Autor |
Zpráva |
FUNCTION1989
Censura
|
Re: FIFA 15
Bože tak když ti je líto dár pár korun za fifu tak se mužeš koukat na youtube.DDD protože crack hodně dlouho nebude!!!!ja sem to koupil a mazec moc jen doporučuji kamoš is ji koupil taky a furt mastíme proti sobě přes multak:)
_________________ Základní Deska:MSI z77-G43 Procesor:Intel Core i7 2600 k 4.30 Ghz Ramky: 4X4 GB ddr 3 1600 Mhz Graficka karta: Geforce Gtx 770 4 Gb Win 7 64 bit Unlimate
|
30 říj 2014, 22:18 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Ejay
Warrant
|
FUNCTION1989 píše: Bože tak když ti je líto dár pár korun za fifu tak se mužeš koukat na youtube.DDD protože crack hodně dlouho nebude!!!!ja sem to koupil a mazec moc jen doporučuji kamoš is ji koupil taky a furt mastíme proti sobě přes multak:) Ono když nedostáváš už pravidelně penízky od maminky, nebo tatínka.. tak jsou ty peníze pro tebe mnohem cenější víš ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) a 1k mi nepřijde jako pár korun... a ty jsi asi členem SKIDROW, že víš něco co mi ne ? Že tady píšeš, že crack dlouho nebude? Protože já jsem ještě oficiálně od SKIDROW nic nečetl.. každopádně tady nechci vyvolávat hádky, tak se měj hezky a užívej si FIFU
|
03 lis 2014, 14:12 |
|
styler001
Private 2 nd class
|
FUNCTION1989 píše: Bože tak když ti je líto dár pár korun za fifu tak se mužeš koukat na youtube.DDD protože crack hodně dlouho nebude!!!!ja sem to koupil a mazec moc jen doporučuji kamoš is ji koupil taky a furt mastíme proti sobě přes multak:) Nikdo se na tvůj přiblblej názor neptal. Podle toho co píšeš si malej kluk kterýmu rodiče vše koupí, jinak vše bylo řečeno výše.
|
03 lis 2014, 15:47 |
|
FUNCTION1989
Censura
|
Proč sem to nemohl napsat ja vím tiše zavidiš že hraju vid:)a jinak bejt váma tak to radši ani nenapišu protože bych se stiděl za to že nemam jednou za rok na hru 1 tisic musíte jít makat a ne bejt na socialce
_________________ Základní Deska:MSI z77-G43 Procesor:Intel Core i7 2600 k 4.30 Ghz Ramky: 4X4 GB ddr 3 1600 Mhz Graficka karta: Geforce Gtx 770 4 Gb Win 7 64 bit Unlimate
|
05 lis 2014, 14:53 |
|
FUNCTION1989
Censura
|
ježiš tak tady nebreč a mužeš se koukat na youtube na videa:DDDjá si v klidu zahraju fifa a kluci je to moc velkej mazec a klidně bych za ní dal i 2 litry,pokud řěšiš tisic korun za rok dát za hru tak to si opravdu chudak:DDDDDDD
|
05 lis 2014, 14:55 |
|
Ejay
Warrant
|
Já bych se stYděl za tvou gramatiku. A nevím proč píšeš tisíc korun za rok.. ty víš vlastně všechno, ty jsi všeználek víš jaké já mám výdaje. No comment kámo ![Arrow ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .A vůbec, já se tady o tom s tebou hádat nechci. Svoje jsem si řekl a nebudu tady kvůli tobě spamovat.
|
05 lis 2014, 18:39 |
|
styler001
Private 2 nd class
|
Teď jsi mi akorát potvrdil, to co jsem si o tobě myslel. Btw: Nauč se česky
|
05 lis 2014, 18:51 |
|
Sensor
Helper
|
Na fixu se pracuje. Nejdřív se musí pochopit jak pracuje ochrana a to bude trvat týdny až měsíce podle prvních odhadů. Stejný případ je u Lords Of The Fallen se stejnou ochranou. Tohle vám bohužel zatím musí stačit a nebo pořídit jinak.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
05 lis 2014, 19:13 |
|
Sensor
Helper
|
Ejay píše: ''a ty jsi asi členem SKIDROW, že víš něco co mi ne ? Že tady píšeš, že crack dlouho nebude? Protože já jsem ještě oficiálně od SKIDROW nic nečetl..'' Ty fakt furt věříš že Skidrow něco dělá a napíše nějaký prohlášení jak na tom jsou? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Já už to vím dávno od lidí, co se tím zabývají a skidrow to není. Je to jen další z 50 stránek s uploady her. Jakou si můžeš klidně udělat taky a pak si tam psát zajímavé info od jinud aby si ostatní mysleli jak si dobrej. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Prostě mě to rozčiluje. Jsou daleko lepší stránky vedený lidma co opravdu něco dělají a měli by se ''chválit''! Ten člověk co si udělal stránku Skidrow jen vždycky vezme hotovou práci a uploadne to. Nic víc. Na tom už není nic zázračnýho a furt se to musí někde vychvalovat!!
