|
Právě je 06 úno 2025, 09:20
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
odstranenie registra Tune up 13
|
Autor |
Zpráva |
cossack
Private 1 st class
|
odstranenie registra Tune up 13
zdravim,mam problem s TU 13,nechcelo mi ho odinstalovat,tak som ho vyhodil do kosa( viem blbost),zmazal som vsetky subory pod tym nazvom,spustil ccleaner,advaced system care aj reg edit a skusal vymazat register aj ako spravca,no nejde to. Pri instalacii vypisuje,nie je mozne nainstalovat,pretoze je uz nainstalovany- neviem co dalej
|
10 bře 2013, 18:10 |
|
|
bregedon
Helper
Registrován: 11 kvě 2009, 10:42 Příspěvky: 197 Bydliště: Warcenter
|
Re: odstranenie registra Tune up 13
cossack píše: zdravim,mam problem s TU 13,nechcelo mi ho odinstalovat,tak som ho vyhodil do kosa( viem blbost),zmazal som vsetky subory pod tym nazvom,spustil ccleaner,advaced system care aj reg edit a skusal vymazat register aj ako spravca,no nejde to. Pri instalacii vypisuje,nie je mozne nainstalovat,pretoze je uz nainstalovany- neviem co dalej Problém bude v tom registru... Hodí ti to nějakou chybu když ho chceš smazat ? koukni na video ( cca od 2:07 ), registry musíš smazat všechny, je jich několik a hlavně aby ti žádná součást programu neběžela na pozadí ve službách
_________________ MB: Asus Z68-PRO-V, CPU: i5 2500K @ 4,7 GHz+Noctua NH-D14, GPU: MSI R9 270X HAWK OC 2GB, RAM: 16GB / 1866Mhz Corsair Vengeance, SSD: OCZ Agility 90GB, HDD: WD 500GB+320GB PSU: 620W Seasonic, MYŠ: Roccat Kova+, NTB: Lenovo V570, TV: Samsung UE46D6000
HELPER- sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
10 bře 2013, 18:32 |
|
|
cossack
Private 1 st class
|
bregedon píše: cossack píše: zdravim,mam problem s TU 13,nechcelo mi ho odinstalovat,tak som ho vyhodil do kosa( viem blbost),zmazal som vsetky subory pod tym nazvom,spustil ccleaner,advaced system care aj reg edit a skusal vymazat register aj ako spravca,no nejde to. Pri instalacii vypisuje,nie je mozne nainstalovat,pretoze je uz nainstalovany- neviem co dalej Problém bude v tom registru... Hodí ti to nějakou chybu když ho chceš smazat ? koukni na video ( cca od 2:07 ), registry musíš smazat všechny, je jich několik a hlavně aby ti žádná součást programu neběžela na pozadí ve službách problem je v tom,ze ja ziadne subory,co sa tyka tune up,teda slozky ako bolo v tom videu, v pc nemam,jedine v tom registry,ani vo vyhladavani mi nic nenaslo,jedine v reg edit,ale po vymazani zmiznu a ked znovu pustim regedit,su tam zas,skusim zmazat este v nudzovom rezime
|
10 bře 2013, 23:19 |
|
|
bregedon
Helper
Registrován: 11 kvě 2009, 10:42 Příspěvky: 197 Bydliště: Warcenter
|
cossack píše: bregedon píše: cossack píše: zdravim,mam problem s TU 13,nechcelo mi ho odinstalovat,tak som ho vyhodil do kosa( viem blbost),zmazal som vsetky subory pod tym nazvom,spustil ccleaner,advaced system care aj reg edit a skusal vymazat register aj ako spravca,no nejde to. Pri instalacii vypisuje,nie je mozne nainstalovat,pretoze je uz nainstalovany- neviem co dalej Problém bude v tom registru... Hodí ti to nějakou chybu když ho chceš smazat ? koukni na video ( cca od 2:07 ), registry musíš smazat všechny, je jich několik a hlavně aby ti žádná součást programu neběžela na pozadí ve službách problem je v tom,ze ja ziadne subory,co sa tyka tune up,teda slozky ako bolo v tom videu, v pc nemam,jedine v tom registry,ani vo vyhladavani mi nic nenaslo,jedine v reg edit,ale po vymazani zmiznu a ked znovu pustim regedit,su tam zas,skusim zmazat este v nudzovom rezime Zkus použít tento program, je na kompletní odinstalování všech součástí jakéhokoliv programu a dost mi pomohl, mohl by vyřešit i tvoje potíže jinak ručně by jsi měl vymazat z této cesty vše co se tuneup týče (tedy pokud program nepomůže) HKEY_LOCAL_MACHINE_\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
