|
Právě je 11 úno 2025, 19:56
|
Autor |
Zpráva |
Jirka.Fajgl
Warman
|
Re: Watch_Dogs
trochu stručnější navod bys dat nemohl co kde se má přepsat?
|
04 čer 2014, 02:56 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Lujdzy25
Private 1 st class
|
Cestu k GamerProfile.xml tam máš napsanou. Ten otevřeš v NotePadu, najdi DeferredFxQuality="console" a přepiš na "PC". Podrobněji už to snad nejde
|
04 čer 2014, 12:30 |
|
Dasty ladiesman
Private 2 nd class
|
Lujdzy25 píše: Cestu k GamerProfile.xml tam máš napsanou. Ten otevřeš v NotePadu, najdi DeferredFxQuality="console" a přepiš na "PC". Podrobněji už to snad nejde ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) no ja tam mam pc nic sem neprepisoval a stejne to zamrza ta hra
|
04 čer 2014, 13:11 |
|
Lujdzy25
Private 1 st class
|
Bohužel víc neporadím, mě to pomohlo, zkus povypínat běžící programy na pozadí, které nejsou nezbytné pro provoz OS. Jinak mě nic nenapadá
|
04 čer 2014, 16:47 |
|
Dasty ladiesman
Private 2 nd class
|
Lujdzy25 píše: Bohužel víc neporadím, mě to pomohlo, zkus povypínat běžící programy na pozadí, které nejsou nezbytné pro provoz OS. Jinak mě nic nenapadá ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) a daval si tam ten patch hotfix day 1 ?
|
04 čer 2014, 19:59 |
|
kenilis
Corporal
|
|
04 čer 2014, 21:06 |
|
SANDER007
Colonel 2 nd class
|
Rozšírený konfigurátor pre PC verziu Watch Dogs dostupný na stiahnutie Ak chcete detailnejšie nastavenia pre Watch Dogs, už je dostupná malá utilita od samotných hráčov, ktorá vám poskytne viac možností úpravy grafiky. Môžete si pomocou nej nastaviť rôzne vlastnosti hry nedostupné priamo v menu hry a to napríklad detaily stromov, kvalitu SSAO, terénu, ale aj refresh, fyziku, detaily ohňa, HDR a veľa ďalšieho.
Zatiaľ utilita nie je vo finálnej verzii ale môžete ju už testovať, všetky základné funkcie fungujú. Utilitu si stiahnete tu Video ukazuje na akú kvalitu môžete grafiku a fyziku vytiahnuť. Dúfam že Vám to pomôže
|
04 čer 2014, 21:31 |
|
Jirka.Fajgl
Warman
|
pěkně děkuju d.. hra po tom vubec nejde spustit nejdříve si to otestuj na svem a potom něco někam dej . Ju díky
|
04 čer 2014, 22:41 |
|
SANDER007
Colonel 2 nd class
|
ak je to mierené na mňa tak ja som to testoval a sám som si to cez to nastavoval a mám zlepšenie asi o 10 FPS. keď si niečo dom**áš čomu ani nerozumieš čo znamenajú tie nastavenia tak to je tvoj problém nie môj.
|
05 čer 2014, 02:22 |
|
Shader
Private 1 st class
|
Hele chlapy je možný že jsem stáhl verzi od skidrow a nainstaloval direkt x a vcredist a kdyz dam hra stojí jinak vše jde telefon menu atd ale panáček se nehejbe ? dí za radu