OSWin 11 MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi CPUi7-10700KF RAM32GB DDR4 GPURTX 3070 SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB SSDSamsung 980 NVMe 1TB
|
05 lis 2014, 19:26 |
|
SpeedyCr
Private
|
Generation píše: Na fixu se pracuje. Nejdřív se musí pochopit jak pracuje ochrana a to bude trvat týdny až měsíce podle prvních odhadů. Stejný případ je u Lords Of The Fallen se stejnou ochranou. Tohle vám bohužel zatím musí stačit a nebo pořídit jinak. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Díky za info, budu rád za každou novou informaci
|
05 lis 2014, 19:58 |
|
Sensor
Helper
|
Jasný, budu se snažit překládat a přidávat další až se něco pohne. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Třeba bude časem testovací V1 apod.
|
05 lis 2014, 20:23 |
|
Ejay
Warrant
|
Generation píše: Ty fakt furt věříš že Skidrow něco dělá a napíše nějaký prohlášení jak na tom jsou? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Já už to vím dávno od lidí, co se tím zabývají a skidrow to není. Je to jen další z 50 stránek s uploady her. Jakou si můžeš klidně udělat taky a pak si tam psát zajímavé info od jinud aby si ostatní mysleli jak si dobrej. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Prostě mě to rozčiluje. Jsou daleko lepší stránky vedený lidma co opravdu něco dělají a měli by se ''chválit''! Ten člověk co si udělal stránku Skidrow jen vždycky vezme hotovou práci a uploadne to. Nic víc. Na tom už není nic zázračnýho a furt se to musí někde vychvalovat!! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ale neee, já to myslím tak, že žádné info o tom není. Teda alespoň já ho neměl a nikde jsem neviděl, i když jsem hledal. Tak mě zajímalo, kde sebral tu informaci, že crack ještě dlouhooo nebude. A jestli máš nějaké lepší zdroje, tak bych tě rád poprosil, jestli by jsi byl ochotný je sdílet i se mnou. To co mám jsou jen a pouze "stránky" skidrow a fan page na FB ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , to je jediný můj zdroj informací, protože nevím kde jinde vzít nějaké důvěryhodné informace třeba o tom, v jaké fázi se nachází crack ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Neber mě špatně, jako nějakého slepě naivního člověka ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Spíš jako někoho kdo chce info, ale nemá moc zdrojů, nebo má špatné zdroje
|
05 lis 2014, 22:14 |
|
Sensor
Helper
|
Na cs.rin.ru to najdeš. :-) Dej si ho v pravém horním rohu do EN pokuď neovládáš ruštinu. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Potom zase skoro nahoře v rohu Forum a potom kousek dole je English forums a tam si vybereš hned to první Main forum a Other Gaming Platforms. Potom si už jenom najdeš FIFA 15 a tam to je. Nebo hned po vybrání Fóra si dej do vyhledávání název hry.
|
05 lis 2014, 22:18 |
|
Ejay
Warrant
|
Generation píše: Na cs.rin.ru to najdeš. :-) Dej si ho v pravém horním rohu do EN pokuď neovládáš ruštinu. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Potom zase skoro nahoře v rohu Forum a potom kousek dole je English forums a tam si vybereš hned to první Main forum a Other Gaming Platforms. Potom si už jenom najdeš FIFA 15 a tam to je. Nebo hned po vybrání Fóra si dej do vyhledávání název hry. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Díky moc !
|
05 lis 2014, 23:03 |
|
Ejay
Warrant
|
Generation píše: Na fixu se pracuje. Nejdřív se musí pochopit jak pracuje ochrana a to bude trvat týdny až měsíce podle prvních odhadů. Stejný případ je u Lords Of The Fallen se stejnou ochranou. Tohle vám bohužel zatím musí stačit a nebo pořídit jinak. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) A jestli že říkáš, že tam je stejná ochrana jako u Lords Of The Fallen, tak bych to bral jako pozitivní věc ne ? Když tahle hra se podařila cracknout za týden.
|
05 lis 2014, 23:11 |
|
|