smazal jsem již v programu IObit všechny soubory kvuli nemožné odinstalaci programu a stále mi hlásí chybu windows isnstaller v registrech jsem také smazal všechny klíče a už opravdu nevím co dále .. používám nero 14. http://imgup.cz/image/EDW <<screen << děkuji předem
07 pro 2013, 18:44
nfsmaniac
V.I.P.
Re: Uinstall
Ahoj, neaktualizovalo se např. ve Windows Update zrovna něco? Pokud ne, zkus se podívat do Správce úloh na záložku Procesy, jestli neběží nějaký instalátor nebo není spuštěné cokoli od Nera.
PS: Ten Total Commander si můžeš klidně aktualizovat na finální verzi (licence se ti nezruší a přes internet se neověřuje).
_________________ Budete-li mít jakýkoli problém nebo dotaz, stačí mi napsat SZ.
07 pro 2013, 19:07
calker
Private
http://imgup.cz/image/ED7 noo jako našel jsem licenci ... smazal jsem jí uplně všude kde byla restartoval jsem pc a objevila se mi zase tady :O fakt ted nevím co stím mám dělat protože nejdou smazat a maj 0b :O jakože pc ovládám ale todle je i na mě trošku moc protože jsem promazal všechny registry od Ahead atd ... prostě všechno a je to tam znova neakej trayagent od nelegálního windowsu je ráj DD
07 pro 2013, 20:26
thoom
Helper
Zkus aplikaci Nero General Clean Tool ke stažení třeba na Instaluj.cz
_________________ Jsou lidé,kteří se blbcem narodili a lide kteří se k tomu dopracovali. Nikdo není dokonalí.Když nevíš, zeptej se.
HELPER sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
14 pro 2013, 22:39
Sensor
Helper
jak píše nfsmaniac.. běž do Správce úloh a tam ti musí něco běžet
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru