|
Právě je 06 úno 2025, 06:06
|
Watch_Dogs - Problémy SEM!!!
|
Autor |
Zpráva |
vacik
Private
|
Watch Dogs (2014) CZ
Zdravím!!! Vyskytl se u mě problém,hru jsem nainstaloval,crack vložil tam,kam jsem měl,ale vyskočí na mě hláška,,v počítači chybí GFSDK_SSAO.win64.dll. ,nevít jak tento problém vyřešit???
|
10 čer 2014, 01:57 |
|
|
_najmi_
Private
|
Re: Watch_Dogs - Problémy SEM!!!
_najmi_ píše: Ahoj, mám problém s verzí od reloaded, nainstaluju hru, cracknu ji, zkoušel jsem použít i ten jejich fix, ale pokaždé když hra nabíhá, tak po naběhnutí loga ubisoftu hra spadne stím, že program přestal pracovat..několikrát jsem to reinstaloval a už si fakt nevím rady. Nevíte co s tím? Díky za help. tak jsem to vyřešil, našel jsem radu přímo na ubisoft forum: musí se přepsat gameprofile - C:\Users\[username]\Documents\My Games\Watch_Dogs a upravit nastavení podle tohoto vzoru: <RenderProfile PCCustomTextureQuality="medium" PCCustomAntialiasingQuality="fxaa" RAWCPUScore="1462.31" AlphaToCoverage="0" ResolutionX="1920" ResolutionY="1080" Quality="_runtime" QualityEditor="pc_editor" WindowMode="1" WindowPosX="-1" WindowPosY="-1" Force16_9="0" ForceWidescreen="0" WidescreenFOV="0" OutputScalingFactor="1" AspectRatio="0" VSync="0" MaxPrerenderedFrames="3" RefreshRate="60" MaxDriverBufferedFrames="0" ShowFPS="0" IsCalibrationSetup="1" ClustersZPassMaxLOD="1" NewBrightness="1" Contrast_v3="1" NewGammaRamp="1" GammaRampR="1" GammaRampG="1" GammaRampB="1" AllowAsynchShaderLoading="1"> <CustomQuality> <quality ResolutionX="1280" ResolutionY="720" EnvironmentQuality="medium" AntiPortalQuality="pc" PostFxQuality="low" TextureQuality="pc" TextureResolutionQuality="medium" WaterQuality="low" ParaboloidReflectionQuality="medium" DepthPassQuality="pc" VegetationQuality="medium" TerrainQuality="medium" GeometryQuality="medium" LodDitheringQuality="pc" ShadowQuality="medium" ShadingQuality="low" RoadQuality="pc" EditorQuality="pc" ParticlesQuality="medium" DeferredFxQuality="console" HDR="1" SuperSampling="0" HighPrecisionNormal="1" RenderSplashes="1" RenderRain="0" MotionBlurQuality="off" SSAOQuality="off" DepthOfFieldQuality="off" AntiAliasingQuality="fxaa" id="_runtime" /> </CustomQuality> </RenderProfile>
|
14 čer 2014, 19:01 |
|
|
narutiik
Private 2 nd class
|
_najmi_ píše: _najmi_ píše: Ahoj, mám problém s verzí od reloaded, nainstaluju hru, cracknu ji, zkoušel jsem použít i ten jejich fix, ale pokaždé když hra nabíhá, tak po naběhnutí loga ubisoftu hra spadne stím, že program přestal pracovat..několikrát jsem to reinstaloval a už si fakt nevím rady. Nevíte co s tím? Díky za help. tak jsem to vyřešil, našel jsem radu přímo na ubisoft forum: musí se přepsat gameprofile - C:\Users\[username]\Documents\My Games\Watch_Dogs a upravit nastavení podle tohoto vzoru: <RenderProfile PCCustomTextureQuality="medium" PCCustomAntialiasingQuality="fxaa" RAWCPUScore="1462.31" AlphaToCoverage="0" ResolutionX="1920" ResolutionY="1080" Quality="_runtime" QualityEditor="pc_editor" WindowMode="1" WindowPosX="-1" WindowPosY="-1" Force16_9="0" ForceWidescreen="0" WidescreenFOV="0" OutputScalingFactor="1" AspectRatio="0" VSync="0" MaxPrerenderedFrames="3" RefreshRate="60" MaxDriverBufferedFrames="0" ShowFPS="0" IsCalibrationSetup="1" ClustersZPassMaxLOD="1" NewBrightness="1" Contrast_v3="1" NewGammaRamp="1" GammaRampR="1" GammaRampG="1" GammaRampB="1" AllowAsynchShaderLoading="1"> <CustomQuality> <quality ResolutionX="1280" ResolutionY="720" EnvironmentQuality="medium" AntiPortalQuality="pc" PostFxQuality="low" TextureQuality="pc" TextureResolutionQuality="medium" WaterQuality="low" ParaboloidReflectionQuality="medium" DepthPassQuality="pc" VegetationQuality="medium" TerrainQuality="medium" GeometryQuality="medium" LodDitheringQuality="pc" ShadowQuality="medium" ShadingQuality="low" RoadQuality="pc" EditorQuality="pc" ParticlesQuality="medium" DeferredFxQuality="console" HDR="1" SuperSampling="0" HighPrecisionNormal="1" RenderSplashes="1" RenderRain="0" MotionBlurQuality="off" SSAOQuality="off" DepthOfFieldQuality="off" AntiAliasingQuality="fxaa" id="_runtime" /> </CustomQuality> </RenderProfile> no nemam ani tu složku watchdogs
16 čer 2014, 21:09 |
|
|
watzke
Private 1 st class
|
_najmi_ píše: _najmi_ píše: Ahoj, mám problém s verzí od reloaded, nainstaluju hru, cracknu ji, zkoušel jsem použít i ten jejich fix, ale pokaždé když hra nabíhá, tak po naběhnutí loga ubisoftu hra spadne stím, že program přestal pracovat..několikrát jsem to reinstaloval a už si fakt nevím rady. Nevíte co s tím? Díky za help. tak jsem to vyřešil, našel jsem radu přímo na ubisoft forum: musí se přepsat gameprofile - C:\Users\[username]\Documents\My Games\Watch_Dogs a upravit nastavení podle tohoto vzoru: <RenderProfile PCCustomTextureQuality="medium" PCCustomAntialiasingQuality="fxaa" RAWCPUScore="1462.31" AlphaToCoverage="0" ResolutionX="1920" ResolutionY="1080" Quality="_runtime" QualityEditor="pc_editor" WindowMode="1" WindowPosX="-1" WindowPosY="-1" Force16_9="0" ForceWidescreen="0" WidescreenFOV="0" OutputScalingFactor="1" AspectRatio="0" VSync="0" MaxPrerenderedFrames="3" RefreshRate="60" MaxDriverBufferedFrames="0" ShowFPS="0" IsCalibrationSetup="1" ClustersZPassMaxLOD="1" NewBrightness="1" Contrast_v3="1" NewGammaRamp="1" GammaRampR="1" GammaRampG="1" GammaRampB="1" AllowAsynchShaderLoading="1"> <CustomQuality> <quality ResolutionX="1280" ResolutionY="720" EnvironmentQuality="medium" AntiPortalQuality="pc" PostFxQuality="low" TextureQuality="pc" TextureResolutionQuality="medium" WaterQuality="low" ParaboloidReflectionQuality="medium" DepthPassQuality="pc" VegetationQuality="medium" TerrainQuality="medium" GeometryQuality="medium" LodDitheringQuality="pc" ShadowQuality="medium" ShadingQuality="low" RoadQuality="pc" EditorQuality="pc" ParticlesQuality="medium" DeferredFxQuality="console" HDR="1" SuperSampling="0" HighPrecisionNormal="1" RenderSplashes="1" RenderRain="0" MotionBlurQuality="off" SSAOQuality="off" DepthOfFieldQuality="off" AntiAliasingQuality="fxaa" id="_runtime" /> </CustomQuality> </RenderProfile> Mně to napíše ihned "program přestal pracovat" a tak jsem to zkusil přepsat a je to to samé,takže už nevím .
|
19 čer 2014, 21:39 |
|
|
666pista666
Private 1 st class
|
Zdravím neví někdo kde stáhnu mod co vylepší Grafiku díky.
|
23 čer 2014, 17:13 |
|
|
maked
Private
|
lidi poradte jsem v tý misi na venkově jak přijdete do hospody a chlastáte s nějakým vocasem,zároven po napítí probíha mini hra že musíte myší zachytit řadu čísel vím co by to mělo dělat ale něděje se nic po přejetí čísla nemizí,proč do prd....pomoc!!!!!!! Maked
|
02 črc 2014, 18:16 |
|
|
vidrupa
Private 2 nd class
|
maked píše: lidi poradte jsem v tý misi na venkově jak přijdete do hospody a chlastáte s nějakým vocasem,zároven po napítí probíha mini hra že musíte myší zachytit řadu čísel vím co by to mělo dělat ale něděje se nic po přejetí čísla nemizí,proč do prd....pomoc!!!!!!! Maked najeď na číslo myší a zmáčkni číslo v kolečku
|
05 črc 2014, 15:47 |
|
|
kenilis
Corporal
|
vidrupa píše: maked píše: lidi poradte jsem v tý misi na venkově jak přijdete do hospody a chlastáte s nějakým vocasem,zároven po napítí probíha mini hra že musíte myší zachytit řadu čísel vím co by to mělo dělat ale něděje se nic po přejetí čísla nemizí,proč do prd....pomoc!!!!!!! Maked najeď na číslo myší a zmáčkni číslo v kolečku Dlouho mě to taky.... pak mě napadlo zmáčknout čísla místo na num lock,tak horní řada kláves háčky čárky.
|
07 črc 2014, 01:55 |
|
|
acheronecek
Private
|
Zdravim, mam problém, mam nainstalovanou hru, cracklou...... všechno jako vždy u jakékoliv jiné hry, nejdřív to házelo error že to chce d3d.. tak jsem ho tam dal, pak to hlásilo další error.. ten jsem také vyřešil, no a v poslední řadě - poklikam a NIC. Neděje se absolutně nic, c++, net všechno mam stažené a stejně to nic nedělá.
|
08 zář 2014, 22:38 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|