ahoj znovu hraju Risen 2 bohužel už si to moct nepamatuji, mám malí problém když se třebas postava napije rumu nebo něco sežere tak nic se neděje žádné animace že by něco snědl nic nevidím ale životy se doplnují není to problém hry nebo to už tak vývojaři hru pokazili ?
Hm, to budeš mít problém ve hře, protože když jsem to hrál, tak jsem měl vždycky animace, že to strká do pusy a pije nebo jí (bez dvojsmyslů).
_________________ Včerejšek je historie. Zítřek tajemství. Dnešek, přítomnost je dar. Život je neobyčejný a chuť každého momentu neopakovatelná!
19 dub 2013, 07:12
Roman6987
Warman
Re: Risen 2 animace postavy
tak problém je ve hře, ptal jsem se i jinde a po každé odpoveděli že hra je tak vytvořená, je pravda že Risen 1 animace normálně fungují ale prostě tady se u toho vykašlali.
tak problém je ve hře, ptal jsem se i jinde a po každé odpoveděli že hra je tak vytvořená, je pravda že Risen 1 animace normálně fungují ale prostě tady se u toho vykašlali.
Sorry, spletl jsem si Risen 1 a Risen 2...
_________________ Včerejšek je historie. Zítřek tajemství. Dnešek, přítomnost je dar. Život je neobyčejný a chuť každého momentu neopakovatelná!
19 dub 2013, 12:51
Roman6987
Warman
Re: Risen 2 animace postavy
nemusíš se omlouvat já se hlavně bál že je problém někde umě, můžete lock nebo klidně i zmazat.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru