Autor |
Zpráva |
Allan.I
Private
|
Re: Battlefield 4
Mám problém stím že mám 64 bit systém a ve hře mě to píše že mám 32 takže nemužu si změnit požadavky a všechno mám na nízké detaily což mě vadí. Diky za radu
|
05 lis 2013, 20:03 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
brendy99
Private
|
Allan.I píše: Mám problém stím že mám 64 bit systém a ve hře mě to píše že mám 32 takže nemužu si změnit požadavky a všechno mám na nízké detaily což mě vadí. Diky za radu ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Mě to dělá přesně taky.
|
06 lis 2013, 20:56 |
|
Sensor
Helper
|
už jsem to tu psal běžte do dokumentů kde máte save cesta by měla být Dokumenty\Battlefield 4\settingstam by měl být soubor PROFSAVE_profileotevři ho ve wordu a dej najít GstRender.OverallGraphicsQualityměla by u toho být hodnota 0 až 4 ..tak jí změň na 5 a ulož Hotovo :-)
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
06 lis 2013, 21:02 |
|
brendy99
Private
|
Generation píše: už jsem to tu psal
běžte do dokumentů kde máte save
cesta by měla být Dokumenty\Battlefield 4\settings
tam by měl být soubor PROFSAVE_profile
otevři ho ve wordu a dej najít GstRender.OverallGraphicsQuality
měla by u toho být hodnota 0 až 4 ..tak jí změň na 5 a ulož
Hotovo :-) Díky fachá to :-) příště budu pozorněji číst.........
|
07 lis 2013, 18:25 |
|
Mira33
Private
|
Ahoj lidi, mam divnej problem a nevim co s tim, precetl jsem celou diskuzi ale nikdo nema podobny problem, mam verzy Battlefield.4-RELOADED kde jsou 3 DVD s crackem, vse nainstaluji a crecknu na disk C mam to i v cestine a vse se zda byt ok, mam nastaveno grafiku na vysoke detaily a hra je plynula, ovsem nekdy se to zacne sekat tak az je to nehratelne, ovsem divne je to ze kdyz to hraji znova tak uz to na tom stejnem miste uz nedela, coz je zvlastni takze to asi mim vykonem pc nebude. Batt 3 hraji na ultra a full hd v pohode. Kdyz se to zacne nesnesitelne cele kousat a snizim detaili, i na minimum tak to vubec nepomuze, takze uz nevim co dal. Ve hre je spustec bf4.exe (64bit?) a bf4_x86.exe (32bit?) At hraji pres ten ci onen, dela mi to u obouch stejny problem. Poradi nekdo prosim?
|
08 lis 2013, 17:04 |
|
apollo75
Private
|
Ahoj, mám problém v misi kde utočí na Valkirii a máme se dostat na můstek. tak stojim s týmem před dveřmi v hangáru a nevim jak je otevřít neni nikde možnost interakce ke dveřím. Update 1 mám. Neměl někdo stejnej problém? Díky
09 lis 2013, 14:11 |
|
razer11
Captain
|
apollo75 píše: Ahoj, mám problém v misi kde utočí na Valkirii a máme se dostat na můstek. tak stojim s týmem před dveřmi v hangáru a nevim jak je otevřít neni nikde možnost interakce ke dveřím. Update 1 mám. Neměl někdo stejnej problém? Díky zkus nahrat posledni ulozenej kontrolni bod a ten kousek odehrat znova treba... snad to pomuze protoze pamatuju ze u BF3 se mi to tam stalo u jedne mise taky a jen sem restartoval ulozenej kontrolni bod a pak to slo.
|
09 lis 2013, 16:05 |
|
Tomaczik2
Private
|
Mira33 píše: Ahoj lidi, mam divnej problem a nevim co s tim, precetl jsem celou diskuzi ale nikdo nema podobny problem, mam verzy Battlefield.4-RELOADED kde jsou 3 DVD s crackem, vse nainstaluji a crecknu na disk C mam to i v cestine a vse se zda byt ok, mam nastaveno grafiku na vysoke detaily a hra je plynula, ovsem nekdy se to zacne sekat tak az je to nehratelne, ovsem divne je to ze kdyz to hraji znova tak uz to na tom stejnem miste uz nedela, coz je zvlastni takze to asi mim vykonem pc nebude. Batt 3 hraji na ultra a full hd v pohode. Kdyz se to zacne nesnesitelne cele kousat a snizim detaili, i na minimum tak to vubec nepomuze, takze uz nevim co dal. Ve hre je spustec bf4.exe (64bit?) a bf4_x86.exe (32bit?) At hraji pres ten ci onen, dela mi to u obouch stejny problem.
