opravuji neteři comp a po naběhnutí biosu čekám na náběh systému 4,5 minuty .bios jsem přehrál a dal čistou instalaci woken ale nic nepomohlo . Má někdo nápad ?
Čau, zkusil bych otestovat hdd programem (scandisk,checkdisk) a možná i paměti. Jestli bude disk ok, zkus: Připojit hdd na jiný konektor napájení od zdroje - třeba přes redukci na jinou větev. Případně jiný zdroj. Vyzkoušej jiný datový kabel. Zkontroluj v biosu, v jakém módu jede hdd.
čau hdd jsem projel na svým kompu a ok prohodil jsem tam i svoje paměti a bez reakce opět náběh 4,5min .Ten zdroj skusím moc se mě do toho nechce proto jsem dával sem dotaz. Ono to totiž najíždí i při restartu stejně dlouho asi mě nic nezbyde než žonglovat se součástkama dokud nebude zásah. Ale dík za radu tu druhou větev skusím Re: skoušel jsem jinou větev i disk a problém je stejný
01 pro 2013, 13:22
1marmach
Private
Re: přechod z Bios do systému za 4,5 min
1marmach píše:
čau hdd jsem projel na svým kompu a ok prohodil jsem tam i svoje paměti a bez reakce opět náběh 4,5min .Ten zdroj skusím moc se mě do toho nechce proto jsem dával sem dotaz. Ono to totiž najíždí i při restartu stejně dlouho asi mě nic nezbyde než žonglovat se součástkama dokud nebude zásah. Ale dík za radu tu druhou větev skusím Re: skoušel jsem jinou větev i disk a problém je stejný
Jiný zdroj a je to to samé help pls
03 pro 2013, 20:19
slavek123
Sergeant
Re: přechod z Bios do systému za 4,5 min
Já bych zkusil znovu ty windows. Už se mi párkrát stalo že si ta instalace prostě "nesedla" a jednou dokonce potřebovala tři pokusy a je jedno jestli to byly XP nebo sedmičky, blbly obě verze...
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru