Citace:
A nemáš třeba pomalej PC? Napiš, jaký máš železo.
PC mám docela dobré. 8 GB ram, procesor intel core i7 870 3.00GHz, grafika Radeon HD 6970 2GB,
Ono ani nejde o to, že by se to nějak sekalo, to ne plynule to jede, ale ti hráči jsou hrozně těžce ovladatelní mno. Hraju s PS3 ovladačem přes DS3 tool, ale tím by to být nemělo snad, třeba fifu taky hraju s timhle ovladačem a jede v pohode. Fakt nevim, trochu jsem si hrál v CCC, vynutil Vsync atd. a trošku se to zlepšilo, ale ne o moc.
.
Citace:
no mě to jede krásně plynule...ale mám problém že se mi nezobrazují diváci...a to mám na nejvyšší rozlišení i detaily
nevíte někdo co s tím??
Hele diváky jsem neměl když jsem si v CCC dal vyšší AA, dal jsem override application settings na 8x AA a neměl jsem je tam, tak jsem nechal Use application settings a zase tam byli ti diváci, tak zkus mrknout do CCC a u AA nechat aplikaci at rozhodne
.
Jo a ještě jedna věc, jak jsem psal už je to trochu lepší ty pohyby hráčů, po tom tweakování v CCC, ale BaL se mi horzně kouše, ja totiž hraju s kamerou Player, ta je těsně za tim hráčem, mě to vyhovuje a líbí se mi, ale když dám tuhle kameru, tak se hra opravdu hodně kouše, kdyby někdo věděl, co s tím, budu vděčnej