|
Právě je 12 úno 2025, 20:10
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří software, jenž se nedá zařadit do žádné z kategorií. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
baluton
Private 2 nd class
|
Re: Mapy Garmin II
tor47h píše: ... na NOVÉ Garminy ... Etrex není úplně nejnovější ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Budeš chtít img dát do Oregona a narazíš. Odemkneš Unlock Mapsource a neřešíš nic. Já to odemkl unlockem 2.4 nebo 2.2 (ted si nejsem jistej) poslal do Oregonu 550 a pohoda. Finesy jakou turist. routování jsem zatím nestihl vyzkoušet -takže dík za mapu -vám i Picodasům.
|
21 čer 2013, 18:32 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
tor47h
Private 1 st class
|
Přesně, není co řešit. Když to porovnám s Tomtomem, tak buďme rádi za tuhle jednoduchost.
|
21 čer 2013, 18:48 |
|
Michal-y2k
Private
|
Má někdo CYKLO Czech 2013.
|
21 čer 2013, 19:28 |
|
dr.colombo
Private
|
dr.colombo píše: Moc vás prosím o pomoc, snažil jsem se to najít, ale je tu toho tolik :-)
Mám GARMIN NUVI 255W a potřeboval bych zaktualizovat mapy. Moc prosím, poraďte mi. Pánové opravdu mi nikdo neporadíte??
|
23 čer 2013, 11:03 |
|
Kyong
Private
|
Jestli máš mapy koupené, tak připoj navigaci k pc a na stránkách garminu máš návod, jak je aktualizovat. Pokud chceš novější verzi a nemáš Lifetime na mapy, tak stáhni novější a podle návodu na první stránce nainstaluj, odemkni, nahraj. Vše tam je popsané a jaké mapy chceš aktualizovat jsi taky nenapsal, takže více asi poradit nepůjde.
|
23 čer 2013, 11:41 |
|
tor47h
Private 1 st class
|
dr.colombo píše: Pánové opravdu mi nikdo neporadíte?? Na tohle těžko radit. Chtěl jsem napsat něco o tom, že nejlepším řešením je nákup Lifetime u Garminu, ale ... Těch dotazů je tady víc, takže komu stačí Česká rep. + "přilehlé okolí" tak tady je ODEMKNUTÝ a VYZKOUŠENÝ img CNEU 2014.10: Není tam Island, GB, Španělsko, Francie, ale do Chorvatska a severní Itálie podle ní dojedete. Pokud ho nesvedete ani nakopírovat do navigace, tak potom opravdu zbyde jenom tohle: http://www.garmin.cz/produkty/mapy/aktualizace-map/evropa/nuemaps-lifetime-citynavigator-nt-europe-aktualizacni-karta.htmlPro některé starší přístroje bude třeba ten soubor přejmenovat na:
|
23 čer 2013, 14:23 |
|
ssamotti
Private
|
jenas píše: UNICODE je nový formát pro navigace Nuvi - je to lepší zobrazování znaků naší abecedy.... jako jsou čárky a háčky nad písmeny. Nevím čemu v návodu nerozumíš..... Jestli chceš mapu do MapSource tak ji normálně rozbal, nainstaluj si program MapReverseConvert. Program pak spusť, najdi si v něm adresář s rozbalenou mapou, do druhého řádku napiš adresu převedené mapy třeba C:/Garmin/CityEuropeNavigator 2014.1 a spusť program. Až se mapa převede normálně nakopíruj unlock do adresáře s převedenou mapou C:/Garmin/CityEuropeNavigator 2014.1 a spusť ho. To je celý žádná věda...... Já mapu normálně nakopíroval do umístění kde se instalovaly dřívější evropy a map source ji viděl. Poté ještě unlock a je to. Malý dotaz, proč již to není instalačka?
|
23 čer 2013, 17:02 |
|
Kyong
Private
|
cosmic-boy píše: Asi jsem lama, ale absolutně se mi nedaří rozchodit ten nový CNE 2014.10. Rád bych ho dostal do MapSource, jedu podle návodu, ale ten MapReverseCovert rozbalenou mapu nechce zobrazit. Můžu poprosit o radu pro mě, jakožto "blbce", nejlépe nějaký menší návod jak na to? Předem moc díky! PS: Pokud se mi to povede, nebyl i JCV? Díky! MapReverseConverter funguje, předpokládám, že ty a ostatní, kdo tady psali, že to s ním nejde, tak si tu extrahovanou složku přejmenovali. Komprimovaný název složky má v názvu ještě .gmap, takže kdo si tu složku přejmemoval, tak si tam dejte zpátky k té složce příponu .gmap a pak MapReverseCoverter tu mapu po výběru složky zobrazí.
|
23 čer 2013, 17:07 |
|
dr.colombo
Private
|
Dík :-) Tak nakopírovat to svedu :-) Jenom jsem nevěděl, jak to odemknout, jestli před nebo po, co zazálohovat a tak. Potřebuji ČR + okolí+ chorvatsko, itálii. Prozkoumám tedy návod na první stránce a snad se mi to povede. Ještě mi prosím prozraďte jaká je nejaktuálnější maopa. Ještě jednou dík.
|
23 čer 2013, 20:16 |
|
tor47h
Private 1 st class
|
Nejaktuálnější mapa je ta poslední v tomto vláknu. Odemčení: Najdi složku s mapou, do ní nakopíruj unlockmapsource.exe a ten spusť. Pak všechny vytvořené img soubory budou odemčené pro všechno. Nic víc.
|
23 čer 2013, 22:10 |
|
tomd
Private
|
Ahoj, CYKLO CZECH 2013 by nebyla? Predem dik.
|
24 čer 2013, 17:31 |
|
dr.colombo
Private
|
Tak já to shrnu, stáhnu mapu, tu nakopíruju do složky v navigaci, nahraju k ní ten unlocker, ten spustím a to je vše, pak budu mít aktualizováno?? Je to tak? Děkuji moc za ochotu a za trpělivost :-)
|
24 čer 2013, 18:38 |
|
tor47h
Private 1 st class
|
Já to taky shrnu: Stáhni si ten img, co jsem tady dával o pár postů výše, nakopíruj do navigace, neřeš a jezdi ... Základní otázka: Víš co je to Mapsource ? Nebo BaseCamp ?
|
24 čer 2013, 21:19 |
|
dr.colombo
Private
|
No mapsource je program do PC na obsluhu map a zálohování dat z navigace, nebo se pletu?
|
24 čer 2013, 21:26 |
|
tor47h
Private 1 st class
|
Bingo ! A kolem nich se to všechno tak nějak točí. dr.colombo, rád pomůžu, sám jsem tomuto vláknu vděčný v podstatě za všechny mapy do Garmina, ale myslím, že není v našich silách ti vysvětlovat základní kroky práce s navigací. Tohle všechno jsou postupy popsané v manuálu každého přístroje (instalace map do PC, vytvoření vlastního img souboru s mapou a odeslání do navi). Nauč se tohle minimum ovládat, potom má smysl řešit odemykání map na tomto fóru.
|
24 čer 2013, 21:39 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|