Autor |
Zpráva |
Gyzmonek
Private
|
Problém s lagováním myši
Zdravím, poslední dobou se mi zasekne kurzor myši a vteřinu (max. 4 vteřiny (měřil jsem to ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) ) nereaguje. Zároveň s tim se ozve ten zvuk jako když připojíte nebo odpojíte nějaký paměťový zařízení (mám W XP Home s SP3). Nevíte co s tím? Vir žádnej nemam to, ovladače k myši by (snad) měly bejt nový.
|
16 dub 2013, 15:53 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
GreenHead
Private 1 st class
|
Re: Problém s lagováním myši
Jestli je ta myš usb, tak ji zapoj do jinýho usb. Pokud to pomůže, máš v háji konektor na desce.
_________________ Na problémy s BSOD je BlueScreenView - stáhnout, spustit a pak se teprve ptát...
|
16 dub 2013, 23:46 |
|
Gyzmonek
Private
|
To jsem už zkoušel, bohužel se nic nezměnilo.
|
17 dub 2013, 10:11 |
|
thoom
Helper
|
Zkus tu myš připojit na jiný Pc nebo Notas. Když se i tam bude chyba objevovat, výš kde chybu hledat. Myš ti prostě oznamuje že už její život skončil. Podle toho, že se ti myš připojuje a odpojuje (to je ten zvuk) může být poškozený kabel. Zkus na to Pc připojit jinou myš.Když bude fungovat asi by si měl zvážit koupi nové myši
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
17 dub 2013, 23:53 |
|
Gyzmonek
Private
|
Vyzkouším to. Ale pokud to bude opravdu myší, tak budu mít vážnej rozhovor na reklamačním oddělení :-D Aby mi odešla myš po 3 měsísích, když se navíc ani skoro nepoužívala je fakt divný :-D Ale uvidíme jestli to bude dělat i jinde :-)
|
18 dub 2013, 07:57 |
|
thoom
Helper
|
Gyzmonek píše: Vyzkouším to. Ale pokud to bude opravdu myší, tak budu mít vážnej rozhovor na reklamačním oddělení :-D Aby mi odešla myš po 3 měsísích, když se navíc ani skoro nepoužívala je fakt divný :-D Ale uvidíme jestli to bude dělat i jinde :-) Co je to za myš, nějaká herní s podporou uživatelských maker, s nutností pro plnou funkčnost instalace dalšího software nebo jen obyč bez potřeby instalace ovladačú?
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
|
19 dub 2013, 14:44 |
|
Gyzmonek
Private
|
Obyčejná
|
20 dub 2013, 15:19 |
|
thoom
Helper
|
[quote="Gyzmonek"]Obyčejná ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) [/quotTak V tom případě stačí vyzkoušet na jiným železe (pc) a hned zjistíš kde je závada.
|
28 dub 2013, 14:53 |
|
Gyzmonek
Private
|
Re: Problém s lagováním myši [VYŘEŠENO]
Tak myš byla opravdu v háji :-D Konkrétně teda kabel. Díky všem za pomoc :-):-)
|
29 dub 2013, 07:52 |
|
|