fastshare
Zobrazit téma - Assassin's Creed: Unity
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 19:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1341 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 90  Další
 Assassin's Creed: Unity 
Autor Zpráva
Master Sergant
Master Sergant

Příspěvek Re: Assassin's Creed: Unity

Mannoroth píše:
romanc píše:
Pouze 11hodin? tak to me hodne zklamalo. To je nejmin z cele serie ne? Aspon podle me jsem nemel nic tak rychle dohrano co se tyce pouze hlavniho pribehu

Podle mě bylo Liberation ještě kratší, ale tak to byl docela malý datadisk v porovnání s Brotherhood či Revelations. Škoda, že si nepíšu svoje časy dohrání k jednotlivým hrám, jinak bych ti to řekl.

No pockej, ja myslim serii jako plnohodnotny hry. AC, AC2, AC:BR, AC:R, AC3 a AC4. Ostatni hry jsou jen takovy doplnky mimo pribeh. A dokonce Liberation je jen port z PSP? to ja jako plnohodnotnou hru neberu. Brotherhood a revelation sice byly datadisky ale Plnohodnotne hry, zadne rozsireni mimo pribeh

13 lis 2014, 17:22
Private 2 nd class
Private 2 nd class

tady nekdo pise o cestina ja sem na navinkach stahnul instalacku vlozil jsem crack ktery je u toho a cestina a vsechno v pohode az ty zaseky no samozrejme

13 lis 2014, 18:50
Master Sergant
Master Sergant

hm tak super, zajimave ze az na shadow of mordor a aliena , ma zatim kazda hra nejake problemy , tohle je ten next gen? vyrazne zlepseni v grafice nevidim, ba naopak nevim jestli ty vlasy ve hre myslej vazne a nebo je ma opravit patch... kazdopadne jedinej prinos next genu zatim vidim jen v tom ze hry maj vice GB, a vypadaj naprosto nedodelane. vedel jsem ze tu cekate na patch, zkusil jsem jedinou instalacku ktera tu je ... vse funguje az na propady fps jak ve hre tak v cut scenach.. litajici obleceni na lidech a podobne ... je to nehratalne .. zamek na fps je i po vypnuti vsync. škoda. fakt bych nikdy necekal od UBI ze vydá nedodělávku. neveril jsem, presvedcil jsem se sám.

13 lis 2014, 19:04
Warman
Warman

romanc píše:
Mannoroth píše:
romanc píše:
Pouze 11hodin? tak to me hodne zklamalo. To je nejmin z cele serie ne? Aspon podle me jsem nemel nic tak rychle dohrano co se tyce pouze hlavniho pribehu

Podle mě bylo Liberation ještě kratší, ale tak to byl docela malý datadisk v porovnání s Brotherhood či Revelations. Škoda, že si nepíšu svoje časy dohrání k jednotlivým hrám, jinak bych ti to řekl.

No pockej, ja myslim serii jako plnohodnotny hry. AC, AC2, AC:BR, AC:R, AC3 a AC4. Ostatni hry jsou jen takovy doplnky mimo pribeh. A dokonce Liberation je jen port z PSP? to ja jako plnohodnotnou hru neberu. Brotherhood a revelation sice byly datadisky ale Plnohodnotne hry, zadne rozsireni mimo pribeh

Jasně, záleží na úhlu pohledu, ale Liberation je také Assassin's Creed, takže já to nijak nerozlišuju.

Jinak na Assassin's Creed: Unity se zatím nechystám, protože mě jednak trochu demotivují ty bugy, FPS propady atd. a taky ještě není žádný pořádný RePack. Stahovat plnou velikost těchto next-gen her už nikdy nebudu - strašně to žere místo na externím disku. Čekám, až skupina CorePack vydá svou verzi, která má mít 17 GB a má vyjít po vydání Reloaded verze s patchem.

13 lis 2014, 19:21
Helper
Helper

Mannoroth píše:
''....taky ještě není žádný pořádný RePack. Stahovat plnou velikost těchto next-gen her už nikdy nebudu - strašně to žere místo na externím disku. Čekám, až skupina CorePack vydá svou verzi, která má mít 17 GB a má vyjít po vydání Reloaded verze s patchem.

Jedno update 866MB vyšlo hned při vydání a stejně nepomohlo. Je už součástí těch prvních verzí. Jinak jestli ti nevadí u CorePack všechny videa z xbox360 tak budeš spokojený. :D

Obrázek z Uplay.
Re: Assassin's Creed: Unity

OSWin 11
MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

13 lis 2014, 19:33
Warman
Warman

Generation píše:
Mannoroth píše:
''....taky ještě není žádný pořádný RePack. Stahovat plnou velikost těchto next-gen her už nikdy nebudu - strašně to žere místo na externím disku. Čekám, až skupina CorePack vydá svou verzi, která má mít 17 GB a má vyjít po vydání Reloaded verze s patchem.