_________________ MB: Asus Z68-PRO-V, CPU: i5 2500K @ 4,7 GHz+Noctua NH-D14, GPU: MSI R9 270X HAWK OC 2GB, RAM: 16GB / 1866Mhz Corsair Vengeance, SSD: OCZ Agility 90GB, HDD: WD 500GB+320GB PSU: 620W Seasonic, MYŠ: Roccat Kova+, NTB: Lenovo V570, TV: Samsung UE46D6000
HELPER- sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
11 bře 2013, 08:22 |
|
|
thoom
Helper
|
Klikni start do pole hledat zadej msconfig a dej Enter Až se ti objeví okno klikni na kartu Služby a pak Po spuštění a na obouch kartách se podívej zda tam nemáš nějaký položky co se týká tuneupu.Měli by tam být minimálně dvě položky. Pokud ano tak odškrtní a restartuj. Pak projeď znovu registry CCleanerem.
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
11 bře 2013, 08:59 |
|
|
cossack
Private 1 st class
|
fortunabrutus píše: Podle toho co říkáš tak to vypadá že se program spouští po spuštění systému ... proto se obnovují registry podívej se do SPRÁVCE ULOH jestli ten program neběží ... nic neni spustene,ved sa ani nemoze,kedze su vsetky subory zmazane az na register
|
11 bře 2013, 11:01 |
|
|
cossack
Private 1 st class
|
thoom píše: Klikni start do pole hledat zadej msconfig a dej Enter Až se ti objeví okno klikni na kartu Služby a pak Po spuštění a na obouch kartách se podívej zda tam nemáš nějaký položky co se týká tuneupu.Měli by tam být minimálně dvě položky. Pokud ano tak odškrtní a restartuj. Pak projeď znovu registry CCleanerem. jedine co som tam nasiel bolo TU theme exp...,to som odskrkol a resetovat pc,bez zmeny,kos mi stale ukazuje v moznostiach TU UnDelete
|
11 bře 2013, 11:03 |
|
|
cossack
Private 1 st class
|
takze program nic nenasiel,ani v HKEY_LOCAL_MACHINE_\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall nist take neni,stale len HKEY_LOCAL_MACHINE_\SOFTWARE -tuneup,ktore zmazem,ale po znovaotvoreni registrov tam je zas,tuto a vo vlastnostiach kosa tune up undelete,jedine tieto dve info o programe mam v pc,teda viditelne
|
11 bře 2013, 11:14 |
|
|
cossack
Private 1 st class
|
fortunabrutus píše: Jdu nainstalovat ten program a smažu to ručně jak js to udělal ty a dam pak vědět jak na to
Takže Jsem to smazal ručně restartoval pc a program byl spuštění ,
Stáhni si Windows Doctor ten i stým poradí doktorko z ulice 2.7.3 si s tym neporadil,nevadi budem bez a pockam si,az mi zblbne alebo padne system a formatnem ho:) inak dik vsetkym za ochotu:)
|
12 bře 2013, 12:30 |
|
|
thoom
Helper
|
Jestli ještě pořád máš problém s registrem zkus tenhle prográmek: Je to shareware ale omezení je jen 30dní funkčnosti. Já ho teď použil u kámoše, který stejně jak ty namísto odinstalu jen smazal. Ne tedy Tuneup ale hru a když chtěl znovu instalovat tak mu to házelo chybu, že nelze instalovat....Zkoušel jsem všechno možný a až tohle pomohlo. Tak mě napadlo, že by ti to taky mohlo pomoct.Jen nápad Je to starší verze ale na win7 funguje.
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
25 bře 2013, 20:28 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|