fastshare
Zobrazit téma - FIFA 15
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 úno 2025, 08:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 377 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Další
 FIFA 15 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: FIFA 15

Takže to může být o víkendu nebo příští týden.

02 říj 2014, 21:39
Warrant
Warrant

Přesně tak, ale asi by jsme spíš měli počítat až s příštím týdnem /)

03 říj 2014, 09:48
Censura
Censura

Pošli mi dokaz na ten jejich FB pls diky moc!

Graficka karta: Geforce Gtx 770 4 Gb
Win 7 64 bit Unlimate

03 říj 2014, 11:22
Warrant
Warrant

Ona to asi není úplně jejich stránka, naspal jsem to špatně.. nevím jestli to má pod palcem přímo někdo ze skupiny SKIDROW..
dost možná jsou to jen fanouškovské stránky.. :D každopádně tady je

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

nebo

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

03 říj 2014, 12:12
Uplinker
Uplinker

Tak jo, předem upozorňuju, že absolutně netuším zda je toto funkční či zda se opravdu jedná o Crack nikoliv jen o "výcuc" originálních souborů které jsou jen jako Crack pojmenovány či se tak tváří.

Obsah složky:
activation.dll
fifalauncher.exe
SKIDROW.nfo

Obsah .nfo souboru:
SKIDROW.nfo píše:
S K i D R O W

- T H E L E A D i N G F O R C E -

proudly presents
FIFA 15 / EA Sports

RELEASE DATE : 23-09-2015 PROTECTION : Origin
GAME TYPE : Sports DISKS : 1 DVD

FIFA 15 brings football to life in stunning detail so fans can experience the emotion of the sport like never before. Witness the intensity of crowds chanting and cheering like on match day, and listen to commentators guide fans through the story of the game with Dynamic Match Presentation.

For the first time ever, all 22 players on the pitch are connected with Emotional Intelligence – now players will react to opponents and teammates within the context, and relative to the narrative of the match. Authentic Player Visuals make players lean, athletic, and true to their real-life appearance. Player Control heightens the responsiveness of player movement, gives athletes more control and personality on the ball, and makes Man-to-Man Battles more rewarding than ever before.

Install Notes:

2. Install
3. Copy the content from the crack folder to the main installation dir
4. Use the provided launcher to start the game.
5. Play the game

No a tady jsem vám to Upnul:

Ještě jednou upozorňuju a pro jistotu varuju, že to NEMÁM odzkoušené!

Edit:

Odkazy\Linky smazány aby zbytečně nepletly svou nefunkčností...

Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part

Naposledy upravil -Seraphim666- dne 06 říj 2014, 11:13, celkově upraveno 1

04 říj 2014, 02:39
Censura
Censura

zkusil to už někdo?

Graficka karta: Geforce Gtx 770 4 Gb
Win 7 64 bit Unlimate

04 říj 2014, 10:47
Warrant
Warrant

-Seraphim666- píše:
Tak jo, předem upozorňuju, že absolutně netuším zda je toto funkční či zda se opravdu jedná o Crack nikoliv jen o "výcuc" originálních souborů které jsou jen jako Crack pojmenovány či se tak tváří.

Tohle bude 100% fake, jelikož se to neobjevilo na žádné stránce SKIDROW, ani na FB. Sám SKIDROW napsal, že všechny ostatní co najdete na netu mimo jejich Release jsou fake a s největší pravděpodobností zavirované.. tohle bych ani raději nezkoušel a už si počkal těch pár dní, doufejme, že pár dní.. /)

04 říj 2014, 13:09
Uplinker
Uplinker

Ani jejich stránky nejsou 100%. Je spousta jiných kde jsou podstatně aktuálnějí věci jak na SKIDROW stránkách. Např. už mám doma "Alien Isolation" (14 GB + nejspíš přibudou DLC) nebo NBA 2K15 (42 GB), leč se zatím jedná o PreLoaded verze. Ale neva, jen to chci hned testnout až bude Crack abych nemusel čekat než se mi mezi tím stáhne scénový Release. :)

Ale co se tohoto Cracku týče, tak musím souhlasit. Moc šancí bych tomu nedával. Osobně jsem to netestoval a jak jsem již avizoval, jen to sem přikládám co kdyby. Nicméně rozhodně za to neručím!

Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part

04 říj 2014, 13:24
Warrant
Warrant

-Seraphim666- píše:
Ani jejich stránky nejsou 100%. Je spousta jiných kde jsou podstatně aktuálnějí věci jak na SKIDROW stránkách. Např. už mám doma "Alien Isolation" (14 GB + nejspíš přibudou DLC) nebo NBA 2K15 (42 GB), leč se zatím jedná o PreLoaded verze. Ale neva, jen to chci hned testnout až bude Crack abych nemusel čekat než se mi mezi tím stáhne scénový Release. :)

Ale co se tohoto Cracku týče, tak musím souhlasit. Moc šancí bych tomu nedával. Osobně jsem to netestoval a jak jsem již avizoval, jen to sem přikládám co kdyby. Nicméně rozhodně za to neručím!

A můžeš mi sem hodit nějaké ty stránky prosím tě ? :)
Jasně, ale na SKIDROW se to objeví vždy když je to 100% :), samozřejmě, třeba FIFA už se dala stáhnout od 19. září a na crack se stále čeká ale až se objeví na SKIDROW tak máš jistotu, že to není fake :)..

No já určitě nebudu ten, kdo by to chtěl testovat :D, počkám si až to bude na SKIDROW :D /)

04 říj 2014, 13:29
Colonel 3 rd class
Colonel 3 rd class

Na CS.RIN.RU fore je torrent na pre-load Alien Isolation

04 říj 2014, 13:47
Private
Private

-Seraphim666- píše:

Můžu se zeptat kde jsi sehnal NBA? Já jsem do tý hry blázen.. koupím na 99%, ale potřebuju nejprve otestovat jak mi to pojede na GTX 460. Díky!

04 říj 2014, 13:48
Uplinker
Uplinker

Doufám, že nedostanu kopanec od Modů za odkaz na P2P :)

Ale jak bylo řečeno. jedná se o PreLoaded verzi čili zatím bez Cracku

04 říj 2014, 13:55
Corporal
Corporal

Zkoušel to někdo teda ? protože na netu nic o tom že by vyšel crack není tak se bojím do toho hrábnout

04 říj 2014, 17:24
Private
Private

Jo já to zkusil, je to fejk. Žádný trvalý následky nemám :D (trojan tam je) A na crack je tohle hrozně malý, samotný exe Fifky je okolo 100 MB.

04 říj 2014, 17:30
Warrant
Warrant

xerion píše:
Jo já to zkusil, je to fejk. Žádný trvalý následky nemám :D (trojan tam je) A na crack je tohle hrozně malý, samotný exe Fifky je okolo 100 MB.

Jak překvapivé :D

04 říj 2014, 20:14
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 377 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]