|
Právě je 12 úno 2025, 20:30
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří software, jenž se nedá zařadit do žádné z kategorií. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
Duke114
Private
|
Re: Mapy Garmin II
Čau, vůbec se mi nedaří dostat do MS TOPO France v3 Pro v img..... Zkoušel jsem podle návodu s maptoolem, ale pořád nějaká chyba. (Je odemčená) Nemáte někdo rozkouskovanou tuto topo Francii, já ji do EDGE 605 celou nedostanu (3,6Gb).... Nebo jiný nápad? Díky, dovolená za dveřma a já bez mapy :-((
|
24 čer 2013, 23:54 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
ultramedia
Private
|
CNE 2014.10 nahrán do Nuvi 660, ale u názvů s diakritikou jsou prapodivné znaky. Je nějaká možnost to upravit pro korektní zobrazování názvů? Firmware v navigaci je nejnovější. Díky
|
25 čer 2013, 21:13 |
|
klukusata
Private
|
Duke114 píše: Čau, vůbec se mi nedaří dostat do MS TOPO France v3 Pro v img..... Zkoušel jsem podle návodu s maptoolem, ale pořád nějaká chyba. (Je odemčená) Nemáte někdo rozkouskovanou tuto topo Francii, já ji do EDGE 605 celou nedostanu (3,6Gb).... Nebo jiný nápad? Díky, dovolená za dveřma a já bez mapy :-(( Nevím jaký návod máš, ale tento mi funguje: Jak nainstalovat soubor img do Mapsource
1 – Stáhnout a nainstalovat GMapTool http://www.anpo.republika.pl/ 2 – Stáhnout a nainstalovat cgpsmapper http://www.cgpsmapper.com/buy.htm 3 – Spustit GMapTool 4 – Záložka Files: Add Files – načíst ODEMKNUTÝ img soubor 5 – Záložka Options: Apperance – System, Language – System, zaškrtnout Verbose output, vložit umístění cgpsmapper.exe 6 – Záložka Split: kliknutím na Directory zadáme umístění instalace mapy (nejlepe vyuzit c:\garmin\ a tam udelat adresar s mapou), Create – files for Mapsource, zaškrtnout Compile preview map, do Mapset name napsat jméno mapy, zaškrtnout Set mapset FID, do FID napsat 1, do PID napsat ID mapy (pokud ho nevíme, tak si nějaké čtyřmístné vymyslíme – je třeba zkontrolovat, jestli nám nekoliduje s nějakou již nainstalovanou mapou – C:\Garmin\FAM_XXXX) 7 – Zmáčkneme Split all 8 – Tím se nám vytvoří adresář s rozbalenými mapami tam, kam jsme určili. 9 – V nainstalovaném adresáři s mapou pustíme install.bat 10 – Potvrdíme instalaci jakoukoliv klávesou 11 – Pokud chceme mapu odinstalovat spustíme uninstall.bat
- Tím bychom měli míti nainstalovaný img do mapsourcu. - Pozor na datově velké mapy, MS by mohl mít problém při zobrazování! - Jednotlivé mapy se mění, může se tedy stát, že některé mapy takto nepůjdou.
Chtěl bych poděkovat za úžasnej návod, jenom si dovolím malou opravu v bodě 6 do kolonky FID napsat číslo mapy a do PID číslo jedna, ať případného dalšího použivatele nepotká stejná srdeční příhoda, jako mě... už mi to nešlo převést vážne dlouho :-)
|
26 čer 2013, 09:16 |
|
whix
Private
|
Nemate nekdo SnowRanger ( http://www.mountaindynamics.com/en/snowranger.php ) - konkretne Evropu? Co Cyklo CZECH 2013?
|
26 čer 2013, 14:24 |
|
tatonka
Private
|
Zkus http://skidea.com/mapsMyslím, že to nebude moc rozdílné. Používám to už pár let a ty mapy pěkně sedí. Aspoň tedy v Rakousku, Itálii a Francii. Jinde jsem to netestoval.
|
26 čer 2013, 14:48 |
|
whix
Private
|
tatonka píše: Zkus http://skidea.com/mapsMyslím, že to nebude moc rozdílné. Používám to už pár let a ty mapy pěkně sedí. Aspoň tedy v Rakousku, Itálii a Francii. Jinde jsem to netestoval. Treba v Hinterglemmu jsem koukal na online nahled SnowRangera a minimalne dva stare vleky tam chybi a tady jsou! Parada!
