fastshare
Zobrazit téma - Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 11 úno 2025, 09:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 491 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Další
 Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Max Payne 3 - počešťuje se v průběhu

Stalo se někomu že před nainstalováním češtiny hra šla spustit a po nainstalování češtiny nešla? Případně jak jste to vyřešili dík za ospověď

19 bře 2013, 19:09
Lieutenant
Lieutenant

Spajky11 píše:
Stalo se někomu že před nainstalováním češtiny hra šla spustit a po nainstalování češtiny nešla? Případně jak jste to vyřešili dík za ospověď

s obrovskou pravdepodobnosti to dela antivir (firewall v něm) podivej se jestli ti ve slozce s hrou nechybi pc.rpf

19 bře 2013, 20:39
Lieutenant
Lieutenant

Nový aktualizační program bude obsahovat zobrazení průběhu stahování. (již otestováno)

Aktualizační program 1.13.1.0
http://max.being.cz/update_1_13_1_0.zip
http://webshare.cz/uM4pp5Ioa5-update_1_13_1_0.zip
http://www.uloz.to/xHm3hiv/update-1-13-1-0-zip

Antiviry:
Avast: Bez problémů / není třeba nic nastavovat
Eset: F5 -> Síť -> Personální firewall -> IDS a rozšířené nastavení -> ICMP detekce útoku a přidat do výjimek (update.exe) povolit pruchod branou

dnes v noci vyjde epizoda 11 - prave se na ni pracuje.
0:17 - HOTOVO! Připravuje se upload
0:44 - OFFLINE VERZE 0.58.0.80
http://webshare.cz/5x64oE6xv5-0.58.0.80.ZIP

Naposledy upravil PClow165 dne 20 bře 2013, 03:48, celkově upraveno 2

19 bře 2013, 22:54
Private
Private

PClow165 píše:
Spajky11 píše:

s obrovskou pravdepodobnosti to dela antivir (firewall v něm) podivej se jestli ti ve slozce s hrou nechybi pc.rpf

celý jsem to musel přeinstalovat, protože jsem to tam nějak domotal, a ted už mi to nejde spustit ani před instalací češtiny ikdyž jsem postupoval přesně podle návodu...bude někdy čeština v takové fázi, že když budu mít originál, bude stačit jen nainstalovat hru, stáhnout pouze češtinu bez patchů a různých cracků a já nevím čeho ještě nainstalovat ji a hrát? Zatím podle toho videonávodu je instalace na originál ještě složitější, než na cracklou hru

20 bře 2013, 01:40
Lieutenant
Lieutenant

Spajky11 píše:
PClow165 píše:
Spajky11 píše:

celý jsem to musel přeinstalovat, protože jsem to tam nějak domotal, a ted už mi to nejde spustit ani před instalací češtiny ikdyž jsem postupoval přesně podle návodu...bude někdy čeština v takové fázi, že když budu mít originál, bude stačit jen nainstalovat hru, stáhnout pouze češtinu bez patchů a různých cracků a já nevím čeho ještě nainstalovat ji a hrát? Zatím podle toho videonávodu je instalace na originál ještě složitější, než na cracklou hru

Hlavně, že je tam napsáno, že určité části lidi co maji originalní hru nemají dělat.

nevim co by mělo byt na originalni hře složitého na nakopirovani souboru update.exe do složky s hrou (v aktualni nejvyšší verzi stačí použít originální launcher a povolot zaktualizovat)
a spustit update.exe z této složky a klepnout na tlačítko Instalovat!!!!

Nevím co v tom všichni hledáte za složitosti.

složitý je to většinou pro ty co mají cracklou hru a co mají antiviry, co prostě zajišťují vyšší bezpečnost.

Jo PS: Muj 13lety bratr to zvladne bez nápovědy na poprve!¨

a ještě jedna věc: kdyby ses znovu ozval na to ICQ tak jsi nemusel nic přeinstalovavat, většinou opravdu hledáte chyby, uplně jinde než jsou. (kdyz jsi psal, přijeli energetici měnit hodiny a pak uz jsem na to zapomel)

jo a stačilo napsat, ano chybí a řekl bych ti, že máš někde zapnutej firewall nebo antivir ktery blokuje program updater, který se nemohl připojit k webu z kterého soubory stahuje.

Všechny dotazy už jsem milionkrat zodpověděl a kdyby fungovali tady na foru moderatoři, tak by to bylo trochu pročistěný a zůstali by jen potřebné informace a ne miliony stran, kde se vsichni ptají pořád na to samé dokola.

20 bře 2013, 03:28
Corporal
Corporal

K čemu je prosím tlačítko na blokace oficiální serverů ? :)

20 bře 2013, 12:00
Lieutenant
Lieutenant

Pišta Angelo píše:
K čemu je prosím tlačítko na blokace oficiální serverů ? :)

přidává do windows\system32\drivers\etc\hosts řádky blokujici oficialni servery - nahrazuje blokovani přistupu hry k internetu ve firewall

20 bře 2013, 13:41
Lieutenant
Lieutenant

dnes se pokusim od ted do zitrejsiho rana pripravit 12. a 13. kapitolu

perlička:

~z~When you've lived the kinda life I've lived, reality comes at you through a different lens,
~z~Kdyz jsi zil kinduv zivot, opravdu to na vas prijde a rozdilne cocky, (9420)

zbytek trapi me pouze slovo kinda (trochu)

22:05 - kapitola 12 opravena
02:02 - zbyva 20min videa do dokončení kapitoly 13
03:01 - opraveno
03:02 - priprava uploadu
04:00 - OFFLINE verze
04:30 - ONLINE verze

0.58.0.90
http://webshare.cz/3ug1D523y5-0.58.0.90.ZIP

20 bře 2013, 16:05
Lieutenant
Lieutenant

DNES vyjde ta 0.58.1.0

3:37 - dokonceno, prave jsem videl zaver hry a vetsinu textu opravil. Az vstanu, pripravim balicky a upnu to.

