|
Právě je 12 úno 2025, 05:28
|
Autor |
Zpráva |
Ejay
Warrant
|
Re: FIFA 15
Penda96 píše: Ejay píše: Jenže na torrentu to budu stahovat 321654324646354646 hodin ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) když je tam 1800 Seedu 6000 Leechu.. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) nevyznám se co je seed a leed, ale mně to stáhlo za necelý dvě hodky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jednoduše řečeno čím víc Seedu a míň Leechu tím rychlejší stahování, je-li tomu naopak pomalejší ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Já jsem četl, že crack by mohl být dneska, ale moc tomu nevěřím..každopádně na něj čekám jak na slitování
|
26 zář 2014, 08:33 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Skypas
Private 2 nd class
|
Ze zkusenosti z minulych rocniku si myslim ze to bude s cracky spatne a hra nebude stabilni.
|
26 zář 2014, 09:44 |
|
IMI16
Colonel 4 th class
|
Do konce října třeba bude.
_________________ ASUS DUAL RTX 3060 TI O8G V2 LHR - Za 18 990 Kč u Mironetu dne 9.9.21
|
26 zář 2014, 11:15 |
|
Penda96
Corporal
|
Ale FIFU 12 jsem hrál den předtím, než vyšla v Evropě, to vím
|
26 zář 2014, 16:20 |
|
Ejay
Warrant
|
Doufejme, že chlapci ze SKIDROW na tom dělaj od rána do večera ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , a že crack tu bude co nejdříve! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Už mám taky staženo, tak už jen ten craaaack
|
26 zář 2014, 16:33 |
|
Skypas
Private 2 nd class
|
Ale na minulej rocnik ten crack stal za prd. Bojim se ze to u tohodle rocniku bude to same
|
26 zář 2014, 16:49 |
|
Ejay
Warrant
|
Skypas píše: Ale na minulej rocnik ten crack stal za prd. Bojim se ze to u tohodle rocniku bude to same ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Ty první verze ano, ale já jsem potom s hrou neměl nejmenší problém.. ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) Snad to pilují tak dlouho, dokud to nebude 100% funkční
|
26 zář 2014, 17:15 |
|
Skypas
Private 2 nd class
|
Ejay píše: Skypas píše: Ale na minulej rocnik ten crack stal za prd. Bojim se ze to u tohodle rocniku bude to same ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Ty první verze ano, ale já jsem potom s hrou neměl nejmenší problém.. ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) Snad to pilují tak dlouho, dokud to nebude 100% funkční ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Hele, at to trva treba mesic. Ale at je to 100% Az hra spadne aspon na 700 tak si ji koupim. Ty ceny co tam maj ted jsou strasne prehnany.
|
26 zář 2014, 17:52 |
|
Ejay
Warrant
|
Skypas píše: Ejay píše: Ty první verze ano, ale já jsem potom s hrou neměl nejmenší problém.. ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) Snad to pilují tak dlouho, dokud to nebude 100% funkční ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Hele, at to trva treba mesic. Ale at je to 100% Az hra spadne aspon na 700 tak si ji koupim. Ty ceny co tam maj ted jsou strasne prehnany. No jako né že by se mi chtělo čekat měsíc ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , DEMO už mě nebaví pořád dokolečka.. těším se na kariéru už hezky za Real Madrid ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .. a tak uvažuji o koupi, ale jak říkáš, ty ceny jsou teď moc no..
|
26 zář 2014, 19:16 |
|
Skypas
Private 2 nd class
|
Ejay píše: Skypas píše: Ejay píše: Ty první verze ano, ale já jsem potom s hrou neměl nejmenší problém.. ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) Snad to pilují tak dlouho, dokud to nebude 100% funkční ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Hele, at to trva treba mesic. Ale at je to 100% Az hra spadne aspon na 700 tak si ji koupim. Ty ceny co tam maj ted jsou strasne prehnany. No jako né že by se mi chtělo čekat měsíc ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , DEMO už mě nebaví pořád dokolečka.. těším se na kariéru už hezky za Real Madrid ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .. a tak uvažuji o koupi, ale jak říkáš, ty ceny jsou teď moc no.. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) To ja se tesim na karieru jako blazen ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ale nerad zacinam za multikluby pac maji vysoky rozpocty. Ale letos si to rozjedu za Arsenal, v praci uz premyslim co a jak udelam ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Prodam : Arteta, Cazorla, Giroud, Mertesacker a pokusim se poridit : stredniho obrance max 27 let + pravyho obrance. Premyslim nad de Sciglio. Dal si to musim promyslet, rad bych jel na 4-3-3 s tim ze offenzivu z prava Walcot, Welbeck a Sanchez a stredova rada, z prava Ozil(kteryho bych chtel za di Mariu vymenit), Jack a vlevo by se mi libil treba Oscar ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) A sem tam co sem nechtel zacinat za multiklub, ale todle si chci zkusit takova moje vize.
|
26 zář 2014, 19:48 |
|
Ejay
Warrant
|
Skypas píše: To ja se tesim na karieru jako blazen ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ale nerad zacinam za multikluby pac maji vysoky rozpocty. Ale letos si to rozjedu za Arsenal, v praci uz premyslim co a jak udelam ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Prodam : Arteta, Cazorla, Giroud, Mertesacker a pokusim se poridit : stredniho obrance max 27 let + pravyho obrance. Premyslim nad de Sciglio. Dal si to musim promyslet, rad bych jel na 4-3-3 s tim ze offenzivu z prava Walcot, Welbeck a Sanchez a stredova rada, z prava Ozil(kteryho bych chtel za di Mariu vymenit), Jack a vlevo by se mi libil treba Oscar ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) A sem tam co sem nechtel zacinat za multiklub, ale todle si chci zkusit takova moje vize. To já právě jako velkej fanoušek Realu si chci odehrát aspoň jednu sezónu s týmem jaký je teď ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Mám rád hráče kteří tam hrajou , a tým který miluji nepřestavuji, nikdy ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Těším se moc na zápasy na Bernabeu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Za nižší kluby hraji až vždycky později
|
26 zář 2014, 19:57 |
|
logzor
Corporal
|
Ve 14 teď hraju za Arsenal a jsem v sezoně 2024 a už mě to nebavý pořád všechno vyhrávat ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ... jinak v 15 mám plán že vytáhnu zpátky Fulham do první ligy :-)
_________________ Lenovo Y510p - GT750M SLI PlayStation 4
|
26 zář 2014, 22:52 |
|
Stana96
Warrant
|
Podle posledních zpráv od SKIDROW, bude crack nejdříve 10.října.
|
27 zář 2014, 10:58 |
|
Ejay
Warrant
|
Stana96 píše: Podle posledních zpráv od SKIDROW, bude crack nejdříve 10.října. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) No už jsem to taky četl :/.. do pytle, to je doba ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ..
|
27 zář 2014, 13:02 |
|
Skypas
Private 2 nd class
|
Panove ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) tak jsem to rozsek a koupil sem si ji. Uz instaluju, snad to bude stat za to !
|
27 zář 2014, 17:07 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|