ok mé první dojmy za 5 hodin hraní
Bože to je sra*ka.
Takhle sednu k počítači. Zapnu mnou nelegálně pořízenou hrou. Spustím jí. A přišel WOW efekt. Lepší GTA. (ano tomuto srovnání se neubráníme)
Grafika a optimalizace
Jen položím otázku. Z čeho jsou sakra screeny uveřejněné v reklamách apd.?
Mám GeForce GTX 760. A ta hra no...čekal jsem lepší grafiku. Ale to už asi fakt musí mít člověk Titan. Tedy je možné že jde o můj hardware problém.
Na Ultra mi jede hra stabilních 50 FPS. ALE v jistých momentech hra padá pod 4 FPS. Optimalizace je příšerná. Hra prostě nezvládá vykreslení města. A to není nic co by se dalo vyřešit jen nějákým patchem. Je to prostě příšerný konzolový port.
Samotné hraní.
První dvě hodiny sranda. Pak jen monotónně opakujete to samé dokola a dokola. Když už po osmé zabijte hackera který vás hacknul....celkem to sere. ALE to není konec. Za 5 hodin jsem zabil 12 hackerů.
Proč sakra nemůžete v té hře prostě odpojit internet z toho posraného počítače jsem nepochopil.
Rada pro vás všechny. Každé zabití se odehrává v extrémně podobných lokacích. Vezměte samopal a zastřelte každého v dohledu.
Je to rychlejší než doporučované vyhledávání. Protože hlavní hrdina je idiot a po identifikaci do dá cíli velmi hlasitě na vědomí. A honit dvanáckrát podělané NPC po mapě je otrava
A zde narážíme na hlavní problém hry.
Vše se pořád opakuje. A vše už tady od Ubisoftu bylo.
Pokud jste hráli AC hráli jste Watch Dogs.
Nejde o špatnou hru. Ale opět se ukazuje že masivní marketing nasliboval něco co v samotné hře není.