fastshare
Zobrazit téma - Rychly prachy - 66.díl - 21.5.2013
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 14:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
 Rychly prachy - 66.díl - 21.5.2013 
Autor Zpráva
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Příspěvek Rychly prachy - 66.díl - 21.5.2013

Vzhledem k tomu, že nemohu přispívat do sekce (Tohle pravidlo je opravdu šikovné!), tak přidávám odkaz ke stažení zde. V hlavním vlákně totiž není žádný funkční odkaz!!!

:-_-: Rychly prachy - 66.díl - 21.5.2013

Citace:
Chtěli jste to? Tak tady to máte! Pořád mi píšete, že bych měl vošukat nějakou pěknou paničku. Super nápad, ale to není žádná sranda lidi. Zralý ženský jsou totiž dost nedostupný zboží. Napadlo mě, že udělám na ulici průzkum, co si vdaný paničky myslí o nezávazném sexu.

Podařilo se mi získat zajímavé odpovědi a do nastražené pasti pro vás chytnout velice zajímavý úlovek. Krásnou a šťastně vdanou Vlastu! Pěkně jsme si povídali a já vymýšlel, jak se téhle zralé kundičce dostat pod kalhotky. Přímý tah na bránu se mi v minulosti vždy vyplatil a tak jsem to vzal rovnou cestou přímo mezi její nožky. Svůj neslušný návrh jsem řádně vytunil pomocí 20 000,- krásně voňavých rychlých prachů. Takovému kalibru se hodně těžko odolává. A navíc se nechala vomrdat přímo před barákem na ulici!!!

Když si představím, jak se bude tvářit její starej, až tohle uvidí na netu. Kristepane, tomu určitě jebne!

)..(
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

RAM: Kingston (8GB DDR3 1333 MHz)
Grafika: NVidia GeForce GTX 560Ti (1 GB)
HDD: 1x SSD OCZ-VERTEX2 (55GB-Systém); 2xWD 2TB; 1x WD 1TB

01 čer 2013, 19:36
Colonel
Colonel

Příspěvek Re: Rychly prachy - 66.díl - 21.5.2013

A proč by jsi nemohl příspívat? Stačí si přečíst informaci v daný sekci, požádat o přístup a počkat. Měli jsme to tak všichni.
http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?f=2&t=1322205

02 čer 2013, 16:07
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]