|
Právě je 11 úno 2025, 20:18
|
Autor |
Zpráva |
sasp
Private
|
Re: Fifa 14
Ejay píše: sasp píše: Nevíte náhodou jestli se bude vydávat nějaký další crack, aby to konečně už jelo i na Win 8? Nebo kdy se objeví reloaded verze? Jak jsem již psal. Já mám Win 8 a jde mi to bez problémů. klikni na "fifa14-www.skidrowcrack.com.exe" pravým -> vlastnosti -> kompatibilita -> zaškrtni "tento program spouštět v režimu kompatibility pro:" -> a vyber windows 7. Poté si ještě zaškrtni dole "Spustit tento program jako správce". A mimo to určitě další crack bude a měl by být v nejbližších dnech. A jsem si jist že i verze od Reloaded dorazí. ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) Já už jsem to taky takhle zkoušel, ale bez úspěchů. Vždy mi přestal program pracovat. Mohl by si mi poslat odkaz odkuď si přímo vše stáhl. Že bych to zkusil znovu.
|
21 říj 2013, 19:46 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
kuba87
Private
|
Ejay píše: kuba87 píše: Ejay píše: Nejsou soupisky, nejsem si jistý jestli tento patch verze 0.6 upravuje soupisky na ty nejnovější.. co jsem koukal tak teď tam byl přidán update na 17.10.2013 tak to zkus Mě se tyhle také nenačtou :-( Tak to nevím, já hraji za Real Madrid a tam jsou všechny přestupy ok.. tak zřejmě budeme muset počkat na další verzi ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) Stačí hodit ten soubor do dokumentů že jo?
|
21 říj 2013, 20:27 |
|
Ejay
Warrant
|
Taif píše: psal sem to ten příspěvek nad tebou na minule stránce ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .."program přestal pracovat" Aha aha, no a tento postup jsi také zkoušel ? 1. Spusťe si příkazový řádek jako správce 2. bcdedit/set nx AlwaysOff 3. Restartujete pc 4. Znovu crackněte hru
|
21 říj 2013, 21:32 |
|
Ejay
Warrant
|
sasp píše: Já už jsem to taky takhle zkoušel, ale bez úspěchů. Vždy mi přestal program pracovat. Mohl by si mi poslat odkaz odkuď si přímo vše stáhl. Že bych to zkusil znovu. Jasně, zde je první part: no zkus to stáhnout a vložit nejdrřív jen crack v4 s tím co jsem říkal. A když ani to nepůjde tak zkus s updatem 1 a když ani to, tak ten návod co už tady obíhá( s těmi příkazy )
|
21 říj 2013, 21:35 |
|
Ejay
Warrant
|
kuba87 píše: Stačí hodit ten soubor do dokumentů že jo? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ano a když to nejde tak, tak ve fifě přímo ve hře si to nastavíš tam jsou soupisky, nevím jak přesně to tam je ale myslím že tam je na výběr Výchozí, upravené, a ještě něco.
|
21 říj 2013, 21:40 |
|
Frizzer
Private
|
Ejay píše: Taif píše: psal sem to ten příspěvek nad tebou na minule stránce ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .."program přestal pracovat" Aha aha, no a tento postup jsi také zkoušel ? 1. Spusťe si příkazový řádek jako správce 2. bcdedit/set nx AlwaysOff 3. Restartujete pc 4. Znovu crackněte hru ano ten postup jsem zkousel a nic nepomuze tez me to furt pise program prestal pracovat uz me to sere ....
|
21 říj 2013, 22:51 |
|
Frizzer
Private
|
Mám problém když udělám update, poté překopíroval crack a jak dám spustit hra mi napíše "Fifa 14 přestal pracovat" nevíte co mám stém dělat ??? a když spoustim hru přes necracknutou ikonu tak me tam skoci tabulka od originu ze mam nainstalovat prave origin což je podle me blbost prijdou nato ze mam nelegalni hru ne? Za každou radu předem děkuji.... cmd me nepomohlo......
|
21 říj 2013, 22:52 |
|
Ejay
Warrant
|
Zřejmě budete muset počkat na další crack..
|
22 říj 2013, 16:40 |
|
kuba87
Private
|
Ejay píše: kuba87 píše: Stačí hodit ten soubor do dokumentů že jo? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ano a když to nejde tak, tak ve fifě přímo ve hře si to nastavíš tam jsou soupisky, nevím jak přesně to tam je ale myslím že tam je na výběr Výchozí, upravené, a ještě něco. Super mam to ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) díky moc
|
22 říj 2013, 17:59 |
|
sasp
Private
|
Ejay píše: sasp píše: Já už jsem to taky takhle zkoušel, ale bez úspěchů. Vždy mi přestal program pracovat. Mohl by si mi poslat odkaz odkuď si přímo vše stáhl. Že bych to zkusil znovu. Jasně, zde je první part: no zkus to stáhnout a vložit nejdrřív jen crack v4 s tím co jsem říkal. A když ani to nepůjde tak zkus s updatem 1 a když ani to, tak ten návod co už tady obíhá( s těmi příkazy ) Super moc díky, už vše funguje
|
22 říj 2013, 19:18 |
|
Ejay
Warrant
|
No tak úplně poslední možnost pro ty, kterým to nejde, zkuste stáhnout tuhle verzi hry : a potom jak už jsem říkal nejdřív jen crack v4 ("fifa14-www.skidrowcrack.com" spouštět jako správce a v režimu WINDOWS 7) A když ani to nepůjde tak zkuste s updatem 1 a když ani to, tak ten návod co už tady obíhá( s těmi příkazy )
|
23 říj 2013, 13:51 |
|
sasp
Private
|
Jen ještě jeden problém. Stáhl jsem soupisky a musím je pokaždé co zapnu načíst přes profil... ale to není zase tak velký problém, i když bych byl kdyby se vyřešil. Ale hlavní věc, nakopíroval jsem face různých hráčů co jsem stáhl, ale ve hře se mi nové nezobrazí. Co s tím můžu dělat?
|
23 říj 2013, 14:57 |
|
elurban
Private
|
Zdravim,mam problem s fifou,hru rozbalim a dam update a crack a pri spusteni mi to napise:systemova chyba-chybi msvcp110.dll
|
23 říj 2013, 18:23 |
|
kuba87
Private
|
elurban píše: Zdravim,mam problem s fifou,hru rozbalim a dam update a crack a pri spusteni mi to napise:systemova chyba-chybi msvcp110.dll mě pomohla doinstalovaní netfreamworku,directx a ty Microsoft Visual C++....
|
23 říj 2013, 18:30 |
|
pepe993
Private
|
sasp píše: Jen ještě jeden problém. Stáhl jsem soupisky a musím je pokaždé co zapnu načíst přes profil... ale to není zase tak velký problém, i když bych byl kdyby se vyřešil. Ale hlavní věc, nakopíroval jsem face různých hráčů co jsem stáhl, ale ve hře se mi nové nezobrazí. Co s tím můžu dělat? Nevíte někdo prosím jak si zahrát ty turnaje jako třeba Liga mistrů a jiné místo té kariéry? Je zde vůbec tato možnost? Patch 0.5 a 0.6 by to měl umožňovat místo kariéry,ale nepřišel jsem jak na to.Vidím tam pouze výkop a kariéru. Díky.
|
24 říj 2013, 00:22 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|