_________________ Funkčnost linků kontroluji každý týden. Chcete-li něco re-upnout napište SZ/PM a nějak se domluvíme...
|
05 čer 2014, 02:26 |
|
Lujdzy25
Private 1 st class
|
Dasty ladiesman píše: Lujdzy25 píše: Bohužel víc neporadím, mě to pomohlo, zkus povypínat běžící programy na pozadí, které nejsou nezbytné pro provoz OS. Jinak mě nic nenapadá ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) a daval si tam ten patch hotfix day 1 ? Jasny, mám hotfix day 1 (po instalaci update a pak crack), RELOADED ver. 22 Gb, ještě to pouštím přes Steam, protože mi to přes Uplay nebo bez něj nešlo zprovoznit. Pak jsem to haluzně zkusil přes Steam a pohoda.... Tak to přinejhorším taky zkus přes něj..., pak už mě fakt nic nenapadá
|
05 čer 2014, 02:33 |
|
Dasty ladiesman
Private 2 nd class
|
Lujdzy25 píše: Dasty ladiesman píše: Lujdzy25 píše: Bohužel víc neporadím, mě to pomohlo, zkus povypínat běžící programy na pozadí, které nejsou nezbytné pro provoz OS. Jinak mě nic nenapadá ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) a daval si tam ten patch hotfix day 1 ? Jasny, mám hotfix day 1 (po instalaci update a pak crack), RELOADED ver. 22 Gb, ještě to pouštím přes Steam, protože mi to přes Uplay nebo bez něj nešlo zprovoznit. Pak jsem to haluzně zkusil přes Steam a pohoda.... Tak to přinejhorším taky zkus přes něj..., pak už mě fakt nic nenapadá ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) cau chci se zeptat ja sem odinstaloval watch dogs a pak znovu nainstaloval a kdyz sem chtel prepsat DeferredFxQuality="console" na PC tak ja to v tom adresari vubec nemam ale mel jsem to tam a po novy instalaci uz to tam neni nevite nekdo co stim ? diky .
|
05 čer 2014, 17:43 |
|
ThomasDolfi
Private 2 nd class
|
To ani nehledej,já jsem to přepsal na pc a pořád to samé.Hra mi jede plynule ale po určité době se to začne neskutečně kousat a musím hru vypnout a zapnout znovu.Prý to dělá i lidem co mají originálku což je na tom to nejhorší :-/
|
05 čer 2014, 19:31 |
|
Dasty ladiesman
Private 2 nd class
|
ThomasDolfi píše: To ani nehledej,já jsem to přepsal na pc a pořád to samé.Hra mi jede plynule ale po určité době se to začne neskutečně kousat a musím hru vypnout a zapnout znovu.Prý to dělá i lidem co mají originálku což je na tom to nejhorší :-/ tvl to je hnus uz aby vydali nejakej patch na tu optimalizaci jinak to odinstaluju a kaslu na to
|
05 čer 2014, 19:36 |
|
SANDER007
Colonel 2 nd class
|
ULTRA HD TEXTURY Moder s nickom Kadzait 24 objavil v PC verzií Watch Dogs ďalšie možnosti úprav grafických nastavení, ktoré sú lepšie než oficiálne "ultra" nastavenia. Hra sa tak trochu viac približuje tomu, čo ukazoval Ubisoft ešte počas E3 konferencie v roku 2012. Obrázky porovnávajú hru pri nastavení textúr na ultra. Prvý zachytáva pôvodnú hru a druhý je záber z moderovho gameplay videa.Najvýraznejšie rozdiely môžeme vidieť v odrazoch svetla od budov, ale aj od popolnice a rohu budovy. Inak sa ale rozdiely nezdajú byť veľké. Viac ale môžete postrehnúť na videu, v ktorom autor ukázal zmenené tiene, odrazy svetla od vody i automobilov a celkovo lepšiu prácu so svetlom a farbami. Viac porovnávacích zaberov si môžete pozrieť tu.Všetky zmeny boli vykonané iba pomocou zmeneného XML a úpravy niekoľkých nastavení, ktorých by tam malo byť celkovo dostupných až 200. Ak si chcete upravenú verziu vyskúšať, stačí do hry nakopírovať nový súbor GamerProfile.xml a nastaviť ho ako súbor určený iba na čítanie (read only). Sám moder však upozorňuje, že sa upravená hra stáva nestabilnou a občas spadne. Nie všetky grafické nastavenie totiž autori plne odladili.
|
06 čer 2014, 21:48 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|