|
Právě je 06 úno 2025, 00:02
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Arma 3 alpha, jak zprovoznit mise?
|
Autor |
Zpráva |
SaintGeorge
Corporal
|
Arma 3 alpha, jak zprovoznit mise?
Zdravím všechna hráče Army. Chci se Vás zeptat, zda někdo zkoušel nahrát do alpha verze arma3 non steam a zprovoznit nějakou misi z armaholic.com? Kopíroval jsem soubory *.pbo do složek mission a po spuštění hry mise nikde v menu nevidím. Zkoušel to někdo? Napsal by sem správný postup zprovoznění mise?
|
09 bře 2013, 23:00 |
|
|
Maidens1
Private
|
Re: Arma 3 alpha, jak zprovoznit mise?
Ahoj. Tuším, že tu misi dáváš do složky v dokumentech, že? Zkus ji dat do složky missions přímo ve složce, kde je hra nainstalovaná. Udělal jsem to a už to vidim v menu krásně Jejda..ted vidim, že jsem odpověděl trochu se zpožděním to užs na to určitě dávno přišel
|
17 zář 2013, 11:12 |
|
|
Waffen
Private 2 nd class
|
Zdravím, stáhl jsem si zde Armu III od Seraphima666 i s těmi třemi updaty a mám jen dva problémy. Nemohu se vůbec dostat do nastavení ovládání, pokaždé se hra sekne a program přestal pracovat. A zadruhé, když si uložím hru, zabijou mě, tak se to nedokáže načíst, protože prý tam něco chybí, nějaký soubor/soubory, takže mise znovu celá. Víte někdo co s tím? Děkuji.
|
02 říj 2014, 14:15 |
|
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
Ahoj, Jaký jsi aplikoval Crack? Jde o to, zda máš do hry vloženy všechny druhy Cracků, tak se to nejspíš tluče. Zda máš i Updaty, tak aplikuj jen Crack z té poslední aktualizace...
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
|
02 říj 2014, 14:20 |
|
|
Waffen
Private 2 nd class
|
-Seraphim666- píše: Ahoj,
Jaký jsi aplikoval Crack? Jde o to, zda máš do hry vloženy všechny druhy Cracků, tak se to nejspíš tluče. Zda máš i Updaty, tak aplikuj jen Crack z té poslední aktualizace... Pravda, předtím jsem tam dal kterýkoli crack jsem našel a nakonec i ten poslední. Tak jsem teď znovu instaloval update 19 a dal jen poslední crack tak uvidíme.
|
02 říj 2014, 15:47 |
|
|
Waffen
Private 2 nd class
|
Tak to furt nejde, zkusím reinstall, dát updaty a jen poslední crack.
|
02 říj 2014, 16:16 |
|
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
Je pravda, že jsem to s těma Updaty nezkoušel neb v době kdy vychýzeli jsem už hru v PC neměl. V nejhorším případě by hra měla jet i bez nich...
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
|
02 říj 2014, 16:25 |
|
|
Waffen
Private 2 nd class
|
-Seraphim666- píše: Je pravda, že jsem to s těma Updaty nezkoušel neb v době kdy vychýzeli jsem už hru v PC neměl. V nejhorším případě by hra měla jet i bez nich... Tak mám čistou verzi 1.14 bez patchů s tím crackem co byl u hry a načítání savu už jde Ale do nastavení ovládání se stále nedostanu. Nemáš náhodou NVIDIA GeForce grafiku? Jestli zase u NVIDIE neušili na majitele AMD nějakou levárnu.
|
02 říj 2014, 17:26 |
|
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
Můj křemíkový koloušek je vypsán v podpisu. Že by Updaty odpálili celou hru? To se na to ještě tedy musím podívat...
|
02 říj 2014, 18:03 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|