Pokud zalovíš na internetových diskuzích,hojně se dočteš o časované bombě uvnitř OS.... Já ho měl cca měsíc naistalovanej v kompu po jeho vydání a hromadě železa se nechtělo jet na 100% + bylo my záhadou,proč jsem měl neustále vytížený procík na 60-70 %.... No pak se začlo na Linux portálech objevovat čtivo a mě došlo,proč je ten procík tak vytíženej
Tak šel do kytek a doufám,že o tomhle Danajském daru od Anonymus již nic neuslyším....
A ted po roce (nebo už dvou???) se objevíš s tímhle.Jediný co jsem ocenil byla možnost sosat zadara wifi od tří sousedů,takže jsem to využíval jak to šlo
Ale to vlastně nakonec umí skoro každý distro Linuxu,pokud stáhneš správnej nástrojovej balík...
Kupříkladu já jsem si klasický Ubuntu přetvořil na Ubuntu Studio a na hrátky s mixama či samplování super+ midi keybord a pár prográmků a máš to lepší jak kapelu
Radím ti,vykašli se na Anonymus OS a raději si přetvoř nějaký distro k obrazu svýmu,bez rizika že ti benga zaklepou na dveře s prosbou o návštěvu jejich oddělení a přátelský pohovor u kávičky na téma ... Vaše aktivita na síti