0.58.1.0
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

oprava update.exe bude ve chvili, kdy přeinstaluju Delphi

pokud vam hra nefunguje v češtině se stavajicim tlačítkem spustit, tak si vytvořte zastupce na ploše od PlayMaxPayne3.exe a upravte cestu k souboru na "disk:cesta_ke_hre\PlayMaxPayne3.exe" -language polish

23 bře 2013, 15:19
Private
Private

Dobrý den,mě po tomto posledním update začala hra nabíhat v polštině,dělal jsem asi 3x online aktualizaci a 1x offline a nic ..... netušíte v čem je problém ???

25 bře 2013, 21:11
Private
Private

Děkuji moc za počeštění MP3.Musela to být kupa práce.ALE...po návodu instalace 3/4 hodiny videa na youtube a dalších tisíce patchů jsem z toho jelen.Pro normálního hráče, který se nechce prokousávat diskuzemi, nezbude nic jiného než si to zahrát v EN.Tak složitou češtinu jsem neviděl.Promiň tobě to asi nepříjde, ale když se na to člověk podívá poprvé hmmm.Jsem porstě LAMA.Opravdu nechci koukat 3/4 na youtube, stahovat patchce cracky aby vše sedělo a pak nějak do toho nainstalovat češtinu.Ještě jednou co moc omlouvám stálo Tě to mrtě času a toho si vážím a taky ti děkuji, ale tento postup asi nebude pro LAMU jako jsem já.Ještě jednou díky za práci.

26 bře 2013, 08:09
Corporal
Corporal

brendy99 píše:
Děkuji moc za počeštění MP3.Musela to být kupa práce.ALE...po návodu instalace 3/4 hodiny videa na youtube a dalších tisíce patchů jsem z toho jelen.Pro normálního hráče, který se nechce prokousávat diskuzemi, nezbude nic jiného než si to zahrát v EN.Tak složitou češtinu jsem neviděl.Promiň tobě to asi nepříjde, ale když se na to člověk podívá poprvé hmmm.Jsem porstě LAMA.Opravdu nechci koukat 3/4 na youtube, stahovat patchce cracky aby vše sedělo a pak nějak do toho nainstalovat češtinu.Ještě jednou co moc omlouvám stálo Tě to mrtě času a toho si vážím a taky ti děkuji, ale tento postup asi nebude pro LAMU jako jsem já.Ještě jednou díky za práci.

čeština je to nejjednodušší,stačí jen zapnout program a dát nainstalovat o.O

26 bře 2013, 20:26
Private
Private

Pišta Angelo píše:
brendy99 píše:

čeština je to nejjednodušší,stačí jen zapnout program a dát nainstalovat o.O

Opravdu ??? Tak to jsem z té hromady informací nepochopil.Stačí napsat máš nainstalovanou hru.Nainastaluj program a instaluj to bych zvládl :-).Jestli to dobře chápu je jedno jakou mám verzi phry instalační program "to pozná" a vše mě nainstaluje včetně, patchu,cracku, češtiny...tak to není nikde napsáno.Jesti to dobře chápu.Ještě jednou soráč za debilní dotaz.Díky

26 bře 2013, 20:54
Private
Private

Ahoj,
díky za překlad. Hodí se. Jen mám problém. Stáhnul jsem si 0.58.0.70_full.ZIP, 0.58.1.0.ZIP a update_1_13_1_0.zip. Vše rozbalil a postupně nahrál do adresáře s hrou. Pustím update.exe a Nainstalovat češtinu. Probíhá to a pak vyskočí chyba HTTP/1.1 302 Found. A vpravo to píše Stahuji verzi pro Original/Jine Cracky.. Pokud zavřu a spustím hru je to polsky.
Mám originál Steam verzi.
Díky za radu.

27 bře 2013, 00:06
Lieutenant
Lieutenant

aaqqww píše:
Ahoj,
díky za překlad. Hodí se. Jen mám problém. Stáhnul jsem si 0.58.0.70_full.ZIP, 0.58.1.0.ZIP a update_1_13_1_0.zip. Vše rozbalil a postupně nahrál do adresáře s hrou. Pustím update.exe a Nainstalovat češtinu. Probíhá to a pak vyskočí chyba HTTP/1.1 302 Found. A vpravo to píše Stahuji verzi pro Original/Jine Cracky.. Pokud zavřu a spustím hru je to polsky.
Mám originál Steam verzi.
Díky za radu.

je možny že spadl server. zjistim to jak ted nainstaluju maxe, dělal jsem reinstall kompu.

Nový updater 1.13.1.10
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

chyba nalezena - tyka se pouze online verze - zapomel jsem do konfiguracniho soubory prepsat nazev adresare

27 bře 2013, 00:30
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 491 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]