|
Právě je 06 úno 2025, 13:31
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Mozzila-- domovská stránka pokaždé jiná....
|
Autor |
Zpráva |
jkrejci77
Master Sergant
|
Mozzila-- domovská stránka pokaždé jiná....
Zdravím, mám takovou prkotinu,ale otravnou.Jak jsem napsal v nadpisu,Mozzila se mě snaží dohnat k zuřivosti.Defaultně mám nastavenou stránku na google.cz ale kdykoliv kliknu na " domeček " mám najednou Delta search mebo Bing a hafo jiných vyhledávačů.Dle antiviru i malvare fighter mám ale v kompu čisto.... V možnostech Mozzily mám jako domovskou stránku google a i přesto mám pokaždý jiný vyhledávač... Já vím,že je to svým způsobem " kravina " a google mám na kartě rychlé volby,ale i tak mě zajímá co to je za problém.... Po delší době jsem spustil i Chrome a koukám,že ... světe div se ... Delta search jako home .. co to ksakru je? Nemá někdo řešení?A anti prográmky mlčí... nebo spíše mlží??? Díky za pomoc.H
30 bře 2013, 02:04 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
thoom
Helper
|
Re: Mozzila-- domovská stránka pokaždé jiná....
No řekl bych, že jsi si nainstaloval nějaký program s tímto svinstvem. Nejdřív se podívej do Ovládací panely-Odinstalovat program, a tam hledej a odinstaluj Delta search. Jinak podívej se sem to ti asi nejlíp pomůže:
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
30 bře 2013, 03:26 |
|
got2
Moderátor
|
Pokud by nepomohlo, zkus nápověda, a F10. Mozzila bude úplně čistá jako po instalaci v defaultním nastavení.
_________________ Strejda Gůgl najde fšechno ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
30 bře 2013, 12:50 |
|
colonelmaverick
Private
|
Zkus se podívat jestli v pc nemáš nainstalovaný nějaký software který ti tohle mění.
_________________ INTEL S5520SCR Shady Cove (Dual CPU), 2x INTEL Core i7-990X Extreme, 12x CRUCIAL 16GB DDR3 1066MHz CL7 ECC Registered 24 x SEAGATE Barracuda XT 3000GB, 4 x OCZ Vertex 2 EX Series 200GB - služební počítač
|
31 bře 2013, 21:54 |
|
got2
Moderátor
|
Takový soft tam má a řešíme jak ho dostat ven, protože programy na vyhledávání malware mlčí. Pokud opravdu najdeš Deltasearch v PC, stáhni si odsud Revo Uninstaller PRO a neodinstalovávej to přes ovládací panely, nýbrž tímto programem. Pokud by to nešlo, zvol násilnou odinstalaci. Po dokončení ti proskenuje registry, najde zbytky a nabídne ti je ke smazání. Protože zbytky háže do koše, vysyp koš a použij vestavěný skartovač, popř. dej vyčistit ccleanerem a zvol Gutmannovu metodu při níž dochází k 35-ti násobnému přepsání volného místa. Je to sice práce na několik hodin, ale myslím si že to stojí za to a podle mne jen takhle budeš mít jistotu že se ti infekce nevrátí
_________________ Strejda Gůgl najde fšechno ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
09 dub 2013, 14:23 |
|
thoom
Helper
|
got2 píše: Takový soft tam má a řešíme jak ho dostat ven, protože programy na vyhledávání malware mlčí. Pokud opravdu najdeš Deltasearch v PC, stáhni si odsud Revo Uninstaller PRO a neodinstalovávej to přes ovládací panely, nýbrž tímto programem. Pokud by to nešlo, zvol násilnou odinstalaci. Po dokončení ti proskenuje registry, najde zbytky a nabídne ti je ke smazání. Protože zbytky háže do koše, vysyp koš a použij vestavěný skartovač, popř. dej vyčistit ccleanerem a zvol Gutmannovu metodu při níž dochází k 35-ti násobnému přepsání volného místa. Je to sice práce na několik hodin, ale myslím si že to stojí za to a podle mne jen takhle budeš mít jistotu že se ti infekce nevrátí Ještě bych pro jistotu vymazal všechny body obnovení a promazal složku Prefecht. k pročištění složky Prefecht můžeš použít aplikaci WinPrefetchView (je to free program najdeš třeba na Stahuj.cz),myslím že to ale umí i CCleaner.
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
09 dub 2013, 17:25 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|