fastshare
Zobrazit téma - Windows 8 - store
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 11:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 
 Windows 8 - store 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Windows 8 - store

Nejdřív bych se chtěl omluvit jestli sem tohle dal do špatný sekce.
Chtěl bych se zeptat, těch co mají místní verzi windows 8 jestli si registrovaly účet, a používají windows store :)

06 úno 2013, 12:43
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Příspěvek Re: Windows 8 - store

Táta mi řekl, že Windows 8 žádají kontaktní údaje. Jméno a příjmení, bydliště, rok a datum narození a to mi za to nestojí Windows 8 používat, abych někomu posílal své údaje. Možná tak nějaký idiot dejme tomu. Nechtěl bych riskovat aby přišli na nějaký nelegální software a podle údajů bydliště by se to dalo takhle jednoduše zjistit. Takže zůstanu jenom u WIN. 7 tam naštěstí Windows nic po mě takového nechce... :)

07 úno 2013, 16:05
Private
Private

To možná chtěli první zkušební verze :), teď po tobě chtějí akorát uživatelské jméno, a popřípadě ten e-mail do obchodu, který nemusíš při instalaci vyplňovat a můžeš zvolit, že chceš používat lokální účet.

07 úno 2013, 16:56
Private 2 nd class
Private 2 nd class

ale pri to má spousty aplikaci, já aplikace nepoužívám ani na FB tak k čemu by mi to bylo ve Windowsu :D :D Mě na tom sere ten vzhled, pri je to dotykové ale v kuse na obrazovce mačkat čtverečky bych se unavil :D :D :D

07 úno 2013, 22:26
Private
Private

Pokud máš dotokový monitor tak je to i dotykové :), ale jinak to můžeš ovládat úplně normálně myší :), a ten vzhled je zase jenom o zvyku :), a o tom že si na to plno lidí nechce převykat po tolika letech jim najednou zmizelo tlačítko start s meničkem :). A většina těch aplikací je psaná pro prostředí to je ten novyý start :), a me,áš tam jenom aplikace máš tam i různé hra a tak :), nebo třeba program pro otevírání archivů a tak podobně :).

08 úno 2013, 12:21
Private
Private

Ale tak tohle je zase tak nějak o zvyku :), zvyknout si že ty tlačítka jsou jinde, jinak vypadají a jmenují :). Ale mě by zajímalo jak funguje registrace, a jestli pak jde používat store ve verzi odsud.

10 úno 2013, 23:07
Private
Private

Pro ty ,co jsou zmatení z Windows 8 doporučuji číst články na http://www.extrawindows.cz. Je tam spousta návodů, jak osmičky a programy v nich ovládat nebo nastavit k obrazu svému. Po pročítání různých diskuzí, jak jsou osmičky shit a odpad a všemi milované start tlačítko je fuč jsem si osmičky také nainstaloval, a to jsem byl spokojeným uživatelem sedmiček a pořád říkám, že je to dobrý a vyladěný systém, nic proti nim. Ale poté co jsem si na osmičky zvykl a nastavil si je, tak už se opravdu vracet k předchozí verzi nechci. Systém je moderní, rychlý, přehledný (alespoň pro ty, co si na něj zvyknou), jednoduchý, funguje tam pro mě vše co na sedmičkách. Prostě se člověk musí naučit používat zkratkové klávesy a využívat dlaždice a na start tlačítko tak rychle zapomenete, že už si na něj ani nevzpomenete. Přečte si pár článků a návodů a zjistíte jako já, že osmičky nejsou vůbec špatný systém i na desktopu.

Co se účtu týče, já mám veřejný microsoft účet a store funguje v pohodě, mám tam stovky aplikací z celého světa + cz, ikdyž člověk využije jen pár, ať si každý stáhne co potřebuje.

2x4GB RAM DDR3
Sapphire RX 550 2G DDR5
Fortron AURUM 500 80PLUS GOLD 500W
Windows 10 Pro

27 úno 2013, 09:33
Private
Private

Taky jsem byl zpočátku zmaten, ale stáhl jsem si
podle návodu http://technet.idnes.cz/windows-8-start-0ga-/software.aspx?c=A121005_152935_software_vse
Start menu nejnovější verzi http://www.windows8startmenu.cz/a jsem zatím spokojen, tváří se to jako
win 7
;-)

23 bře 2013, 17:11
Private
Private

Co já jsem u klientů instaloval store tak to nikdy takové údaje nechtělo, jen jsme jim museli založit hotmail účet, napojit jako online pro windows a pak to běželo normálně.

Je to pro ty co s PC neumí, pro nás co s tím děláme normálně je to jen nabídka programů :D a ještě ke všemu těch co doporučuje windows.

31 bře 2013, 22:00
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]