_________________ PROCESOR: Intel core QUAD Q9550 @ 4,2Ghz GRAFIKA: ASUS NVIDIA GTX 660 2GB OC RAM: 8GB DDR2 @ 1100mhz ZÁKL. DESKA: ASUS P5Q PRO DISK: Seagate barracuda 7200.14 2TB
14 lis 2014, 14:49
Sensor
Helper
Re: Assassin's Creed: Unity
SanchezCZ píše:
Generation píše:
Mají čas do 9 hodin do večera. Pak už to budu instalovat a chci update. To už u nich bude skoro půlnoc.
Taky bych byl rád, kdyby byl do večera update. Kvůli tomu jsem jsi vzal i volno a stále nic Sice hra mi jede celkem dobře, ale trhání cut scen docela naštve.
Hrozně pomalé, ale mohlo by to být ještě horší.
_________________ Helper sekce: Hry - Help, Hledám
Proc? Protoze mam tu samou grafiku jen hodne pretaktovanou s hodne pretaktovanym cpu fx-8320 a jede mi to na low pri 25fps. Ubisoft vubec nedelal optimalizaci na amd a hraje si pouze s nividii. Proto taky zmizela podpora mantle kterou hra mela mit. Na vsech sestavas s AMD hra jede mnohem hur nez s intel/nvidii
Gpu vytizena na 100%, cpu 8x50% pri 1080. Vsechno nastaveni stazeno na minimum jak to jde nebo vypnuto. pri ultra jsem mel 0-1fps
Chces mi tvrdit ze na stejny sestave ale s horsim cpu bude hrat na full/medium kdyz ani lepsi sestavy od amd (r9 290) to nedavaji? To ssd to nezachrani, bude tam minimalni rozdil.
A jen pro info R9 270x neni zadna skvela grafika, je to prelepena 2 roky stara HD 7870 pouze s jinou cenou
14 lis 2014, 15:45
Sensor
Helper
Ubi teď úzce spolupracuje s AMD a snaží se to opravit. Určitě výjde nějaký optimalizační update nebo nové ovladače.
Ale on se ptal jestli tu hru rozjede ted. A ne az se teoreticky vylepsi optimalizace. Pisu teoreticky protoze nikde nemas zaruceny ze se to vylepsi. Teoreticky az bude patch hru rozjede ma medium, na ultra rozhodne ne. Prakticky mu to pojede na low a muze se jen modlit jako my vsichni ostatni
14 lis 2014, 16:03
graal
Private
FX-8350, R7 260x, 8GB ram a běží mi to uplně skvěle na "vyšší", že má hra sama problémy s FPS dropama je už věc jiná.
14 lis 2014, 16:22
Sensor
Helper
romanc píše:
Ale on se ptal jestli tu hru rozjede ted. A ne az se teoreticky vylepsi optimalizace. Pisu teoreticky protoze nikde nemas zaruceny ze se to vylepsi. Teoreticky az bude patch hru rozjede ma medium, na ultra rozhodne ne. Prakticky mu to pojede na low a muze se jen modlit jako my vsichni ostatni
Nemůžu mu ale odepsat, že nerozjede, když to někomu jde ještě na slabším. Musí to zkusit a když tak počkat.
Zdravím, mám staženou verzi od RELOADED, normálně ji spustím a když se mi ukáže obrazovka, že pokud vidíte tuto ikonu, hra se automaticky ukládá, tak zčerná obrazovka vypne se PC. U žádné jiné hry mě to nedělá, ovladače jsou aktualizované. Nějaké nápady co s tím ?
Naposledy upravil kvapa94 dne 14 lis 2014, 16:43, celkově upraveno 1
14 lis 2014, 16:37
Sensor
Helper
Pc na to asi se*e a radši se vypne.
Co máš za sestavu? Jako správce jsi zkoušel?
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru