Autor |
Zpráva |
gabaj222
Private
|
Uniklé fotky
Zdravím, jak již většina z vás ví během včerejška unikly na intenret nahé fotky, velkého množství všech koček jako jsou Kaley Cuoco nebo Kate Upton, bohužel jsem hledal a nenašel jsem nic :/ Kdyby tu byl nějaky dobrák a nahrál sbírku někam byla by to pecka
|
01 zář 2014, 13:17 |
|
|
Tonda31
Private
|
Re: Uniklé fotky
Přidávám jeden z odkazů na fotky
Naposledy upravil alik121 dne 01 zář 2014, 15:43, celkově upraveno 1 |
Linky do CODE! |
|
01 zář 2014, 15:02 |
|
|
prisoner
Colonel 3 rd class
|
Daco tam isto najdes, len chcelo by to lepsiu kvalitu niektorych fotiek....
Naposledy upravil alik121 dne 01 zář 2014, 15:44, celkově upraveno 1 |
Linky do CODE!!!! |
|
01 zář 2014, 15:39 |
|
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
Dotyčný Hacker má s nahráním nějaké problémy avizoval, že zbytek bude nahrán zítra (2.9) - v USA. Prozatím: Ali Michael Ariana Grande Bar Rafaeli Becca Tobin Brie Larson Hope Solo Jennifer Lawrence Jessica Brown Findlay Kate Upton Kirsten Dunst Krysten Ritter Lea Michele Mary Elizabeth Winstead McKayla Maroney Melissa Benoist Olivia Munn Selena Gomez Teresa Palmer Victoria Justice Yvonne StrahovskiNejedná se o můj Upload...
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
|
01 zář 2014, 20:00 |
|
|
gabaj222
Private
|
Tak už aby byl zbytek ready FOR THE FAP dík borci, taky jsem pak nakonec něco splašil.
|
01 zář 2014, 22:52 |
|
|
rincenzo
Sergeant
|
Jo taky sem zvědavej na další
|
02 zář 2014, 16:03 |
|
|
Mortennn
Private
|
Tak to je narezzz... chci dalsi tam normalne Jennifer Lawrence postrikana...jako hustej skandal
|
02 zář 2014, 17:17 |
|
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
Tak tady jsem vám nahrál "Final" verzi fotek. Další už asi nebudou. Ponechal jsem vše jak jsem stáhl, čili něco jste už asi viděli z dřívějšího Postu + některé složky jsou možná doplněny: Obsah: - Currently Unknown - Adrienne Bailon Ali Michael Alison Pill Amanda Bynes Ariana Grande Ashley Greene Aubrey Plaza Avril Lavinge Bar Rafaeli Becca Tobin Blake Lively Brie Larson Cassie -Currently Unknown- Hayley Williams Heather Morris Hope Solo Christina Aguilera Christina Hendricks Jennifer Lawrence Jessica Alba Jessica Brown Findlay Kaley Cuoco Kat Dennings Kate Upton Kirsten Dunst Kreayshawn Kristen Bredehoeft Kristen Ritter Lauren Bowden Lea Michele Leilani Dowding Mary Elizabeth Winstead May Anderson McKayla Maroney Melissa Benoist Michelle Keegan Nicki Minaj Olivia Munn Paige Duke Renee Olstead Rihanna Scarlett Johansson Selena Gomez Shiri Appleby Teresa Palmer Vanessa Hudgens Victoria JusticeEdit: Těm kterým to stačí "On-Line":
_________________ Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part
Naposledy upravil -Seraphim666- dne 22 zář 2014, 02:27, celkově upraveno 1
|
02 zář 2014, 17:59 |
|
|
prisoner
Colonel 3 rd class
|
Mortennn píše: Tak to je narezzz... chci dalsi tam normalne Jennifer Lawrence postrikana...jako hustej skandal Ta fotka je fake tak ako kopec dalsich
|
03 zář 2014, 10:31 |
|
|
-Seraphim666-
Uplinker
|
Tak a máme tady další várku uniklých fotek které Hacker zveřejnil dnes (vlastně už včera) 21. 9: Obsah: AJ Lee Alison Brie Leaked - Imgur Amanda Bynes Ashley Benson Aubrey Plaza Avril Lavigne Bar Rafaeli Dove Cameron Gabi Grecko Hayden Panettiere Hope Solo Jennette McCurdy Jennifer Lawrence Jennifer Lopez Jessica Alba Jill Scott Jordan Hinson Joy Corrigan Kaley Cuoco »»» Takhle Penny z Teorie velkého třesku určitě neznáte ««« Kim Kardashian Kreayshawn Kristen Bredehoeft Krysten Ritter lady gaga Lake Bell Lea Michelle LeeLee Sobieski Leilani Dowding Lori Heuring Marion Peru May Anderson Melina Perez Mellisa Clarke Michalka Sisters Michelle Keegan Michelle Trachtenberg Mila Kunis Miley Cyrus Misc Olivia Munn Paige Duke Paris Hilton Proofs Random Amateurs Renee Olstead Sarah Hyland Sarah Shahi Scarlett Johansson Selena Gomez Shiri Appleby Taylor Swift Tenna Torres Vanessa Hudgens Victoria Justice Vida Guerra
|
22 zář 2014, 02:25 |
|
|
|