Všechny složky ze složky crack překopírovat do hlavní složky se hrou. A až následně provést stejný postup s češtinou. Pokud by někdo chtěl, pište PM a rád napíšu přesný postup.
Je to přesně tak jak říkáš....ze začátku mi pořád při spuštění naskakoval steam....Jeste bych doplnil, ze je treba steam vypnout pred tim, nez se pustite do hrani...takze nejdriv crack a potom cestinu...presne dle navodu...
02 říj 2014, 22:12
PYOOT
Private
Re: Sherlock Holmes Crimes and Punishments
Nevíte někdo proč mi píše hra, že nepodporuje grafickou kartu. Chce to AMD Radeon HD 3850 a vyšší a já mám AMD Radeon HD 5450.
07 říj 2014, 19:30
DoomiS
Private 2 nd class
a nemas nahodou 2 grafiky? me to taky psalo, kdyz jsem to spustil na interni... ale kdyz jsem to spustil pres Nvidii, tak pohoda
08 říj 2014, 19:30
Sensor
Helper
Tak už jsem taky rozehrál a vlastně první díl co vůbec hraju. Zatím jsem tady na začátku asi v polovině prvního případu. Celkem baví a grafika taky újde.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru