Před instalací Island Paradise se hra aktualizovala na verzi 1.54.95.022002,aktualizace i instalace proběhly úspěšně,ale po vložení přiloženého cracku do základu Sims3 se hra prostě nespustí,jen spoušteč hry a pak jen tmavá obrazovka,poradí mi někdo co s tím,popřípadě kde najdu funkční crack
30 čer 2013, 22:17
DoomiS
Private 2 nd class
Re: The Sims3 Island Paradise
to se mi taky stavalo, kdyz jsem to jeste hral... aaa zjistil jsem, ze staci nahrat crack pouze na novy datadisk a ne do zakladni hry. Takze pokud mas jeste vsechny instalacky, tak vsechno odinstaluj, nainstaluj zaklad, pak kolekce a na konec datadisky, u kterych to funguje;)
01 črc 2013, 08:28
VENDULEPC
Private
Re: The Sims3 Island Paradise
Díky moc za radu,simíci už jedou a stačilo mi jen odinstalovat základ sims a poslední datadisk a pak znovu nainstalovat,nacrackovat napřed datadisk a spustit,nechat naběhnout,po výzvě na autorizaci disku nacrackovat základ a znovu spustit,hra nabíhá bez problémů.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru