fastshare
Zobrazit téma - Výdělek - stačí spuštění PC !
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 17:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
 Výdělek - stačí spuštění PC ! 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Výdělek - stačí spuštění PC !

Ahoj, vím, že na internetu existuje mnoho způsobů přivýdělku, nicméně tenhle se mi zatím zamlouvá nejvíce.
Jedná se o společnost DigitalGeneration se sídlem v SanFranciscu, která vám nabízí od počátku 1USD denně, pouze za to, že budete mít spuštěný pc a jejich aplikaci.

O co jde?
Co jsem tak pochopil tak společnost funguje na principu 3 stran.
Určité společnosti (vědecké atd) potřebují počítače pro náročné výpočty, ale nemají k nim přístup, potom následuje prostředník ve formě DigitalGeneration, který za vše dostává bohatě zaplaceno a třetí strana jsme my, kteří nabízíme své počítače a dostáváme podíl z výdělku.

Princip
Po nainstalování aplikace máte jedno "vlákno", které vám vydělává a udává využití vašeho cpu. Postupem času (nebo ihned) si můžete dokoupit další vlákna a znásobit svůj výdělek. (viz tabulka)

Přiklad: Pokud správně chápu, jedno vlákno stojí 50USD, vyděláte si na něj za měsíc a něco, ale pokud vše chcete vzít hupem, můžete si nakoupit vláken 25 s cenou okolo 20tisíc kč a od dalšího měsíce již pěkně vydělávat. Systém by měl být bezpečný protože certifikát firmy Digicert spadá pod firmy jako je Sony,IBM, BMW.

Podle průzkumů má firma na účet dostatek financí (údajně 260mil) k uspokojování okamžitých výplat. (Za tuto informaci neručím) :)

Návod na registraci
Samozřejmě budu rád když se regnete přese mě, protože jako na každé takové stránce funguje referenční program a usnadňuje to koupi dalších vláken.
1. klikněte na odkaz http://coingeneration.com/auth/new/299910/
2. Vyplňte požadované údaje (bank věci a new pass nemusíte)
3. Aktivujte si váš acc pomocí telefonu, zadejte váš tel s +420 a až vám přijde sms, tak kód z ní odešlete zpět (nic se neplatí).
4. Poté vyplňte bankovní složku - email a společnost (paypal se má přidat již brzy, já také čekám).
5. Nyní stáhněte aplikaci v downloads a nechte běžet.
6. Nyní byste se v systému již měli orientovat.

Takže hodně štěstí, já doufám, že Vám tenhle návod aspoň trochu pomůže a něco vyděláme. Pokud byste měli nějaký dotaz tak se ptejte a já pokud budu vědět, tak odpovím.[/url]

13 črc 2013, 21:35
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: Výdělek - stačí spuštění PC !

Otomhle sem uz neco slysel...ale v tom smyslu ze je to vase dobrovolna vypomoc vedcum uplne zadara, jakozto zese zato plati se mi zda zase jako nejaky podvod,kterych je spousta..hmmm mozna se pletu musim se nato zeptat pana docenta Heralda co rika na napad platit za naco co domaci PC naprosto nemuze stacit vykonem ani v pouhych desetinach procent. 8-O

13 črc 2013, 22:16
Private
Private

Tak ono jde o to, že těch uživatelů je fakt hodně a o výpočty se dělí. Slyšel jsem, že je to využívaný na těžbu BitCoinu... Ale co jsem viděl screeny, tak jsou z toho pěkný výdělky :) To zkus

13 črc 2013, 22:48
Moderátor
Moderátor

Není nad to přenechat svoje PC rozesílačům SPAMU nebo organizátorům podobných nelegálních aktivit.
Neblbněte!
1USD denně vám jen tak nikdo nedá. To by měl jednodušší si za ty peníze koupit výkonný počítač třeba na úvěr.
:P

14 črc 2013, 00:38
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]