fastshare
Zobrazit téma - Propojení playstation s LCD monitorem a reproduktory
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 20:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
 Propojení playstation s LCD monitorem a reproduktory 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Propojení playstation s LCD monitorem a reproduktory

Zdarec, zdarec. mám doma playstation 1 a budu mít i dvojku... mám tu i navíc 19ti palcovej LCD monitor a repro. jak to propojit aby vše bylo v cajku? Pochopil jsem, že žlutý cinch z PS musí prijít do obrazovky, to znamená že budu potřebovat asi nějaký RCA převodní z playstation kabelu na VGA do obrazovky. a dále asi převodník který má dvě samice RCA a na druhé straně samici 3,5 jack pro repro. Je to tak správně? nebo mátě nějaké jiné zkušenosti nebo rady? Popř. odkaz na zboží?

14 črc 2013, 18:00
Corporal
Corporal

Příspěvek Re: Propojení playstation s LCD monitorem a reproduktory

mám PS3... jelikož TV odešla, řešil jsem, jak to napojit na lcd monitor nebo jinej CRT... zjistil jsem, že to ani s prevodníkem nepujde, natož kdybych to propojil k notasu, kde sem mel HDMI (bohuzel jen vystup)...ikdyz sem nasel tady ty prevodniky atd, tak byly podezrele levny a ptal sem se na tento problém i u známého, co má zkušenosti s PC atd (podniká v tom) a říkal, že tak jednoduchý to nebude a že to nepujde...a převodník několik tisíc, ale zase na ukor kvality...no nevim, jak to bude u dvojky či jedničky...uvidíme, jestli někdo napíše, že to jde...rád se poučím též...

18 srp 2013, 16:46
Private
Private

no co jsem ta čmuchal po webech, tak jsem se dočetl k tomu, že by to mohlo jet s aktivním analogovým video konvertorem, tak nevim. cena se pohybuje kolem 500 až 1000 kč

23 srp 2013, 13:18
Corporal
Corporal

jo 'analogovym' ... to sem taky videl i návody, ale že by mi to někdo potvrdil nebo ukázal, to ne...a ano, ten konvektor stál kolem pětikila. pockej na dalsi lidi, jak se k tomu vyjadri nebo jestli to nekdo nejak zvladl. já psal moje zkusenosti, ale sam sem zvedavej.

24 srp 2013, 00:49
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]