Ahoj.Není to můj návod !!
OS X 10.8.2 Mountain Lion
Downloads InstallESD.dmg. Za předpokladu, že váš Mac je kompatibilní s Mountain Lion na prvním
místě, to je 100% zaručena, ale budete muset provést čistou instalaci.
1. Otevřete Disk Utility (v Aplikace> složce Utilities) a přetáhněte InstallESD.dmg obrázek zařízení
postranního panelu, kde by se měl objevit pod různými disku a objemy výpisy.
2. V Disk Utility vyberte InstallESD.dmg soubor, a pak klikněte na Vypálit ikonu Disk Utility panelu
nástrojů vypálit obraz na disk DVD (jednovrstvé disky 4,7 gb nemají dostatek prostoru, tak použijte
dual-vrstvy 8,5 gigabajt disky ). Pokud si chcete vytvořit USB nebo FireWire Nainstalujte disk místo,
pak pokračujte ke kroku 3.
3. Připojte náhradní USB nebo FireWire disk, který má alespoň 6 GB kapacity, která by měla ukázat v
Disk Utility. Volitelně oddíl to tím, že ji vyberete a pomocí Partition kartu rozdělit do dvou logických
svazků (jeden pro instalaci Mountain Lion a druhý pro další úložný prostor), kliknutím na tlačítko plus
vytvořit nový oddíl, a pak nastavení první oddíl být 4,8gigabajt ve velikosti.
4. Vyberte InstallESD.dmg soubor Disk Utility a klepněte na kartu Obnovení, které se zobrazí v
hlavním okně Disk Utility. Když to uděláte, měli byste vidět obraz disku se zobrazí v poli Zdroj, ale
pokud ne, pak přetáhněte ji tam.
5. Přetáhněte cílovou jednotku (požadovaný USB nebo FireWire disk objem) do pole Destination, a
potom klepněte na tlačítko Obnovit. Potvrďte byste chtěli dělat to, a po dokončení byste měli mít plně
zaváděcí Mountain Lion instalační disk.
6. S pohonem spuštění instalačního programu připojeného k počítači Mac, restartovat a podržte
klávesu Option
7. Vyberte si "Mac OS X Installer" spouštěcí objem z boot menu
8. Vyberte "Disk Utility" a zvolte jednotku pevného disku, který chcete formátovat, klikněte na
tlačítko "Vymazat" kartu, a pak zatáhněte směrem dolů "Format" a zvolte "Mac OS Extended
(Journaled)" jako typ, název disku, pokud jste přání
9. Klikněte na tlačítko "Vymazat" tlačítko a nechte hnací formát - toto je bod, odkud není návratu
10. Po dokončení ukončete z Disk Utility a nyní zvolte "Install Mac OS X" z menu
11. Vyberte si svůj čerstvě naformátovaný pevný disk a nainstalovat Mountain Lion
Jinak DMG ti převede na ISO třeba "Power Iso"..."Ultra Iso "
Mě osobně zajímá instalace na mé železo co mám v popisu..víš jak na to ?