|
Právě je 06 úno 2025, 09:53
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Exon Waldez
Corporal
|
Drátové připojení
Zdravím, potřeboval bych pomoc, jak zprovoznit drátové připojení u win 7. Když připojím kabel k routeru a pak do notasu, tak ntb na to vůbec nereaguje. Wifi mi ale jde, zkoušel jsem dát aktualizaci ovladače, ale to mi napsalo hlášku, viz obrázek. A ještě jsem připojil obrázek ze sítovych připojení, dřív jsem tam měl Ethernet connection, ale ted jenom bezdrát, používám to první, ty další nevím na co sou... Nějaké rady ? Díky. (Mám krabičku od providera, kde mám optikou net a z toho kabel do routeru, aby šlo wifi po bytě, kde se pojí další zařízení. Kabelem jsem zkoušel netbook připojit a šlo to, jen na mém ntb ne, Dell XPS 17 - L701x. Na tom netbooku blikala kontrolka na routeru po připojení, u mě ne... Prostě když jsem to měl drátově, což bude tak rok naposled, tak to šlo, od té doby sme měli prostě wifi a ted kdyz chci zase drát kvuli nějakym vecem, tak to nejde, snad není chyba v notasu, leda kvuli ovladači)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
|
17 bře 2013, 03:58 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
bregedon
Helper
Registrován: 11 kvě 2009, 10:42 Příspěvky: 197 Bydliště: Warcenter
|
Re: Drátové připojení
Čau, nech si jen tu první wifi (airlive), ty ostatní 2 můžeš smazat ( pr. tl. myši - odstranit ). Myslím si, že problém je v tom, že máš ovladač pouze na wifi, ale na LAN ne. Takže se připoj na wifi ( internet ), stáhni ten program dole, nainstaluj a do složky s programem vlož crack. Ten prográmek ti najde veškeré chybějící ovladače a zaktualizuje ty staré na novější...Pak spusť program, dej skenovat a nainstaluj ovladače, které ti najde. Tutově ti nabídne i síťové ovladače. Tak je pak nainstaluj, restartuj kompa, vypni wifi a připoj kabel program crack jinak na téhle stránce bys našel veškeré ovadače, co se tvého notebooku týče
_________________ MB: Asus Z68-PRO-V, CPU: i5 2500K @ 4,7 GHz+Noctua NH-D14, GPU: MSI R9 270X HAWK OC 2GB, RAM: 16GB / 1866Mhz Corsair Vengeance, SSD: OCZ Agility 90GB, HDD: WD 500GB+320GB PSU: 620W Seasonic, MYŠ: Roccat Kova+, NTB: Lenovo V570, TV: Samsung UE46D6000
HELPER- sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
17 bře 2013, 09:02 |
|
Exon Waldez
Corporal
|
no než to zkusím tak dodám... ten obrázek na levo je od instalace ovladače k ethernetu, ale nedokočí se, viz výše vypsaná chyba...jako by tam ani nebyla sítovka... nevim proc, ale z niceho nic to ted nejde kabelem...takze nemám páru jak se to mohlo pokazit...samovolně...btw na ty ovladače jsem teda už zkusil SlimDrivers a ten ovladac, co mi to nabídlo, tak dopadlo stejně jako na horním šedém obrázku.... PS: a ano, z Dell stránek, i z té co jsi poslal, jsem ovladače prošel a zkusil (i z mého CD k notesu)... nemuze byt nainstalovany soft, kdyz to nenašlo hardware... EDIT: ten soft nepomohl, furt je to pri starém...nehlede na to, že mi zadny ovladac k sítovce nenabídl... A ty další sítovky nejdou smazat, jen deaktivovat... položka Delete nejde dát, je to jen šedé...
|
18 bře 2013, 04:48 |
|
thoom
Helper
|
Zobrazuje se ti ve Správci zařízení? protože jsi používal jen wifi nemáš to jen zakázaný?
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
18 bře 2013, 06:15 |
|
Exon Waldez
Corporal
|
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
|
18 bře 2013, 13:36 |
|
thoom
Helper
|
Když ti system nedetekuje hardware nepomůže ti žádný program na stažení ovladačů. Adapter může být poškozen. Na tom notasu je od začátku WIN7? Ten adapter se ti asi zobrazuje jako neznámé zařízení (unknown device) to je ten žlutý vykřičník. Zkus tento prográmek Já osobně bych zkusil reinstal OS.A při reinstalu buď kabelem připojený. Tohle je ale až ta poslední možnost počkej zda tu někdo nepřijde s lepším řešením.
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
|
18 bře 2013, 15:17 |
|
Exon Waldez
Corporal
|
thoom píše: Když ti system nedetekuje hardware nepomůže ti žádný program na stažení ovladačů. Adapter může být poškozen. Na tom notasu je od začátku WIN7? Ten adapter se ti asi zobrazuje jako neznámé zařízení (unknown device) to je ten žlutý vykřičník. Zkus tento prográmek Já osobně bych zkusil reinstal OS.A při reinstalu buď kabelem připojený. Tohle je ale až ta poslední možnost počkej zda tu někdo nepřijde s lepším řešením. Já vím, že mě nepomuze SW...ptám se proc a jak to spravit...aby jel HW... by mě zajímalo jak muze byt poskozen, když jenom sem ho dlouho nepoužíval... ano, je tam originál win 7 ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) . nezobrazuje se mi jako neznámé zařízení ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ...to je teprv od včera od jiné instalace, ale k sitovce to opravdu neni. reinstal kvuli podobnym vecem probel minuly tyden a jeste pred nejakou dobou aspon 2x, v době, kdy ta sitovka taky nešla, takže v tom to není...
|
18 bře 2013, 16:12 |
|
thoom
Helper
|
Ještě mě napadlo podívat se do biosu. Hledej položku ONBOARD LAN , nebo jen Lan záleží na typu biosu jestli není nastaveno na disabled. pokud ano dej enabled
|
18 bře 2013, 16:48 |
|
Exon Waldez
Corporal
|
Mrkni sám... Bios sem cekoval uz davno...
|
18 bře 2013, 20:49 |
|
Lancaster
Private
|
integated NIC dej enabled, NIC = Network interface controller
|
18 bře 2013, 21:25 |
|
Exon Waldez
Corporal
|
Lancaster píše: integated NIC dej enabled, NIC = Network interface controller To je minimálně na platinového bludišťáka ! Tohle řeším jak dlouho a teď sem dořešil, díky moc !!! Taková prkotina a mám ji před očima...takové zkratky, to neznám, tak mě to nenapadlo... no faká to po nainstalování ovladače. Buh ti žehnej
|
18 bře 2013, 22:20 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|