a znova cracknul a pořád sou tam poškozený uložení. Třeba novej crack? Nebo updatovat a novej crack? mám tam soubory 1.save 1.save.extendetmetadata 1.save.metadata ,2.save 2.save.extendetmetadata 2.save.metadata zkoušel jsem vyházet ty dvojky nic nakopírovat nový save a vložit tam jen 1.save taky nic pořád poškozený co s tím teda?
|
09 úno 2013, 20:41 |
|
hiuga
Master Sergant
|
Re: Assasin's Creed III - the tyranny of king washington
Instalacia prebehla v poriadku v menu mam tiez-the tyranny of king washington ale ked to chcem spustit tak sa my zobrazi The ubisoft server is not available.Inac hra v pohode ide,len toto Dlc nie.Ak ma niekto iny crack lebo si myslim ze chyba je v tom dak budem len rad ak sem da link.
|
22 úno 2013, 14:28 |
|
S78DK
Private 1 st class
|
Vyzkoušel jsem různé verze AC3 , snad všechny cracky , patche , aktualizoval ovladače na GPU ( ATI HD6850 ) , dokonce jsem přeinstaloval windows (win7x32)s nadějí že se mi poté hru podaří spustit , ale stále mi to po úvodních titulcích vyhodí chybu "Program přestal pracovat" . Na internetu jsem nenalezl žádnou pomoc která by my pomohla . Prosím vás poradí mi někdo jak by se mi mohlo povést spustit AC3 ? Předem děkuji O:-)
|
09 bře 2013, 13:46 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|