fastshare
Zobrazit téma - neni platna aplikace win32
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 01:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
 neni platna aplikace win32 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek neni platna aplikace win32

Ahoj prosim o radu. Stalo se mi pri spusteni jakekoliv aplikace v pc ze naskocila hlaska neni plat.a aplikace typu win32 dokonce nejde ani obnoveni systemu. Ani v nouzovem rezimu. Dekuji za kazdou radu pouzivam win7.

30 lis 2013, 21:33
Helper
Helper

Příspěvek Re: neni platna aplikace win32

čus, tohle se většinou děje, když máš v pc nějaký vir. Ten ti pak změní exe soubory, tak že už je nespustíš. Zkus projet pc malwarebytes antimalwarem, odstraň viry a restartuj pc. Jestli ti ale vir stihl změnit i windowsácký exe soubory, tak po smazání viru stejně asi nepůjdou stále spustit, protože už jsou změněné virem. Buď pak po vyčištění vložit instalační disk windows a v nabídce dát opravit verzi windows nebo reinstalovat win. Pokud je to jen u her, po vyčištění pc je stačí přeinstalovat, aby se poškozené exe soubory nahradily novými.

program

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

nainstaluj
odpoj net
vlož licenční klíč
zapoj net
aktualizuj program
spusť hluboký scan a označ veškeré disky co máš v pc

HELPER- sekce SW & HW - Help a Software - Hledám

01 pro 2013, 12:19
V.I.P.
V.I.P.

Něco podobného se mi kdysi také stalo. Nešel spustit vůbec žádný EXE soubor. Ale alespoň v mém případě mi spíš přišlo, že se jenom nějak "blokovaly". Protože jen co se mi podařil systém od viru vyčistit, tak fungovaly i ty, na které se nástroj Obnovení systému nevztahuje (byly na jiném disku). Proč zmiňuji Obnovení systému? Protože jen to mě nejspíš zachránilo. Pokud máš stejný problém, pravděpodobně ti nepůjde nainstalovat ani ten Antimalware.
Zkus při startu PC mačkat F8 (ještě než se ti objeví animované logo s textem Spouštění systému Windows). Mělo by se ti zobrazit takové menu. Tam by kromě Nouzového režimu měla být i položka Opravit počítač. Tam najdeš i Obnovení systému.
To byl jediný způsob, který mi fungoval. Když jsem obnovil do data, kdy určitě bylo ještě vše v pořádku, tak šly pak aspoň spouštět EXE soubory. Pak už jsem jenom pročistil antivirem a antimalwarem a bylo po problému.

01 pro 2013, 13:03
Private
Private

Dekuji za rady, zrejme to byl vir v direct x. Stacilo po zformatovani nainstalovat antivir a uz ho odhalil. Jen tak pro zajimavost, nesel spustit zadny exe. A pri spousteni F8 v nabidce nebylo obnoveni systemu. Tak pomohl jen format.

01 pro 2013, 23:01
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]