Války o kanadská skladiště
Storage Wars Canada
2013![Války o kanadská skladiště / Storage Wars Canada / CZ](https://s22.postimg.cc/mr3defq41/storagewars.jpg)
Na aukcích po celé Kanadě se každý den scházejí nákupčí, kteří bojují o obsah zabavených či zapomenutých skladovacích jednotek. Pořad Válka skladů v Kanadě je novodobým pátráním po pokladech. Doprovází čtyři týmy, jež se snaží vydělat majlant. Sledujte profesionální život Roye Dirnbecka, známého jako Iniciátor, Cindy Haydenové a Ricka Coffilla – dua tzv. Veteránů, Ursuly Stolfové – Kočky a dvojice otce se synem Paula a Bogarta Kennyových – přezdívaných Gambler a Špunt. Jsou zkušení a oplývají jedinečným instinktem. Společných znalostí, zkušeností a důvtipu využívají k tomu, aby se předčili a přišli si na dobré peníze. Před aukcí mají pět minut na to, aby si prohlédli obsah skladovací jednotky. Dohlíží na ně dražitel druhé generace Don Reinhart. Z náznaků se snaží odhadnout, co krabice ukrývají. Ten, kdo jednotku nakonec získá, si může odnést spoustu harampádí anebo skutečný poklad. O jednotky bojují všemožným způsobem a bez servítků.
----------
CSFD:
----------
Zdroj: TV-Rip
Rozlíšenie: 720x576
Video kodek: H264 - Mpeg4 AVC
Audio kodek: Mpeg Audio Layer 1/2/3
Vzorkovacia frekvencia: 44100 Hz
Datový tok: 192 kb/s
Jazyk: Cz
----------
Reup na akýkoľvek iný server je dovolený a žiadúci. Poprosil by som však, aby ste nerobili reup na rovnaký server (Fastshare). Samozrejme to nebudem nikomu výslovne zakazovať, je to na každého svedomí. Pokiaľ sa tak ale stane, tému opúšťam a nič nové už nepribudne.
Ak odhalíte nefunkčné linky, dajte mi vedieť a v rámci možností (dostupnosť) budú linky opravené.
----------
01 - To se nikomu nebude líbit
02 - Chci aspoň jednu
03 - Šeredná košile
04 - Chci vidět prachy
05 - 100, 125, nenávidím to tu
06 - Co jsem udělal
07 - Večírek začíná
08 - Sme blízko od domova
09 - Bude to žhavý
10 - Ursula ma společnici
11 - Takovyhle sklad chce kazdy