Poradi nekdo prosim? mám stejný problém ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) a taky všechno tak jak píše Mira33
|
09 lis 2013, 23:20 |
|
jOy!
Private 1 st class
|
Tak dohráno... a teda jako graficky moc pěkné ale příběhově strašně krátké, až mě to zklamalo... Ted by me zajimal multiplayer... pujde to nejak rozjet aniz bych musel mit origo?
|
10 lis 2013, 10:09 |
|
apollo75
Private
|
razer11 píše: apollo75 píše: Ahoj, mám problém v misi kde utočí na Valkirii a máme se dostat na můstek. tak stojim s týmem před dveřmi v hangáru a nevim jak je otevřít neni nikde možnost interakce ke dveřím. Update 1 mám. Neměl někdo stejnej problém? Díky zkus nahrat posledni ulozenej kontrolni bod a ten kousek odehrat znova treba... snad to pomuze protoze pamatuju ze u BF3 se mi to tam stalo u jedne mise taky a jen sem restartoval ulozenej kontrolni bod a pak to slo. ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Opětovný nahrání opravdu pomohlo. Díky
10 lis 2013, 11:30 |
|
apollo75
Private
|
jOy! píše: Tak dohráno... a teda jako graficky moc pěkné ale příběhově strašně krátké, až mě to zklamalo... Ted by me zajimal multiplayer... pujde to nejak rozjet aniz bych musel mit origo? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Multiplayer bez origa asi nee ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Celkově mi to ale přijde jako BF3 jenom v hezčim kabátu, tak já určitě s koupí počkám na BF5
10 lis 2013, 11:33 |
|
Breedik
Private 1 st class
|
čau lidi, mám problém hraju a sekne se mi to, hodím to na plochu a mám tam chybu program přestal pracovat, dám ukončit a je to..., dělá mi to u misi s tím jak jedu s tím autem co jsem mu uřízl nohu a střílí po mě ten vrtulník, je to skoro na začátku.
|
10 lis 2013, 11:56 |
|
razer11
Captain
|
apollo75 píše: razer11 píše: apollo75 píše: Ahoj, mám problém v misi kde utočí na Valkirii a máme se dostat na můstek. tak stojim s týmem před dveřmi v hangáru a nevim jak je otevřít neni nikde možnost interakce ke dveřím. Update 1 mám. Neměl někdo stejnej problém? Díky zkus nahrat posledni ulozenej kontrolni bod a ten kousek odehrat znova treba... snad to pomuze protoze pamatuju ze u BF3 se mi to tam stalo u jedne mise taky a jen sem restartoval ulozenej kontrolni bod a pak to slo. ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Opětovný nahrání opravdu pomohlo. Díky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) jojo neni zac hele
|
10 lis 2013, 12:12 |
|
pedrom19
Private
|
Mam verziu od Battlefield 4-RELOADED, troj dvd. Vsetko mi naistalovalo dal som crack. A pri spusteni cierna obrazovka zacne behat palicka a spadne hra skoncit program. Dal som update aj tak aj 32 a 64 bit. Skusal som aj ako spravca. Mal niekto podobny problem?
|
10 lis 2013, 20:00 |
|
IMI16
Colonel 4 th class
|
Tak rozhodně je lepší BF4 proti CoD Ghost (totální sra*ka) ale ne nějak o moc BF4 dohráno a jako nic moc ten konec trapas
_________________ ASUS DUAL RTX 3060 TI O8G V2 LHR - Za 18 990 Kč u Mironetu dne 9.9.21
|
12 lis 2013, 22:44 |
|
|