|
Právě je 12 úno 2025, 11:02
|
Autor |
Zpráva |
misabaki
Private
|
Re: FIFA 15
|
12 říj 2014, 20:38 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
kuballaa
Private 1 st class
|
naco vyřesi crack snad ne
|
12 říj 2014, 20:48 |
|
BopSoip
Private
|
Některé zdroje tvrdí, že 3DM už něco vydala, ale dle mého jsou to opět blafy. Můj první osobní názor se zatím vyplnil a přikládám druhý. Dokud se na jejich stránkách neukáže alespoň zmínka o FIFĚ, tak nepočítejte, že něco vyjde. U každé hry zatím napsali předběžnou informaci, kdy by tak asi crack mohl vyjít. Poslední pravdivá informace, a né ta, kterou berete z „oficiálních komentářů“ na FB, byla ta, že EA mají perfektní obranu a její prolomení zabere čas. Nechci tím kazit Vaše naděje, že něco vyjde ještě dneska, ale myslím, že min. informace o cracku (např. už na něm děláme) bude znamení, že je crack blízko. Mýliti se je lidské, takže může crack vyjít ještě dnes, ale asi zatím bude něco většího než jenom ochrana EA.
|
12 říj 2014, 22:05 |
|
Ejay
Warrant
|
BopSoip píše: Některé zdroje tvrdí, že 3DM už něco vydala, ale dle mého jsou to opět blafy.
Můj první osobní názor se zatím vyplnil a přikládám druhý.
Dokud se na jejich stránkách neukáže alespoň zmínka o FIFĚ, tak nepočítejte, že něco vyjde. U každé hry zatím napsali předběžnou informaci, kdy by tak asi crack mohl vyjít. Poslední pravdivá informace, a né ta, kterou berete z „oficiálních komentářů“ na FB, byla ta, že EA mají perfektní obranu a její prolomení zabere čas.
Nechci tím kazit Vaše naděje, že něco vyjde ještě dneska, ale myslím, že min. informace o cracku (např. už na něm děláme) bude znamení, že je crack blízko.
Mýliti se je lidské, takže může crack vyjít ještě dnes, ale asi zatím bude něco většího než jenom ochrana EA. Ale já jsem neřekl, že ty informace z komentářů jsou pravdivé. Sám jsem tady psal, že to je jen a pouze komentář a že to s největší pravděpodobností bude kec. Jediné prohlášní, které se dá považovat za oficiální jsem sem dával 2. října ("we said many times that you should be passion about the crack , we need a lot of time for this EA is unique with a strong security , just be passion we don't have to say ech date the crack will be available , once it will be , you will the first who test it from 3DM or skidrow , and for those how say that we'll get paid from EA , i say skidrow is still anonyme to get paid by EA."). Už i já tedy pomalu přestávám věřit, že bude dnes, stále čekuji jejich FB, stránky i Twitter, ale pořád nic.. každopádně, vydržel jsem čekat do teď tak vydržím ještě chvíli ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , hlavně ať ten crack funguje a nejsou s ním velké problémy..
|
12 říj 2014, 22:09 |
|
FUNCTION1989
Censura
|
Bože nepište sem takové odstavce,až ten crack vyjde tak vyjde,pokud mate abstak tak si zadejte heureka tak si dejte fifa 15 a mužete si ji kliknout a mate ji v uterý doma!Furt sem pišete to same!
_________________ Základní Deska:MSI z77-G43 Procesor:Intel Core i7 2600 k 4.30 Ghz Ramky: 4X4 GB ddr 3 1600 Mhz Graficka karta: Geforce Gtx 770 4 Gb Win 7 64 bit Unlimate
|
12 říj 2014, 23:11 |
|
Penda96
Corporal
|
Až vyjde fifka, tak vyjde, ale docela se mi nechce hrát kariéra v angičtině ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Myslíte, že vyjde čeština?
|
13 říj 2014, 13:20 |
|
Ejay
Warrant
|
Tak na stránkách 3DM se možná crack už objevil.. je tam napsaný návod jak to s crackem spustit, ale jelikož je to všechno čínsky a ani google není tak dobrej aby mi všechno přeložil, tak vážně nevím ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ale jestli chcete tak to zkuste nějak prozkoumat.. Použití : 1, you need to install Orign client Origin Download: https://www.origin.com/en-ie/download or https://download.dm.origin.com/origin/live/OriginSetup.exe 2 , register and log in to any one Origin account 3, unzip 4, the upgrade patch copying Update folder to the game directory covering 4, copy Crack crack folder to the game directory covering five runs fifa15.exe start the game By GlowStorm @ 3DM Technology Group (thanks SkyBP @ 3DM technology group providing support) Tohle je pouze překlad GOOGLU!!
|
13 říj 2014, 19:37 |
|
Ejunecka
Private
|
Tak co funguje...sedim v knajpe nemam moznost odzkouset
|
13 říj 2014, 20:48 |
|
neofik
Private 1 st class
|
Tak jsem se snažil to nějak alespon stáhnout, ale nepovedlo se. Podle mě to s crackem asi nemá nic společného
14 říj 2014, 10:05 |
|
Ejay
Warrant
|
neofik píše: Tak jsem se snažil to nějak alespon stáhnout, ale nepovedlo se. Podle mě to s crackem asi nemá nic společného ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) No ono těžko říct jestli tam vůbec jako by je odkaz na to, protože v komentech všude píšou e-mailové adresy aby jim to poslal.. no ale zase na druhou stranu, kdyby byl funkční crack, asi by se objevil na SKIDROW.. hold musíme ještě čekat..
|
14 říj 2014, 10:13 |
|
Penda96
Corporal
|
Nebylo minulej rok u fify po "Crack Soon" ještě "Crack wait" ?
|
14 říj 2014, 20:18 |
|
kuballaa
Private 1 st class
|
Tak sem to nakonec koupil a nelituju toho vazne pecka
|
15 říj 2014, 12:38 |
|
Ejay
Warrant
|
kuballaa píše: Tak sem to nakonec koupil a nelituju toho vazne pecka Já bych také rád koupil a nestaral se o blbej crack.. jenže moje finanční situace je momentálně kritická
|
15 říj 2014, 13:05 |
|
logzor
Corporal
|
Sakra ta cena se pořád drží nad 1000 ... čekám až trochu klesne
_________________ Lenovo Y510p - GT750M SLI PlayStation 4
|
15 říj 2014, 17:02 |
|
Xip555
Private 1 st class
|
Tak ubyl další týden a zase nic :/ už ani nevěřím že výjde.
|
17 říj 2014, 17:20 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|