|
26 čer 2013, 15:03 |
|
Duke114
Private
|
Nevím jaký návod máš, ale tento mi funguje: [i]Jak nainstalovat soubor img do Mapsource 1 – Stáhnout a nainstalovat GMapTool http://www.anpo.republika.pl/ 2........................................................................................... Díky, tohle fakt miluju, maličkost a změní se svět!!!! FUNGUJE!!!!!!!!!!! ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) )
|
28 čer 2013, 00:54 |
|
strejdamilos
Private
|
prosím vás, co to může znamenat, když mi GPS píše - No detailed maps found that support routing. .The Nuvi cannot be used without them ... ? V pohodě jsem do GPS Nuvi 200 nahrál mapy CNEU 2014,10, adresy CR v2, vodní cesty CR v1, i cyclo mapu 2010, ale kdyz chci nahrát Topo Czech 2012 pro, nebo 2013 pro, tak mi GPS po odpojení od PC a zapnutí napíše tu hlášku. Zkoušel jsem si mapu odemknout ručně pro konkrétní GPS s pomocí Jenas_Unlock_Generator_1_5_FID5DIGIT.exe, ale nepomohlo to. A taky jsem použil UnLockMapSource_v2.5 a nakopíroval jsem ho do složky FAM_5122 v PC a spustil - proces proběhl a napsalo mi to, že "done", ale po nahrátí do Nuvi 200 to stejně háže tu hlášku. Jak odemykáte tu Topo Czech 2013 Pro? Za odpověd předem díky.
|
28 čer 2013, 02:34 |
|
strejdamilos
Private
|
tak vyřešeno. na straně 1 je to v návodě popsané. ------------------------------------------------------------------- Jednoduchý návod na odemčení Topo Czech Pro 2013... Pro odemčení v MapSource použij garmin unlockMapSource verzi třeba 2.5 V MapSourci vytvořte IMG mapy posláním na GPS nebo čtečku karet. Vytvořený IMG odemkněte Fast IMG unlocker 2.1 ------------------------------------------------------------------- já jen doplním, at se s tím někdo netrápí. ten Fast IMG unlocker 2.1 spustím v PC a vyberu soubor .img, který je uložený přímo v garminu. (je to ten největší soubor). spustím, proběhne proces, chvíli to potrvá. a pak už to funguje i v GPS A ještě jedna poznámka: ta mapa Topo Czech 2013 Pro byla jediná, na kterou jsem ten Fast IMG unlocker 2.1 musel použít. City navigator, atlas cz, vodní cesty, cyklo stezky 2010, to nepotřebovaly.
|
28 čer 2013, 11:00 |
|
whix
Private
|
Doufam, ze nebude vadit mirny OT. Tusi nekdo, kolik Oregon 450 dokaze nacist .img souboru? Prave jsem nakopiroval soubory na 16GB Kingstona a mapy jsem nevidel. Tedy jen do te doby, nez jsem promazal spousty malych mapicek se skidea mapami. Kdyz jsem je ted sendmapem nacpal do jednoho .img, nacitaji se vsechny mapy.
|
28 čer 2013, 15:34 |
|
edemsi
Private
|
Zdravím také se přimlouvám Cyklo CZECH 2013 by nabyla prosíííím .Děkuji :-)
|
28 čer 2013, 16:37 |
|
Luky2009
Private
|
jenas píše: Jednoduchý návod na odemčení Topo Czech Pro 2013... Pro odemčení v MapSource použij garmin unlockMapSource verzi třeba 2.5 V MapSourci vytvořte IMG mapy posláním na GPS nebo čtečku karet. Vytvořený IMG odemkněte Fast IMG unlocker 2.1 Skvělá práce Jenasi,opět moc díky
|
28 čer 2013, 23:49 |
|
baza14
Private
|
Také se přidávám k požádání o verzi Cyklo Czech pro 2013.
|
29 čer 2013, 21:32 |
|
dym1
Private
|
Ahoj. Mapa 2014 rozbalena / sconvertovana / odomknuta a vznikla plna prdel suborov .img. Ako ju dostanem do mapsource aby som z nej vytvoril jeden subor .img. Z predoslou 2013 som problem nemal no tezraz si s tym nevim poradit .
|
30 čer 2013, 14:42 |
|
ssamotti
Private
|
Ahoj Jaké máte zkušenosti s mapami Garmin. Používám Garminas už asi 10 let, ale to co vydali nyní je děs!! Při použití topo cz 2013 mě vodí velice nesmyslně, v podstaě pro auto nepoužitelné... CNTEU 2014 mají taky spoustu chyb, alespoň v okolí Opavy. Jaké máte zkušenosti? Osobně asi uteču od Garminů... Kdysi jsem psal na podporu Garmin do Prahy, ti mě pochválili za perfektní podklady a náprava? - žádná, je to už asi 3 roky... V tuto chvíli jsem vyloženě znechucen. Chyby v mapách hraničí s použitelností mapy!! Máte někdo jiný názor? T.
|
30 čer 2013, 17:56 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|