Mám stále problém se spuštěním téhle hry. Dostanu se do menu hry. Když hru spustím, načítá se a po chvíli spadne do Windows. Nenapíše se, ani žádná chybová hláška Nevíte někdo co s tím ? Díky...
28 zář 2014, 18:02
kany3
Private 1 st class
Re: The Vanishing Of Ethan Carter
Mě to taky padalo ..a když jsem dal v nastavení grafiky.."původní" nastavení, tak jsem to spustil.
Mám problém,hra padá,program přestal pracovat a po nainstalování posledního update se vytvořila samostatná složka s launcherem.Zkoušel sem vše překopírovat a pořád pád
07 říj 2014, 18:38
Skypas
Private 2 nd class
Tadle hra tak krasne vypada a vubec je to parada!!
12 říj 2014, 00:56
Sensor
Helper
Taky jsem si jí zahrál s češtinou a nenudilo mě to.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
Mám problém,hra padá,program přestal pracovat a po nainstalování posledního update se vytvořila samostatná složka s launcherem.Zkoušel sem vše překopírovat a pořád pád
Mě dělalo uplně to stejný. Když si instaloval update, tak si asi kliknul na složku se hrou viď? Musíš jen tam kde je ta složka se hrou ''The Vanishing Of Ethan Carter'' a instalačka si jí už najde. Myslím instalačku od CODEX.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru