|
Právě je 11 úno 2025, 19:16
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
The Elder Scrolls V: Skyrim - vaše herní doba
|
Autor |
Zpráva |
Mannoroth
Warman
Registrován: 29 říj 2008, 12:46 Příspěvky: 1276 Bydliště: unknown
|
The Elder Scrolls V: Skyrim - vaše herní doba
Určitě všichni z vás znáte herní sérii The Elder Scrolls alias TES, která je vyznačuje tím, že má obrovskou herní dobu. Z toho důvodu jsem taky založil toto téma, protože mě zajímá, za jak dlouho jste dokončili v TESV - Skyrim všechny úkoly, co hra nabízí (samozřejmě nepočítejme ty donekonečna generované úkoly alias radiant questy)? (Tohle téma neslouží k chlubení se, že jsem všechno dokončil. Pouze mě zajímá váš názor.) Mně trvalo dokončení základní hry se všemi vedlejšími úkoly 141 hodin a 30 minut. Datadisk Dawnguard 14 hodin a 30 minut a druhý datadisk Dragonborn 19 hodin. Celkem jsem tedy nahrál 175 hodin, než jsem všechno dokončil, což je v přepočtu jeden týden a 7 hodin. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) A ještě dodám, že nemám všechny lokace prozkoumané, což by zabralo nějakých těch pár hodin navíc. To je prostě neskutečné, ani celá série GTA nemá takovou herní dobu dohromady. A to jsem ještě nehrál předešlé díly Oblivion a Morrowind. Pokud jste někdo hráli a dokončili všechny úkoly v Oblivionu a Morrowindu, kolik vám to asi zabralo hodin?
|
11 kvě 2014, 17:04 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Roman6987
Warman
|
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim - vaše herní doba
no nevím už jak dlouho mi trvalo dokončit hru ale mám nahráno 500hodin, spíš by mě zajímalo jak vypadá váš hráč takže udělejte screen a pochlubte se za koho hrajete z vaší statistikou.
|
11 kvě 2014, 19:09 |
|
Mannoroth
Warman
|
Rád sem dám svůj screen s mou postavou, ale ať se nezmění téma ve vašich příspěvcích. Ptám se na herní dobu, ne jak vaše postava vypadá a jaké má statistiky. Takže sem klidně dávejte screeny svých postav, ale nezapomeňte uvést aspoň přibližně, kolik máte nahráno nebo jak dlouho vám trvalo dokončit všechny úkoly. Nechci, aby se tohle téma změnilo v úplný off-topic. Tak tady je moje postava: ![Re: The Elder Scrolls V: Skyrim - vaše herní doba](http://s22.postimg.org/z8uwj826l/TESV_2014_05_11_16_35_53_06.jpg) Má stejné jméno, jako mám tady na fóru. Už podle vzhledu je vidět, že mám ebenitové brnění (kompletní set) s palcátem Molaga Bal a štítem Čarolamem. Na zádech mám toulec s ebenitovými šípy (asi se 150). Jsem na levelu 40 a ten screen je pořízen u mě doma v Jezerní chatě poblíž Falkreathu. A co se týče rasy, jsem Nord.
|
11 kvě 2014, 20:21 |
|
Roman6987
Warman
|
no pěkná postava, myslím že je zajímavé když tu někdo ukáže svou postavu, a jesli je mag a nebo bojovník herní statistika je herní doba, za koho hraješ, kolik máš zabito nepřátelů a tak dále takže myslím že to k tomu patří, skyrim nemam na instalovaní ale asi si ho zahraju a ukážu mou postavu, jinak pěkná postava škoda že nevyšel další díl jeto škoda...
|
11 kvě 2014, 23:05 |
|
Mannoroth
Warman
|
Ještě dodám, že kouzla ve hře vůbec nepoužívám - přijde mi to zbytečné, protože jsem bojovník a spoléhám se hlavně na hrubou sílu svého palcátu od Molaga Bal a samozřejmě i na štít Čarolam od Peryiteho. A ty řevy taky moc nevyužívám, jenom Drakobijný řev kvůli drakům, abych je donutil přistát a Neutuchající sílu, když po mně jde víc nepřátel. A tím pádem si každým levelem zvyšuju pouze zdraví a výdrž na střídačku, mana je pro mě úplně zbytečná, když nepoužívám kouzla. Jinak co se týče dalšího dílu TES, už by ho v nejbližší době měli oznámit. Sice teď vyšlo TES Online, ale to mě nezajímá a myslím si, že další díl bude tak za rok, možná za dva.
|
11 kvě 2014, 23:31 |
|
Roman6987
Warman
|
přesně tak moje slova, akorát nepouživám palcát ale katanu:D
|
12 kvě 2014, 01:32 |
|
Mannoroth
Warman
|
Tak já používám ten palcát hlavně proto, že má ze zbraní, které vlastním, největší poškození. Až najdu zbraň s větším poškozením, vyměním ji.
|
12 kvě 2014, 11:32 |
|
Roman6987
Warman
|
Hraju za hráčeJmeno - LargoLevel - 74Odehráno hod - 520Zabito nepřátelů - 1500Hlavní zbraň jednoruční - Stříbrná katanaObruční zbraň - WakizashiDvou ruční zbraň - Sai a Kama To je asi tak vše co bych o tom napsalScreen Z Hry
|
20 kvě 2014, 01:54 |
|
P_Deadman
Private
|
Skyrim je moje nejoblíbenější hra hned po Fallout New Vegas. Také nejhranější. Vystřídal jsem několik postav a to Norda, Vysokého elfa, Temného elfa, Bretona, Císařského a také Bretonku. Za každou postavu jsem odehrál zhruba 100 až 150 hodin. Je to RPG a proto to nehraju lineárně, ale různě na přeskáčku. Obvykle se přidám k nějakému cechu - Mágové, Družiníci a taky k některé armádě v občanské válce. No dá se říct, že na hlavní misi spotřebuju tak 50-60 hodin, DLC Dragonborn zhruba 30 hodin, Dawnguard 20 hodin a zbytek je na vedlejší mise, průzkum Skyrimu a Solstheimu. Když se věnujete vedlejším úkolům jak v hlavní hře, tak ve všech DLC, získáte mocná kouzla, zbraně a artefakty, které vám umožní hrát i na mistrovské úrovni. Na obrázcích jsou statistiky poslední mé postavy - jméno Peter Deadman Infinite, rasa Argonián a v této chvíli nahráno nějakých 157 hodin.Hra TES 4 Oblivion mě trvala 150-170 hodin, taky různé postavy, ale narozdíl od Skyrimu je to strop, protože když dosáhnete v hlavních dovednostech 100 bodů (je jich 6) tak už se vám nezvyšuje úroveň. DLC Shivering Isles 25 hodin a Knights of the Nine 19 hodin. ![screen :-_-:](./images/smilies/tlacitka/screenshotpu5.png) Tady je moje postava ![Re: The Elder Scrolls V: Skyrim - vaše herní doba](http://img.centerofwarez.cz/subdom/img/image.php?di=YTA4) Možná jste si všimli: Kompletní těžká dračí zbroj a zbraně, všechno očarované, v ruce bleskové kouzlo a v toulci šípy z dračí kosti...
|
23 dub 2015, 21:01 |
|
MifakM
Captain
|
Aktuálně na Steamu (do 27.4.2015) za 3,74 EUR základní verze. Legendary edition za 10,19 EUR
|
23 dub 2015, 22:20 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|