Jedno update 866MB vyšlo hned při vydání a stejně nepomohlo. Je už součástí těch prvních verzí. Jinak jestli ti nevadí u CorePack všechny videa z xbox360 tak budeš spokojený. :D

No rozhodně lepší než stahovat asi dvakrát tolik GB a potom ti to bude akorát žrát místo na externím disku.

13 lis 2014, 19:38
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Generation píše:
Mannoroth píše:

Obrázek z Uplay.
Re: Assassin's Creed: Unity

Přesně tak, tohle by měl být ten patch 1.1.0, který neopravuje prakticky nic. Myslím si, že ten nový update vyjde až zítra, jak bude hra dostupná i v UK. Teda podle toho co jsem četl na Ubi Fóru.

13 lis 2014, 20:37
Corporal
Corporal

A kde je codex bude vlastne niekedx

13 lis 2014, 21:15
Helper
Helper

Reloaded dělalo minulý díl tak to bude asi zase od nich.

OSWin 11
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

13 lis 2014, 21:38
Sergeant
Sergeant

Ahoj je to trochu mimo ale chtel bych se zeptat pac mne to zajima a nevim proc to tak je...

proc kdyz napr "unraruju" hru...po dokonceni se jeste kopiruje do slozky(z docasneho uloziste) a obcas se to po "odrarovani" rovnou pretahne do urcene slozky bez dalsiho kopirovani?(jako prave ted u AC)

Jinak hru jsem spustil v pohode ale zatim jsem jen u prvni sceny s templari nebo co...jede to urcite pres 60 FPS ale mam vypnute mekke stiny a AA...

Jinak PC mam i5 4670 3,4Ghz 770GTX OC a 8GB DDR3 1600Mhz

Naposledy upravil Kapr99 dne 13 lis 2014, 22:54, celkově upraveno 1

13 lis 2014, 22:20
Warman
Warman

tak Roman6987 mi ted psal zprávu má originálku a hrál to hoďku a žadné bagy tam neměl jako vlasy propadaní do země atd.... má také v 1.1.Jinak jsem zkoukl lats play na DA I a vypada to hodně luxusně a bavili se tam o herní době že když si stím budete hrát a vše prolezat a plnit tak vám to má cca zabra 100h herního času, což je pokud to tak je hodně velký luxus tento rok by to byla nejdelší hra co vyšla a delší letos asi ani nevijde.

13 lis 2014, 22:53
Sergeant
Sergeant

Jirka.Fajgl píše:
tak Roman6987 mi ted psal zprávu má originálku a hrál to hoďku a žadné bagy tam neměl jako vlasy propadaní do země atd.... má také v 1.1.Jinak jsem zkoukl lats play na DA I a vypada to hodně luxusně a bavili se tam o herní době že když si stím budete hrát a vše prolezat a plnit tak vám to má cca zabra 100h herního času, což je pokud to tak je hodně velký luxus tento rok by to byla nejdelší hra co vyšla a delší letos asi ani nevijde.

Ja mam tu verzi co je tady na druhe strance na sdilej a musim rict ze zatim zadne problemy taky nemam(snad jen krom obcasnych propadu FPS v ukazkach) ale jinak ta hra vypada opravdu nadherne hlavne interiery :)...

A hodne mi to pripomina 2ku coz byl podle mne nejlepsi AC...ja jsem zatim spokojen :)

13 lis 2014, 23:27
Helper
Helper

Assassins.Creed.Unity-RELOADED 16 GB

OSWin 11
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

13 lis 2014, 23:35
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Tak ted jsem se od toho odtrhl update se mi stáhnul ale asi to je ten první 866 MB jinak hra je perfektní jede to pěkně a grafika je nádherná baví mě to hodně...jinak zatím žádný bugy jsem neměl a ani neviděl :)

RAM HyperX Predator DDR4 2x8GB 3200 MHz CL 15
SSD Samsung 850 EVO 250 GB
HDD WD Black 3TB
Zdroj Fortron Hydro G 750W
CASE Fractal Design Define R5 black window

13 lis 2014, 23:41
Uplinker
Uplinker

16 GB se mi zdá stejnak nějak málo. Bud je tam brutální komprese nebo je to očesané o jazykové mutace.

Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnout či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part

14 lis 2014, 00:03
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1341 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 90  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]