fastshare
Zobrazit téma - eset-nejdou aktualizace
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 08:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ] 
 eset-nejdou aktualizace 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek eset-nejdou aktualizace

Může mi někdo poradit jak udělat to aby se eset sám aktualizoval? Nainstaloval jsem Win7 po formátu disku a pak eset6. Použel mara-fix, ale eset se sám neaktualizuje. Je tam stará aktualizace a hlásí mi, že ja aktuální. Děkuji předem za pomoc.

15 úno 2013, 19:22
Private
Private

Příspěvek Re: eset-nejdou aktualizace

U mě stejnej problém,vyzkoušel jsem všechny možnosti _ kašlu na eseta a koupil 3 licence Norton (cca 1000 Kč) a je klídek.Pravda asi zatěžuje více PC při startu,ale maká a kontroluje.

22 úno 2013, 13:15
Helper
Helper

Používat antivir aktivovaný fixem nebo crackem je debilita.Pokud na tuto verzi neexistuje nic na stahování licencí, zakup si licenci nebo použij nějaký free antivir.Nikdy se nepoučíte a pak se divíte, že máte problém.

HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám

23 úno 2013, 01:55
Private 2 nd class
Private 2 nd class

musím ti odporovat :) sám mám eset s fixem a vše šlape bez problémů. je to verze odsud s nekonečnou licencí a každý den probíhá bez problému aktualizace. pokud ti to nejde, řekl bych že jsi špatně dodržel postup nebo máš špatný fix. pokusím se tu na fóru najít verzi kterou používám já a hodim se link.

23 úno 2013, 02:08
Helper
Helper

Kde máš jistotu že ten fix je čistý. To, že ti sám antivir pracuje neznamená, že je vše v pořádku. Pokud fix obsahuje nějaký vir antivir ho samozřejmě nemůže najít. Netvrdím, že každý fix nebo crack určený pro jakýkoliv bezpečnostní program obsahuje nějaký to svinstvo ale z 90% ano. proto bych to nikomu nikdy nedoporučoval. A to nemluvím o tom, že konkrétně Eset už za to riziko už dávno nestojí.Eset antivir je prúměr a jeho firewall stojí za exkrement.
Jinak od doby co používám kombinaci Avast free, Comodo firewall free a Windows defender se mi nestalo že bych měl nějaký problém. Narozdíl od Esetu.

23 úno 2013, 02:28
Private 2 nd class
Private 2 nd class

To samozřejmě být nemusí ale používám ho 2 roky bez nejmenších problému. Každý má samozřejmě s antiviry jiné zkušenosti, ale ten co mám já jsem instaloval dalším 3 lidem a vše je v pořádku.A tak nemám důvod o něm pochybovat. Já zas používám eset, malwarebytes a wind.defender. Během tý doby jsem měl jediný problém a to když jsem zavirovanýmu cracku jedné hry udělil vyjímku v esetu. Ale to byla má vlastní blbost :)

23 úno 2013, 03:01
Helper
Helper

Jasný. Já taky kdysi používal Eset tedy eset 4 a když mě přestalo bavit dokola stahovat licence hodil jsem si tam fix. Taky ověřený a funkční. No asi po roce jsem se pak divil. Proto ta moje skepse.Člověk, jinak dost znalí v oboru, který mi pak pc dával do kupy mi řekl, že to je ten nej pruser instalovat si bezpečnostní programy aktivovaný fixem nebo crackem. Sám je dost dobrý hacker a nikdy by si nic takovýho sám do počítače nenainstaloval pokud by to sám nevytvořil.

