|
Právě je 11 úno 2025, 19:26
|
Autor |
Zpráva |
zoomprojekt
V.I.P.
|
Re: Watch_Dogs
Maxwell píše: ThomasDolfi píše: zoomprojekt píše: Koupil jsem originálku kvůli onilne hře a přemejšlim, zda jsem udělal dobře. Hra samotná vypadá "bohužel jen" slušně. Optimalizace taky za moc nestojí. Hraju na Notebooku ASUS RoG G750JX, kerý má Cpu I7 4700, Gpu GTX 770m s 3GB VRAM a 6GB RAM a hru stejně h...[/quo
Zrovna jsem chtěl napsat ohledně toho sekání,když hru zapnu běží mi na vysoký detaily docela svižně,ale po nějaký době hraní se to začne hodně sekat a musim to vypnout a zapnout znova.Jestli ti to ale dělá i na originálce tak nejspíš počkat na patche :-/ Já jsem přeinstaloval WD na svůj SSD disk a je po sekání, hra mi jede plynule na vyšší detaily:) Dík ta tip ale nepoběžim kvůli jedný blbý hře pro SSD za 2.000,-
_________________ https://Svetwarezu.cz
|
31 kvě 2014, 01:46 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
TUNN
Sergeant
|
Skupo125!!!!! NE mam je ve slozce Windows. A dokonce mi pada I BF 4.
|
31 kvě 2014, 03:05 |
|
MonsterCZE
Private
|
Mám problém se hrou, mám v ní nahraný crack od Helpera a všechno fakčí, ale když jsem v menu a dám novou hru tak se mi načítá a pak skočí černá obrazovka a nic a potom už můžu jenom tu hru vypnout přes správce, menu funguje ale samotná hra ne máte prosím řešení?
|
31 kvě 2014, 03:27 |
|
Allan.I
Private
|
Má někdo takový problém ? Děkuji
|
31 kvě 2014, 14:33 |
|
Skupo125
Corporal
|
TUNN píše: Skupo125!!!!! NE mam je ve slozce Windows. A dokonce mi pada I BF 4. Aha, no ja nevim jestli ho tam mam, ale mam tu verzi s Uplay jenze hru jsem nespustil.
|
31 kvě 2014, 18:13 |
|
tichy007
Private 2 nd class
|
Skupo125 píše: TUNN píše: Skupo125!!!!! NE mam je ve slozce Windows. A dokonce mi pada I BF 4. Aha, no ja nevim jestli ho tam mam, ale mam tu verzi s Uplay jenze hru jsem nespustil.
Naposledy upravil tichy007 dne 31 kvě 2014, 18:56, celkově upraveno 1
|
31 kvě 2014, 18:43 |
|
tichy007
Private 2 nd class
|
tichy007 píše: Skupo125 píše: TUNN píše: Skupo125!!!!! NE mam je ve slozce Windows. A dokonce mi pada I BF 4. Aha, no ja nevim jestli ho tam mam, ale mam tu verzi s Uplay jenze hru jsem nespustil. Já měl dva minery (včera mi po připojení k netu bylo využití cpu na 100%, po odpojení zase výkon spadl) jako antivir používám noda ten to asi bral jako malware, ale podařilo se mi to odstranit avastem (testem po restartu). Mám verzi od rld, ale měl jsem i 3DM.
|
31 kvě 2014, 18:54 |
|
TUNN
Sergeant
|
Mne jde o to jestli ty minery mohou spusobovat to ze se ta hra skubne tak ze musim reset.pc????
|
31 kvě 2014, 21:02 |
|
tichy007
Private 2 nd class
|
TUNN píše: Mne jde o to jestli ty minery mohou spusobovat to ze se ta hra skubne tak ze musim reset.pc???? To ne stejně se mi stane při jízdě autem, že se hra občas cukne, trochu pomohlo uzamčení fps na 30, ale úplně bez cuku to není (ale jen při jízdě motem/motorkou).
|
31 kvě 2014, 22:18 |
|
wojachki
Private 2 nd class
|
ty nehratelný propady fps, za to můžou ty bitcoin minery, ale to občasné škubnutí či zaseknutí to už je pouze otázka mizerně optimalizované hry. S tímhle mají problémy i co si zakoupili origošku.
|
01 čer 2014, 00:18 |
|
TUNN
Sergeant
|
wojachki píše: ty nehratelný propady fps, za to můžou ty bitcoin minery, ale to občasné škubnutí či zaseknutí to už je pouze otázka mizerně optimalizované hry. S tímhle mají problémy i co si zakoupili origošku. Pokud mas pravdu tak jsem si tak trosku oddechl. Protoze bych nerad preinstalovaval OS. prrotoze jsem se bal ze to je temi bitcoiny.
|
01 čer 2014, 03:20 |
|
Vachy555
Private 1 st class
|
Chlapy a ten bitcoinminer běží pořád nebo je jen na pozadí hry. Ja třeba hraju po 10 min se mi hra začne škubat (většinou po přechodu do filmové sekvence, ale pak už se to nevzpamatuje). Jde o to že ve članku co tu na nej byl odkaz je, že to jde poznat na vytížení ve správci, tam je mam ale na ploše 0-1%
|
01 čer 2014, 19:35 |
|
Penda96
Corporal
|
WD se sekal, tak jsem rychle koukl na správce úloh a "Disk" valil na 100%, konkrétně položka "system" .. Tuším že je to to sekání, nevíte co to je? Jestil třeba můj pc je slabej nebo nějakej vir? :/ http://imgWorld.cz/vaQSYcPLDb.png
|
01 čer 2014, 21:35 |
|
TUNN
Sergeant
|
Tak se mi to zase seklo tak ze jsem dal restart pc na tvrdo a přišel jsem o ulozene pozice. Hru Už hrat nebudu. Byl jsem na konci 4 ACTU
|
03 čer 2014, 20:01 |
|
Lujdzy25
Private 1 st class
|
Takže možná to někomu pomůže možná už je to tady napsaný, nevím, nechce se mi číst cela historie, ale z počátku, když jsem měl hru nainstalovanou (od RELOADED) tak se mi to šíleně sekalo, už jsem to chtěl vzdát, ale trochu jsem zagooglil a našel jsem, že stačí přepsat v GamerProfile.xml "Conslole" na "PC", nachází se C:\........\Documents\My Games\Watch_Dogs\. Učinil jsem tak a hra už byla plynulejší a mohl jsem i navýšit detaily na střed. Jediný co mě ještě sralo, byly záseky při jízdě autem, které se sem tam objevovali. Minimalizoval jsem hru a vypnul jsem zapnutý prohlížeč googlechrome, vratil jsem se zpět do hry a hra mi běží nádherně plynule, některý detaily mám i na vyšší a to nemám žádnou mašinu: notebook Lenovo intel Core i5 2,5GH GeForce GT630M paměť 4 GB RAM Takže jestli to někomu pomůže, tak není zač ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) . Netušil jsem že google-chrome žere tolik paměti a dělá to takový bordel při hraní některých her ....
|
04 čer 2014, 02:46 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|