Chtěl bych se zeptat jestli se dá nějak omezit velikost RAM paměti pro int. kartu., jelikož mi bere přes 4GB paměti a při nějakejch aplikací se dostanu i na využití RAM na 95%, přece jen tam mám i Nvidia kartu, tak by tolik brát nemusela.
http://imageshack.us/f/854/r6en.jpg/
Díky za odpověď.
10 zář 2013, 11:14
GreenHead
Private 1 st class
Re: Integrovaná grafická karta
Pokud to nejde nastavit v Biosu, tak máš smůlu, dokup RAMku.
_________________ Na problémy s BSOD je BlueScreenView - stáhnout, spustit a pak se teprve ptát...
14 zář 2013, 23:38
Sensor
Helper
Re: Integrovaná grafická karta
integrovaná grafika by měla jít vypnout jestli tam máš ještě tu druhou.. lepší grafiku
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
Přepnutí z integrovaný grafiky by mělo jít přímo na ploše v kontextovým menu.Chtělo by si to přečíst manual k notebooku.Já v tomto nemám moc zkušeností ale při spuštění náročných aplikací nebo her by se to mělo automaticky přepnout. Pokud ne podíval bych se na nastavení. Tady je asi tvuj problem, že se ti ta grafika nepřepne, tím tedy běží ta integrovaná a bere ti RAM paměť.
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru