fastshare
Zobrazit téma - The Sims 4
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 09 čer 2025, 17:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  Další
 The Sims 4 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: The Sims 4

Ano, dokonce jsem jim už házel i repair, kdyby náhodou, crack nedotknutý od antiviru.. net framework si tedka nejsem jistý jakou mám verzi ale určitě v kompu je.. asi si počkám na další verzi cracku :)

04 zář 2014, 01:36
Moderátor
Moderátor

Osobně si též počkám, však dnes to oficiálně vychází v celém světě včetně ČR, čili pokud není DRM ochrana až tak neprolomitelná, tak v blízkých hodinách by SNAD mohl být klasický Scénový Release... :)

04 zář 2014, 01:41
Private
Private

Zkouším ještě stáhnout ten nejnovější net framework, ale upřímně pochybuju že by to bylo tím :D Každopádně díky za pomoc a tipy co by s tím mohlo být.. Užij si zbytek večera..

04 zář 2014, 01:44
Moderátor
Moderátor

Vyjádření 3DM grupy ke svému Cracku:

Původní zpráva
3DMGAME píše:
Right now the cracker solved the issue of using different logins. that means he could use the crack to play the game on his PC using any Origin account.

What's left is the last step which is to make it work on any PCs. (the encryption by EA uses several hardware information, which is similar to how Steam's CEG records CPU information.)

PS: We have already tried the crack on 3-4 other PCs, which did not work. So we still have to continue waiting for the cracker to do more work. There is no crack file to release yet. Hope everyone can patiently wait.

At this rate, the first version of crack is estimated to be released tomorrow.

------

PS: [forumers accused non-release on purpose, OP deny, working crack verification needs time]

so far, we are testing the crack on XP and win7 only. 32bit or 64bit doesn't matter. otherwise, whether the first version of the crack will work for win8/8.1 or not, well, we'll find out after the first release.

lastly, I can't guarantee that v1 crack will be released today. that's why I said it's estimated to be released tomorrow, maybe...

Google Translate:
3DMGAME píše:
Právě teď cracker vyřešit problém pomocí různých přihlašovacích údajů. to znamená, že by mohl použít crack hrát hry na svém PC pomocí libovolného účtu Origin.

Co zbylo je poslední krok, který je, aby to fungovalo na jakémkoliv PC. (šifrování EA využívá několik hardwarových informací, který je podobný tomu, jak pára v CEG zaznamenává informace CPU.)

PS: Už jsme se snažili crack na 3-4 jiných počítačích, které nefunguje. Takže máme ještě pokračovat v čekání na cracker udělat více práce. Neexistuje žádný soubor trhlin ještě uvolnit. Doufám, že si každý může trpělivě čekat.

Při tomto tempu se odhaduje první verze trhliny být propuštěn zítra.

------

PS: [forumers obviněn non-release na účelu, OP popřít, pracovní ověření trhliny potřebuje čas]

Zatím testujeme crack na XP a Win7 pouze. 32bit nebo 64bit nezáleží. jinak, ať už první verze trhliny bude pracovat pro win8 / 8,1 nebo ne, dobře, zjistíme po prvním vydání.

konečně, nemohu zaručit, že v1 trhlina bude dnes zveřejněna. To je důvod, proč jsem řekl, že odhaduje být propuštěn zítra, možná ...

Volně přeloženo:

Jejich Cracker stále řeší kod Originu aby se dalo přihlásit z jakéhokoliv PC na libovolný účet.
Ochrana EA používá HW informace podobně jako STEAM s tím, že CEG zaznamenává informace přes CPU.
Jim samotným to při testování na několika PC nešlo.
Crack je testován na PC osazeným Win7\XP přičemž jestli je 32 bit nebo 64 bit nesejde...

Takže asi tak...

04 zář 2014, 02:54
Private 1 st class
Private 1 st class

No takže už mi to fičí a samozrejme len tie kocky po sprchovaní su , ale tak s tým sa asi nic nespraví co? treba počkat na crack, či nejak ide, aby zmizli tie čtverečky ?

Edit : tak som si prezliekla simika a zmizlo to, momentálne mi hra padá po čase, tak as treba počkat na nový crack, ale každopadne je to supeeeer :)

04 zář 2014, 03:42
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Aktualizace: Chcete-li opravit rozmazání přejmenovat TS4.par na The.Sims.4.Launcher.par

04 zář 2014, 07:16
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Ještě bych potřeboval radu....sere se mi do toho Avast a vždy když zapnu hru tak mi smaže tu knihovnu (crack), není na to nějaký fígl nebo prostě musím Avast vždy vypnout když chci hrát ?? Dal jsem cestu i do vyjjímek a stále mi to vždy vymaže když to zapnu ....díííík

04 zář 2014, 07:34
Private
Private

emueue píše:
Aktualizace: Chcete-li opravit rozmazání přejmenovat TS4.par na The.Sims.4.Launcher.par

Ahoj tím rozmazaním mysliš tu cenzuru?jako ze když to přepíší tak to nebude dělat?Dík

04 zář 2014, 07:58
Private 1 st class
Private 1 st class

emueue píše:

Díky funguje na jedničku teď už jen to padání hry :D

A ani jednou mi to zatím nespadlo :D

04 zář 2014, 08:04
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

To padání mě taky štve ....snad to vyřešej

04 zář 2014, 08:54
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

RIDDICK113 píše:
emueue píše:

Ahoj tím rozmazaním mysliš tu cenzuru?jako ze když to přepíší tak to nebude dělat?Dík

ano

04 zář 2014, 08:55
Private
Private

Ahoj lidi vytvořím simíka vyber domov a hra spadne . Nevíte co s tím? :/

04 zář 2014, 11:40
Private 1 st class
Private 1 st class

swatak píše:

Chyba v cracku

04 zář 2014, 11:43
Warrant
Warrant

swatak píše:

teď už i mě, ačkoliv jsem včera hrál v pohodě, bez pádu hry. Dnes jsem přepsal to TS4.par na The.Sims.4.Launcher.par zapl jsem hru, všechno se načetlo i "domov" poté jsem zmáčkl klávesu "M" a co se nestane, hra spadla.. teď už mi hra padá pokaždé když se načítá "domov" :? :shock: :shock: :shock:

04 zář 2014, 11:50
Private
Private

Tak jsem tam znovu hodil crack a v pohode akorat to cca kazdych 10-15 minut spadne kdyz nekam cesteju. :/

04 zář 2014, 12:35
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 376 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]