Mike Ross (Patrick J. Adams) má fotografickou pamì a je velmi inteligentní, pøesto ale nikdy nedokonèil školu. Je právì na útìku kvùli nezdaøenému drogovému obchodu, když se shodou okolností pøiplete k výbìrovému øízení na post spolupracovníka Harveyho Spectora (Gabriel Macht), jednoho z nejlepších právníkù na Manhattnu. Harvey najme Mika jako svého spolupracovníka, pøestože jednou z podmínek pøijetí je, aby uchazeè byl absolventem práv na Harvardu.
Naposledy upravil Professionalx dne 15 říj 2013, 11:11, celkově upraveno 2
24 zář 2013, 13:17
Pajo
Sergeant
Re: Kravaťáci / Suits CZ
GreenHead píše:
Mám dva dotazy - proč má každý díl 2. série výrazně jinou velikost a je tu nějaký rip, kde není poškozený zvuk?
Co se týká různé velikosti u mých dílů, tak je to podle toho odkud jsem určitý díl sehnal, u Havlose i Professionalxe to bude asi také tak (když mají i některé v jiných formátech) a o poškozeném zvuku nic nevím (mnou uploadované, mě hrají bez problémů).
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru