Autor |
Zpráva |
Skypas
Private 2 nd class
|
Re: Alien: Isolation
Generation píše: Proboha.. všimli jste si vůbec že vám je i Predator v patách? ale nijak nezasahuje.. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Je furt zamaskovanej. Občas chodí kousek i s váma a blbne vám senzor pohybu. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Neprehanej jo
|
11 říj 2014, 10:55 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Sensor
Helper
|
Nepřeháním.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
11 říj 2014, 11:01 |
|
barbis
Private
|
Tak stale se nemuzu hnout ze zacatku z toho vestibulu. Jen pro orientaci je tam mistnost s hracimi automaty a kulecniky. Ta paka co tam je je aktivovana. Ja mam ale najit zpusob jak nekoho kontaktovat a prolezl jsem to cele, terminaly snad 10x a proste nevim co dal. Miluji serii Alien a tesil jsem se na to a jak lama vytuhnu hned na zacatku ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Se mi jeste nestalo..
|
11 říj 2014, 12:14 |
|
prisoner
Colonel 3 rd class
|
Generation - to musis spravit daky screen aby sme uverili
|
11 říj 2014, 12:16 |
|
Skypas
Private 2 nd class
|
barbis píše: Tak stale se nemuzu hnout ze zacatku z toho vestibulu. Jen pro orientaci je tam mistnost s hracimi automaty a kulecniky. Ta paka co tam je je aktivovana. Ja mam ale najit zpusob jak nekoho kontaktovat a prolezl jsem to cele, terminaly snad 10x a proste nevim co dal. Miluji serii Alien a tesil jsem se na to a jak lama vytuhnu hned na zacatku ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Se mi jeste nestalo.. Jestli proste nevis, tak mrkni na YOUTUBE je tam plno maniku co tam maji walkthroughty. http://www.youtube.com/watch?v=zKYVh0-gARssnad ti to pomuze
|
11 říj 2014, 12:18 |
|
Sensor
Helper
|
prisoner píše: Generation - to musis spravit daky screen aby sme uverili ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Tohle by screen nezachytil. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Aliena jsem sledoval na senzoru a najednou jak jsem stál u toho automatu na sušenky, tak se předemnou ukázala další tečka a pak vypadla ta sušenka. A ještě po tom to zamlaskání.
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
11 říj 2014, 12:33 |
|
smrtka
Private
|
Hola hola, v misi "najdi lékárničku" nemůžu udělat nic s vodíkovýma nádržema - terminál je přečtenej a dle walktroughtů dělam vše správně jen je nemam aktivní:/ tim pádem jsem na mrtvém bodě.Vypadá to jako bug, stalo se to někomu?
|
11 říj 2014, 13:50 |
|
Sensor
Helper
|
Přes ten Pc musíš aktivovat to chlazení. Potom je musíš ručně ještě nastavit a v tý další místnosti potom najdeš ten co chybí a dáš ho tam kde má být. Není to BUG. Už to mám dávno zasebou. :-)
|
11 říj 2014, 13:55 |
|
barbis
Private
|
Skypas píše: barbis píše: Tak stale se nemuzu hnout ze zacatku z toho vestibulu. Jen pro orientaci je tam mistnost s hracimi automaty a kulecniky. Ta paka co tam je je aktivovana. Ja mam ale najit zpusob jak nekoho kontaktovat a prolezl jsem to cele, terminaly snad 10x a proste nevim co dal. Miluji serii Alien a tesil jsem se na to a jak lama vytuhnu hned na zacatku ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Se mi jeste nestalo.. Jestli proste nevis, tak mrkni na YOUTUBE je tam plno maniku co tam maji walkthroughty. http://www.youtube.com/watch?v=zKYVh0-gARssnad ti to pomuze Takze ja timto dekuji autorovi za odkaz, pricinu me hlouposti jsem v odkazu nasel ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Jeste jednou dekuji za podporu kroku kupredu.
|
11 říj 2014, 14:30 |
|
smrtka
Private
|
Generation píše: Přes ten Pc musíš aktivovat to chlazení. Potom je musíš ručně ještě nastavit a v tý další místnosti potom najdeš ten co chybí a dáš ho tam kde má být. Není to BUG. Už to mám dávno zasebou. :-) Máš recht:) jsem zas o kus dál, díky moc
|
11 říj 2014, 15:09 |
|
Lennycom
Master Sergant
|
studio asembly klanim se, muzu rict ze isolation je jedna z nejlepších her který sem kdy hral ! vyuzili toho neopracovaného diamantu s nazvem alien a udelali tomu pořádnej remake. nikdo před nima ho ve hre nedokazal tak dobře stvarnit jako oni . mluvim ted o celem konceptu hry nikoli o postave
|
11 říj 2014, 17:41 |
|
Skypas
Private 2 nd class
|
Lennycom píše: studio asembly klanim se, muzu rict ze isolation je jedna z nejlepších her který sem kdy hral ! vyuzili toho neopracovaného diamantu s nazvem alien a udelali tomu pořádnej remake. nikdo před nima ho ve hre nedokazal tak dobře stvarnit jako oni . mluvim ted o celem konceptu hry nikoli o postave ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Mas recht, ta atmosfera a i ta inteligence Aliena je vymakana. Tendle pocit sem mel opravdu jen u prvniho Vetrelce. Akorat mam trosku problem to hrat, zacinam se trosku bat sakra. Ty lekacky mi nedelaj moc dobre ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Nekdy proste zaviram oci a projdu pod vetraci sachtou
|
11 říj 2014, 17:54 |
|
prisoner
Colonel 3 rd class
|
To prezivate niektori
|
11 říj 2014, 18:55 |
|
Sensor
Helper
|
Tak už mám hlavní příběh dohraný a teď už jen ty mise v DLC. Snad asi nejlepší Alien, co jsem kdy hrál.
|
12 říj 2014, 01:19 |
|
Lennycom
Master Sergant
|
inteligence alinea me dost prekvapila no , stejne tak mi spadla celist z grafiky a atmosfery ve chvili kdy jsem se podival do lodi strůjců ! to sem totiž opradu nečekal ! akorát to tam mohlo byt delsí
|
12 říj 2014, 07:44 |
|
|