čus to nemáš obejít, máš si v social clubu vytvořit nový profil

návod od "Ondrys"
1) Stáhnout hru z linků nahoře + stáhněte si taky RELOADED crack (společně s hrou je crack od SKIDROW, který též funguje, ale sekala se mi s ním hra).
2) Vypálit nebo namountovat (Daemon Tools, Alcocol 120%).
3) Nainstalovat hru a po dokončení instalace zrušit nainstalování updatu. NESPOUŠTĚJTE HRU!
4) Ve složce "Updates" (v Cracku od Reloaded) nainstaluj všechny tři aktualizační soubory.
5) Nyní ze složky "Crack" překopíruj celou složku "profiles" do:
Win XP - C:\Documents and Settings\%Tvé uživatelské jméno%\Dokumenty\Rockstar Games\Social Club\
Win Vista a 7 - C:\Users\%Tvé uživatelské jméno%\Dokumenty\Rockstar Games\Social Club\
...pokud neexistují některé adresáře, vytvoř je ručně.
6) Překopíruj zbylé soubory a složky ze složky "Crack" (kromě složky "profiles" z předchozího bodu), do adresáře, kam si nainstaloval hru.
(defaultně: "C:\Program Files\Rockstar Games\Max Payne 3\")
7) Zakázat ve Firewallu připojování k internetu těmto aplikacím: Maxpayne3.exe a PlayMaxPayne3.exe, nebo se odpojte od internetu.
8) Teď by se hra měla po naběhnutí automaticky přihlásit jako "RLD2K12". Můžete si na Social Clubu vytvořit i vlastní profil, ale je to na vlastní riziko. (Mě se profil od nich nechtěl přihlásit, tak jsem si udělal vlastní a funguje to!)
9) Podpořte vývojáře hry a pokud se vám hra líbí, kupte si ji!