23 úno 2013, 03:26
Private 2 nd class
Private 2 nd class

:) to se ani nedivim. máš pravdu v tom, že dát si do pc antivir kterej je cracklej nebo má fix je samo osobě proti vší logice :) zkoušel jsem free antiviry ale třeba avast mi neskutečně zpomaloval pc anic nezachytil. pak sem se náhodou dostal k funkční verzi esetu a od tý doby nemám problém. Ale je to vše opravdu jen o zkušenostech s těmi programy. každej je má jiný a já samozřejmě plně respektuji tvůj názor. sám se přemýšlel o zakoupení licence na nějaký antivir a měl bych uplně pokoj (cca na rok :) )
Ale abych nebyl jen OT, co se jedná těch aktualizací, sám jsem s tim měl problém při první instalaci a bylo to jen nedodržením postupu.
Pokud by jsi při nové instalaci neuspěl popřemýšlej nad tím co napsal thoom. Je to dobrá možnost a určitě i bezpečnější :)

Naposledy upravil hovado161 dne 23 úno 2013, 04:01, celkově upraveno 1

23 úno 2013, 03:33
Helper
Helper

hovado161 píše:
:) to se ani nedivim. máš pravdu v tom, že dát si do pc antivir kterej je cracklej nebo má fix je samo osobě proti vší logice :) zkoušel jsem free antiviry ale třeba avast mi neskutečně zpomaloval pc anic nezachytil. pak sem se náhodou dostal k funkční verzi esetu a od tý doby nemám problém. Ale je to vše opravdu jen o zkušenostech s těmi programy. každej je má jinej a já samozřejmě plně respektuji tvůj názor. sám se přemýšlel o zakoupení licence na nějaký antivir a měl bych uplně pokoj (cca na rok :) )
Ale abych nebyl jen OT, co se jedná těch aktualizací, sám jsem s tim měl problém při první instalaci a bylo to jen nedodržením postupu.
Pokud by jsi při nové instalaci neuspěl popřemýšlej nad tím co napsal thoom. Je to dobrá možnost a určitě i bezpečnější :)

Jen edit: Poslední verze Avastu už tolik nezatěžuje pc nemá už tolik falešných poplachů a sandbox funguje jak má.

23 úno 2013, 03:59
Helper
Helper

pospisil80 píše:
mám eset 6 nod 32 - a bez problémů, a když jsem mezi tím ze zajímavosti zkusil projet komp např. F-Secure Online Scanner nebo McAfee FreeScan a nenašly nic............takže nevěřím že bych se měl v této verzi antivirového programu něčeho bát.......

Ani se nedivím, že ti nic nenašli :) A jinak si trochu protiřečíš. Píšeš že nemáš problém ale sám jsi založil topic kde jsi měl problém s virem. :D

28 úno 2013, 11:56
Helper
Helper

Windows defender je součástí Windows 7 ten neinstaluješ. Je to AntiSpyware a s ověřováním legálnosti Os nemá nic společného. To tu plácáš. Plno lidí používají na aktivovaných Windows i Microsoft Security Essentials antivir (ten se instaluje) a nemají žádný problémy s aktualizacema nebo legálnosti Os

14 bře 2013, 05:58
Helper
Helper

fortunabrutus píše:
thoom píše:
Windows defender je součástí Windows 7 ten neinstaluješ. Je to AntiSpyware a s ověřováním legálnosti Os nemá nic společného. To tu plácáš. Plno lidí používají na aktivovaných Windows i Microsoft Security Essentials antivir (ten se instaluje) a nemají žádný problémy s aktualizacema nebo legálnosti Os

Promin Promin jsem se spletl je to Microsoft Security Essentials :-)

Třeba Je to náhoda měl jsem ho dvakrát a dvakrát mi Windows psal nelegální

Jinak Taky Doporučuji AVG Podle mě lepší Jak Eset Krom že mě vždy zlákali abych si stáhnul AVG PC TuneUp a ten mi vždy v pc udělal bordel takže od té doby jsem ho neměl, Včera jsem zkusil ten fix z číny tak dám vedět :o

jinak Aktualně se aktualizovala Databáze na 8115 takže zatím vypadá vše ok.

Co má prosím tě AVG PC TuneUp společného s antivirem? . To je program pro optimalizaci Pc Když jsi se ale o tomto prográmku zmínil, není tak špatný. Používám portable verzi a myslím, že je míň nebezpečný než Pc TuneUp pro uživatele co nemají moc zkušeností.

15 bře 2013, 01:04
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]